آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,992
تعداد مقالات20,500
تعداد مشاهده مقاله25,569,809
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,385,702

1.

اثر جایگزینی عسل، خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافت و ویسکوزیته

دوره 7، شماره 2، تیر 1390
الناز میلانی؛ هما بقایی؛ سید علی مرتضوی

2.

ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 906-991
سرور لطفی شیرازی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی

3.

ارزیابی بقاء باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس(La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
عباس احمدی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ رضا رضایی مکرم

4.

ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی‌های فیزیکوشمیایی و حسی فرآورده در طول دوره رسیدگی

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 140-151
سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی؛ مرضیه معین فرد

5.

ارزیابی ویژگی‏های تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 631-647
علیرضا عباسی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی

6.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ریزساختار فرآورده بافت داده شده کینوآ

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 451-462
الهام قیامی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی

7.

ارزیابی ویژگی‌های کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسی‌پروپیل متیل سلولز (HPMC)

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 47-62
غزال شکاری؛ الناز میلانی؛ الهام آذرپژوه

8.

بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم

دوره 7، شماره 1، فروردین 1390
آرش کوچکی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ الناز میلانی

9.

بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris)

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 627-636
محمد فرهادی چیتگر؛ مهران اعلمی؛ الناز میلانی؛ یحیی مقصودلو

10.

بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 6، شماره 2، تیر 1389
الناز میلانی؛ هاشم پورآذرنگ؛ رسول کدخدایی؛ حنه وکیلیان؛ شهرزاد وطن خواه

11.

بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 2، شماره 1، فروردین 1385
سید هاشم حسینی پرور؛ جواد کرامت؛ مهدی کدیور؛ الهام خانی پور؛ الناز میلانی

12.

بهینه سازی استخراج اینولین از غده‌ی سیب زمینی ترشی به کمک روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 6، شماره 3، مهر 1389
الناز میلانی؛ هاشم پورآذرنگ؛ شهرزاد وطن خواه؛ حنه وکیلیان

13.

تأثیر فرایند اکستروژن و شرایط انجماد بر کیفیت خمیر منجمد و کوکی تهیه شده از آرد سورگوم

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 847-864
نسیم حسن پور؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی

14.

تأثیر فرمولاسیون و شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگی‌های میان‌وعده حاوی پودر عناب

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 1-11
الناز میلانی؛ فخری شهیدی؛ الهام انصاری فر؛ محمد خلیلیان موحد؛ فریده صالحی پور

15.

تأثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینواسید آزاد پنیر محلی کردی

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
الناز میلانی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ سید علیرضا وکیلی

16.

تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه‌ای رویال طی دوره نگهداری

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 363-378
علی شهدادی ساردو؛ ناصر صداقت؛ مسعود تقی زاده؛ الناز میلانی

17.

تاثیر شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین‌بیوتیک

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
الناز میلانی؛ هاجر نعیمی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی

18.

تاثیر فناوری اکستروژن بر ویژگی های کیفی کوکی فاقد گلوتن حاوی آرد کامل نخود- صمغ زانتان- برنج شکسته

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 تیر 1402
الناز میلانی؛ زهرا دهقان؛ ندا هاشمی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب