تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,797 |
تعداد مقالات | 19,102 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,378,252 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,710,046 |
1. | اثر جایگزینی عسل، خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافت و ویسکوزیته | |||
دوره 7، شماره 2، تیر 1390 | ||||
الناز میلانی؛ هما بقایی؛ سید علی مرتضوی | ||||
2. | ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج | |||
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 906-991 | ||||
سرور لطفی شیرازی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی | ||||
3. | ارزیابی بقاء باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک | |||
دوره 8، شماره 3، مهر 1391 | ||||
عباس احمدی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ رضا رضایی مکرم | ||||
4. | ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگیهای فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی | |||
دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 140-151 | ||||
سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ مرضیه معین فرد | ||||
5. | ارزیابی ویژگیهای تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج | |||
دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 631-647 | ||||
علیرضا عباسی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی | ||||
6. | ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختارفرآورده بافت داده شده کینوآ | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1401 | ||||
الناز میلانی؛ آرش کوچکی؛ الهام قیامی | ||||
7. | ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز(HPMC) | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 14 آذر 1401 | ||||
غزال شکاری؛ الناز میلانی؛ الهام آذرپژوه | ||||
8. | بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم | |||
دوره 7، شماره 1، فروردین 1390 | ||||
آرش کوچکی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ الناز میلانی | ||||
9. | بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بیدانه (Berberis vulgaris) | |||
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 627-636 | ||||
محمد فرهادی چیتگر؛ مهران اعلمی؛ الناز میلانی؛ یحیی مقصودلو | ||||
10. | بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) | |||
دوره 6، شماره 2، تیر 1389 | ||||
الناز میلانی؛ هاشم پورآذرنگ؛ رسول کدخدایی؛ حنه وکیلیان؛ شهرزاد وطن خواه | ||||
11. | بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) | |||
دوره 2، شماره 1، فروردین 1385 | ||||
سید هاشم حسینی پرور؛ جواد کرامت؛ مهدی کدیور؛ الهام خانی پور؛ الناز میلانی | ||||
12. | بهینه سازی استخراج اینولین از غدهی سیب زمینی ترشی به کمک روش سطح پاسخ (RSM) | |||
دوره 6، شماره 3، مهر 1389 | ||||
الناز میلانی؛ هاشم پورآذرنگ؛ شهرزاد وطن خواه؛ حنه وکیلیان | ||||
13. | تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم | |||
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 847-864 | ||||
نسیم حسن پور؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی | ||||
14. | تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای میانوعده حاوی پودر عناب | |||
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 1-11 | ||||
الناز میلانی؛ فخری شهیدی؛ الهام انصاری فر؛ محمد خلیلیان موحد؛ فریده صالحی پور | ||||
15. | تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی | |||
دوره 10، شماره 3، مهر 1393 | ||||
الناز میلانی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ سید علیرضا وکیلی | ||||
16. | تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانهای رویال طی دوره نگهداری | |||
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 363-378 | ||||
علی شهدادی ساردو؛ ناصر صداقت؛ مسعود تقی زاده؛ الناز میلانی | ||||
17. | تاثیر شرایط شبیهسازی شده معده و روده بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سینبیوتیک | |||
دوره 8، شماره 2، تیر 1391 | ||||
الناز میلانی؛ هاجر نعیمی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی | ||||
|