آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,977
تعداد مقالات20,292
تعداد مشاهده مقاله22,750,389
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,093,443

1.

Central interaction of ascorbic acid and D2 dopamine receptors on spatial learning and memory in adult male rats

دوره 6، شماره 1، شهریور 2014، صفحه 1-15
Sima Nasri؛ Mehri Bahaaddini؛ mehdi abbasnejad؛ Saeed Esmaeili-Mahani؛ Ramin Raoof

2.

اثر تنظیم‌کننده‌های رشد شبه‌هورمونی بر رشد و عملکرد دو رقم جدید نخود کابلی در شرایط دیم

دوره 13، شماره 2، دی 1401، صفحه 191-206
سهراب صحرایی؛ علی سپهری

3.

بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت

دوره 28، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 464-478
غلامحسین داوری نژاد؛ سکینه عارفخانی؛ مجید عزیزی؛ مهدی زارعی

4.

بررسی اثر رقم میوه وپیش تیمار آماده سازی بر خواص کیفی برگه زرد آلو

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
محمد صانعی شریعت پناهی؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق

5.

بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی"

دوره 27، شماره 3، آذر 1392، صفحه 326-334
الهام اردکانی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ مجید عزیزی

6.

بررسی صفات فیزیکی، ویژگی‌های کمی-کیفی و ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 665-676
سید یوسف پورمیر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ جواد فتاحی مقدم؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی

7.

بررسی کاربرد بسته بندی نانو بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم آلبرتا

دوره 31، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 235-245
محمدرضا اصغری؛ محمد توحیدیان

8.

تأثیر آسکوربیک‌اسید در به تأخیر انداختن تغییرات بیوشیمیایی ضمن پیری و افزایش ماندگاری گل رز

دوره 28، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 25-33
فاطمه ابری؛ محمود قاسم نژاد؛ رضا حسن ساجدی؛ داوود بخشی؛ محمد علی شیری

9.

تأثیر افزودن آسکوربیک‌‌اسید بر کیفیت اسپرم، پراکسیداسیون لیپید و سطح فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانتی پلاسمای منی قوچ در خارج فصل تولیدمثلی

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 530-540
سمیرا رضویان؛ حسین دقیق کیا؛ غلامعلی مقدم؛ صادق علیجانی

10.

تأثیر پیش‌تیمار بذر و محلول‌پاشی تنظیم‌کننده‌های رشد و نیترات پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی، عملکرد و اجزای عملکرد گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L.)

دوره 21، شماره 4، دی 1402، صفحه 459-484
ماهرخ بلندی؛ پریسا شیخ زاده؛ سعید خماری؛ ناصر زارع؛ جابر شریفی

11.

تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر ترکیبات زیست‌فعال گوجه‌فرنگی گیلاسی حین نگهداری در دماهای مختلف

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 21-39
سمانه منجم؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر

12.

تاثیر پیش حرارت‌دهی امواج مادون قرمز و میدان الکتریکی پالسی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب گوجه‌فرنگی

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 297-307
سارا آقاجان زاده سورکی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد؛ عباس رضائی اصل

13.

تاثیر کاربرد محلول پاشی اسید سالیسیلیک قبل از برداشت بر روی ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی زردآلو رقم "نوری"

دوره 26، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 448-459
الهام اردکانی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ مجید عزیزی

14.

تاثیر محلول پاشی قبل از برداشت کلرید کلسیم و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه زرشک بی‌دانه

دوره 32، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 61-74
فرید مرادی نژاد؛ سارا حسن ‍‍‍‍پور؛ محمد حسن سیاری زهان

15.

مقایسه خواص آنتی‌اکسیدانی 21 توده جعفری بومی ایران در شرایط اهواز

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 236-244
زیبا بیراوند؛ ناصر عالم زاده انصاری؛ موسی موسوی؛ عباس کوهپایگانی

16.

مقایسه کارایی آسکوربیک‌اسید و آلفاتوکوفرول در ترکیب با پروتئین آب پنیر جهت افزایش پایداری اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 140-150
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب