1.

The Effect of Replacing the Cocoa Powder with Coffee Silver Skin on Physical, Textural and Sensory Properties of Dark Chocolate

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
محمدباقر حبیبی نجفی؛ محبت محبی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی

2.

اثر روش‌های استخراج بر میزان ترکیبات فنولیک و خصوصیات ضدمیکروبی عصاره برگ گیاه اناریجه (Pimpinella affinis)

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 59-68
الهام شکوه صارمی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ معصومه بحرینی

3.

اثر ضدمیکروبی فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیرحاوی اسانس صمغ درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) برکپک پنی‌سیلیوم اکسپانسوم

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 657-670
سمیرا عباسپور منجزی؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ آرش کوچکی

4.

اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
مسعود مظاهری نسب؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ سید محمد علی رضوی

5.

ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جداشده از شیرخام و برنج خام

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 319-324
محمود یلمه؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمود نجف زاده

6.

ارزیابی بارمیکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی

دوره 7، شماره 3، مهر 1390
معصومه بحرینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدرضا باسامی؛ مرتضی عباس زادگان؛ احمدرضا بهرامی؛ حمید رضا اجتهادی

7.

ارزیابی فعالیت ضد: کپکی رنگ طبیعی آناتو در شرایط آزمایشگاهی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 533-541
سمانه رضایی بروجردی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ فرشته حسینی؛ رضا کاراژیان

8.

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال بر زمان ماندگاری دوغ

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 829-846
سعید افضلی؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

9.

ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی

دوره 7، شماره 1، فروردین 1390
فرشته حسینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ مجید هاشمی؛ شادی بلوریان؛ فرشته زمان زاده

10.

استخراج عصاره هسته انگور با سیستم‌های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن

دوره 5، شماره 1، فروردین 1388
امیر سالاری؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ سید حسن مرعشی

11.

اصلاح روش تولید سنتی شیره انگور

دوره 1، شماره 1، فروردین 1384
محمدجواد احتشامی معین آبادی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ محمدباقر حبیبی نجفی

12.

بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن

دوره 4، شماره 2، مهر 1387
امیر سالاری؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ سید حسن مرعشی

13.

بررسی اثر ضدمخمری سویه‌های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به‌عنوان شاخص فساد آبمیوه

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 596-608
ندا نیری؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ معصومه بحرینی

14.

بررسی تأثیرجایگزینی شکر با شیره خرما بر ویژگی های فیزیکی و حسی بستنی نرم

دوره 1، شماره 2، مهر 1384
اشرف گوهری اردبیلی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حدادخداپرست

15.

بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه نعطاف پذیر

دوره 4، شماره 1، فروردین 1387
فرشته حسینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ ناصر صداقت

16.

بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 12-20
محمود یلمه؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ فرشته حسینی

17.

بهینه‌سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 535-545
امیر پورفرزاد؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ محمد حسن زاده خیاط

18.

بهینه سازی فرآیند تولید شیرگیاهی از دانه کامل وکنجاله کنجد بر اساس ذائقه مصرف کنندگان ایرانی

دوره 2، شماره 1، فروردین 1385
محمدحسین حدادخداپرست؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ امیرحسین الهامی راد؛ نسیم دیواندری

19.

تأثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
معصومه بحرینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدرضا باسامی؛ عیسی جاهد

20.

تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی

دوره 4، شماره 2، مهر 1387
اعظم ایوبی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ مهدی کریمی

21.

تاثیر انواع مختلف سیستم های بسته بندی بر پایداری پسته خشک خام در شرایط مختلف

دوره 3، شماره 2، مهر 1386
ناصر صداقت؛ محمدباقر حبیبی نجفی

22.

تاثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب- شیره خرما (حلوا ارده کم چرب)

دوره 1، شماره 2، مهر 1384
سید محمد علی رضوی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ زهرا علائی روزبهانی

23.

شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات

دوره 9، شماره 2، تیر 1392
محمد رضا عدالتیان دوم؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ سید علی مرتضوی؛ مجید هاشمی؛ مسعود یاورمنش

24.

کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد

دوره 9، شماره 1، فروردین 1392
معصومه بحرینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدرضا باسامی؛ مرتضی عباس زادگان

25.

مقایسه ویژگی‌های تکنولوژیکی جدایه های حاصل از ماست سنتی خراسان با آغازگر تجاری در تولید ماست

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 485-500
فاطمه برمک؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا حاجی محمدی فریمانی؛ محمد رضا عدالتیان دوم



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.