آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,026
تعداد مقالات21,104
تعداد مشاهده مقاله47,304,735
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,120,814

1.

اثر تیمارهای مختلف کشت مخلوط درهم و ردیفی بر عملکرد و اجزای عملکرد کنجد و لوبیا

دوره 15، شماره 3، مهر 1396، صفحه 588-602
شیوا قلعه نویی؛ علیرضا کوچکی؛ محمدتقی ناصری پور یزدی؛ محسن جهان

2.

اثر مدیریت کود سرک نیتروژن توسط کلروفیل متر بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای در شرایط کم آبیاری

دوره 15، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 61-73
سیدعبداله محمدی؛ حمیدرضا خزاعی؛ احمد نظامی

3.

ارزیابی اثر کود‌های آلی بر ویژگی‌های کمّی و کیفی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) در کشت مخلوط با لوبیا چشم‌بلبلی (Vigna unguiculata L.)

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 211-226
سیمین دخت ریگی؛ مهدی دهمرده؛ عیسی خمری؛ سید محسن موسوی نیک

4.

ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی سیاهدانه (Nigella sativa L.) و ریحان (Ocimum basilicum L.) در الگوهای مختلف کشت مخلوط با لوبیا (Phaseolus vulgaris L.)

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 263-280
اسماعیل رضائی چیانه

5.

ارزیابی خصوصیات زراعی و عملکرد توده‌های مختلف بالنگوی شهری (Lallemantia iberica Fisch. et Mey) جمع‌آوری‌شده از مناطق مختلف کشور ایران

دوره 22، شماره 2، تیر 1403، صفحه 211-226
بهنام قلی زاده خواجه؛ جلیل شفق کلوانق؛ سعید زهتاب سلماسی؛ محمد مقدم واحد؛ مینا امانی

6.

ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت (Zea mays L.) در کشت مخلوط با بادام زمینی

دوره 6، شماره 2، تیر 1393، صفحه 311-323
مهدی دهمرده؛ عباس کشته گر

7.

بررسی اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی کودهای آلی و زیستی روی برخی ویژگی های کمی و کیفی گیاه دارویی انیسون(Pimpinella anisum L.)

دوره 13، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 62-70
نفیسه کمایستانی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محسن جهان؛ فرهاد رجالی

8.

بررسی اثر کمپوست بقایای بستر قارچ خوراکی (SMC) و مایکوریزا بر عملکرد و اجزای عملکرد سیر (Allium sativum L.) در یک نظام زراعی کم ‌نهاده

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 490-504
پرویز رضوانی مقدم؛ حمیدرضا احیایی؛ محمد بهزاد امیری

9.

بررسی تأثیر مدیریت شیمیایی بر جمعیت علف‌های هرز، خصوصیات زراعی و عملکرد سیر (Allium Sativum L.) در استان مازندران

دوره 31، شماره 4، دی 1396، صفحه 558-567
سبحان محضری؛ محمد علی باغستانی میبدی

10.

بررسی شاخص‌های فیزیولوژیکی رشد در کشت مخلوط نواری ذرت (Zea mays L.) و لوبیا (Phaseolus vulgaris L.)

دوره 13، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 14-23
مهدی نصیری محلاتی؛ علیرضا کوچکی؛ فرزاد مندنی؛ شهرام امیرمرادی؛ حسن فیضی

11.

بهینه‌سازی آبیاری و تراکم کاشت ذرت (.Zea mays L) به‌کمک روش سطح-پاسخ

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 581-594
علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ علی مومن

12.

پیش‌بینی عملکرد جو دیم و آبی (Hordeum vulgare L.) با استفاده از رهیافت شبکه عصبی مصنوعی (مطالعه موردی: استان کرمانشاه)

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 516-528
علیرضا باقری؛ ناصر سهرابی

13.

تأثیر الگوی کشت و ورمی‌کمپوست بر تغییرات عناصر غذایی خاک در کشت مخلوط ذرت (Zea mays L.)، بادام زمینی (Arachis hypogaea L.)و گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L.)

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 547-564
مهدیه رجایی؛ مهدی دهمرده؛ عیسی خمری؛ بهروز کشته گر

14.

تأثیر فواصل آبیاری، نوع کود و مرحله برداشت بر درصد و عملکرد اسانس سه گیاه دارویی: اسطوخودوس (Lavandula angustifolia)، رزماری (Rosemarinus officinalis) و زوفا (Hyssopus officinalis) در شرایط مشهد

دوره 10، شماره 3، مهر 1391، صفحه 485-494
علیرضا کوچکی؛ مژگان ثابت تیموری

15.

تأثیر کاربرد کودهای دامی و زیستی بر عملکرد و شاخص‌های مورفولوژیکی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 62-73
مریم نعمتی؛ مهدی دهمرده

16.

تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر ویژگی‌های رشدی، عملکرد و اجزاء عملکرد گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum L.)

دوره 14، شماره 4، دی 1395، صفحه 675-685
رضا میرزایی تالارپشتی؛ مجید رستمی

17.

تاثیر زمان وجین علف‌های هرز بر عملکرد و اجزاء عملکرد کنجد

دوره 10، شماره 4، دی 1391، صفحه 690-698
هادی زرقانی؛ احمد نظامی؛ محمد خواجه حسینی؛ ابراهیم اﯾﺰدی درﺑﻨﺪی

18.

خصوصیات رشدی و عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) (رقم سینگل کراس 704) تحت تأثیر مصرف تلفیقی کود دامی و شیمیایی

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 1259-1268
هادی زرقانی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ احمد قنبری؛ عبدالجلیل یانق

19.

دوره بحرانی مهار علف هرز در کنجد (Sesamum indicum) در شرایط مشهد

دوره 15، شماره 2، تیر 1396، صفحه 231-243
هادی زرقانی؛ احمد نظامی؛ محمد خواجه حسینی؛ ابراهیم اﯾﺰدی درﺑﻨﺪی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب