آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,021
تعداد مقالات21,065
تعداد مشاهده مقاله46,850,410
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,963,881

1.

Analysis of Food Insecurity and Some Factors Affecting to Rural Women Heads of Household in Islamabad Qarb County

دوره 5، شماره 2، آبان 2016، صفحه 29-45
Karim Naderi Mahdei؛ Sara Jalilian

2.

Rural Women's Empowerment in Improving Household Food Security in the Divandarreh County

دوره 3، شماره 4، خرداد 2015، صفحه 107-121
salam savari؛ Hosien Shabanali Fami؛ Zhila Daneshvar Ameri

3.

اثرات تغییر اقلیم بر تولیدات بخش کشاورزی و امنیت غذایی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 83-87
علیرضا اسلامی

4.

اثر فشردگی مدیریت تغذیه و سموم شیمیایی کشاورزی بر رشد و عملکرد دانه ارقام لوبیاقرمز (Phaseolus vulgaris L.) در شرایط مزرعه

دوره 14، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 75-91
هادی خاوری؛ علی خورگامی؛ رضا میر دریکوند؛ کاظم طالشی

5.

ارزیابی تأثیر مدیریت آبیاری تناوبی بر شاخص‌های فیزیوژیکی رشد و میزان آب مصرفی چهار رقم برنج (Oryza sativa L.) در استان گیلان

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 595-612
هورام اصغری لالمی؛ سید علیرضا ولدآبادی؛ محمدرضا یزدانی؛ حمید رضا ذاکرین؛ مهرزاد الله قلی پور

6.

ارزیابی روش‌های بومی مورد استفاده جهت افزایش تنوع زیستی: مطالعه موردی در بوم‌نظام‌های زراعی غرب استان خراسان رضوی

دوره 16، شماره 2، تیر 1403، صفحه 287-315
مریم جوادی؛ محسن جهان؛ مهدی نصیری محلاتی

7.

ارزیابی عملکرد و برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی ژنوتیپ‌های لوبیای چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت رژیم‌های مختلف آبیاری

دوره 14، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 19-33
حبیب الله رحیمی؛ حمید رضا عشقی زاده؛ جمشید رزمجو؛ مرتضی زاهدی؛ عادل غدیری؛ مرضیه اسدی

8.

امنیت غذایی پایدار به کمک آبزی‏‌پروری پایدار با استفاده از سامانه‏‌های نوین آبزی‏‌پروری (قسمت اول): نقش قوانین و اسناد بالادستی

دوره 10، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 27-36
سعید زاهدی؛ محسن برخوردار؛ مجید طاهرپور

9.

برآورد ارزش اقتصادی آب از دست‏ رفته‌ی ناشی از ضایعات محصولات کشاورزی (زراعی و باغی آبی) از مرحله برداشت تا قبل از مصرف

دوره 3، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 73-82
عباس کشاورز؛ محمدحسین شریعتمدار؛ عبدالرحیم خسروی؛ احمدعلی شیخی مهرآبادی؛ اعظم بیکی خشک؛ مهناز شعبانی؛ مطهره بخشایش؛ روجا کیان‌پور؛ بهزاد فکاری

10.

برآورد امنیت غذایی در استان کرمانشاه با تأکید بر شاخص FSI

دوره 32، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 69-82
آزاد خانزادی؛ محمد شریف کریمی؛ نعیم شکری

11.

بررسی اثر آبیاری تناوبی و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر حجم آب و رشد و شاخص‌های رشدی گیاه برنج (Oryza sativa L.) (رقم هاشمی) در شرایط آب‌وهوایی گیلان

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 281-298
کاوه سبک رو فومنی؛ سید علیرضا ولدآبادی؛ مسعود کاووسی؛ حمید رضا ذاکرین؛ محمدرضا یزدانی

12.

بررسی اثر سیاست‌های پولی بر قیمت غذا در ایران

دوره 24، شماره 2، تیر 1389
مهدی اعظم‌زاده شورکی؛ صادق خلیلیان

13.

بررسی پتانسیل گوشت کشت شده: پیشرفت‌های فناورانه، چشم‌انداز پایداری و چالش‌ها

دوره 20، شماره 3، مرداد و شهریور 1403، صفحه 81-103
محمدپویا رمضانی؛ علی معتمدزادگان

14.

بهره‌وری آب در بخش کشاورزی؛ چالش‎ها و چشم ‏اندازها

دوره 4، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 141-144
فریبرز عباسی؛ نادر عباسی؛ علیرضا توکلی

15.

تبیین الگوی اثرگذاری ظرفیت تاب‌آوری شهری بر امنیت غذایی خانوارهای شهری در دوران پاندمی کرونا (مطالعۀ موردی: شهر ماسال)

دوره 11، شماره 3، مهر 1401، صفحه 311-333
یاسر قلی پور

16.

تحلیل عوامل مؤثر بر ریسک تولید گندم در ایران

دوره 33، شماره 4، دی 1398، صفحه 329-338
آذر هاشمی‌نژاد؛ عباس عبدشاهی؛ منصور غنیان؛ بهمن خسروی‌پور

17.

تعیین خلأ عملکرد سیب‌زمینی (Solanum tuberosum L.) در استان گلستان

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 613-633
امیر دادرسی؛ بنیامین ترابی؛ اصغر رحیمی؛ افشین سلطانی؛ ابراهیم زینلی

18.

تغییرات امنیت غذایی ناشی از سیاست حذف یارانه انرژی در بازار گوشت ایران

دوره 30، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 1-9
فاطمه فتحی؛ محمد بخشوده

19.

حکمروایی آب و ارزیابی آثار آن بر تأمین امنیت آب و غذا

دوره 7، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 1-12
سمانه عابدی

20.

ردپای اکولوژیکی غذا در ایران

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 1023-1034
علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ سرور خرم دل

21.

سرمقاله و یادداشت کوتاه

دوره 7، شماره 4، اسفند 1399
حسین انصاری؛ ناصر شاهنوشی

22.

سرمقاله و یادداشت کوتاه: امنیت آبی و امنیت غذایی در قانون برنامه هفتم توسعه

دوره 10، شماره 1، خرداد 1402
حسین انصاری؛ اسکندر زند

23.

سنجش امنیت غذایی و تعیین کننده های آن در مناطق روستایی(نمونۀ موردی: کشاورزان بخش مرکزی شهرستان روانسر، استان کرمانشاه)

دوره 14، شماره 2، اسفند 1395، صفحه 225-246
داود جمینی؛ عباس امینی؛ حامد قادرمرزی؛ جعفر توکلی

24.

کاربرد الگوی بهینه‌سازی یکپارچه اقتصادی- هیدرولوژیکی در مدیریت منابع آب حوضه آبریز قره‌سو با هدف حفظ تالاب و امنیت غذائی

دوره 36، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 17-35
فاطمه مزرعه؛ حمید امیرنژاد؛ علیرضا نیکوئی

25.

کاربرد شبکه بیزین در بررسی تأثیر بهره‌وری کشاورزی و محیط کسب‌وکار بر شاخص تولید غذا (امنیت غذایی) در ایران

دوره 34، شماره 2، تیر 1399، صفحه 163-177
سمیه نقوی؛ عباس میرزایی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب