آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,984
تعداد مقالات20,382
تعداد مشاهده مقاله25,187,218
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,047,319

1.

ارزیابی خواص فیزیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس صمغ بنه

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 584-593
وحید علی زاده؛ حسن برزگر؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی

2.

ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینه‌یابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به

دوره 12، شماره 6، بهمن و اسفند 1395، صفحه 750-757
آدینه انور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

3.

ارزیابی و مقایسه ویژگی‌های میکروبی، حسی و پخت اسپاگتی‌های تولیدی به‌روش قدیمی و مدرن

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
بهزاد ناصحی

4.

استفاده از فناوری ماشین بینایی در ارزیابی ظاهری دونات پیش‏فرآیند شده توسط مایکروویو

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 867-879
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده

5.

بررسی آماری و مدل‌سازی کیفیت و ویژگی‌های حسی نان بدون گلوتن به‌عنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان

دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 65-73
سیمین قاسمی زاده؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد

6.

بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 437-452
فاطمه ایوانی؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

7.

بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری

دوره 1، شماره 2، مهر 1384
بهزاد ناصحی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی

8.

بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به

دوره 15، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 69-79
آدینه انور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

9.

بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 719-728
بهزاد ناصحی؛ سید محمد علی رضوی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی

10.

بهینه‌یابی فرمول و فرآیند دونات غنی‌شده با باگاس نیشکر و پلی‌ساکارید محلول سویا

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 635-647
محبوبه داراپور؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده

11.

تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 211-221
کوثر کاکایی؛ محمد نوشاد؛ بهزاد ناصحی؛ محمد حجتی؛ شهرام بیرقی طوسی

12.

تاثیر پیش فرآیند مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی دونات حاوی منابع فیبر خوراکی صمغ فارسی و پودر تفاله هویج

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 227-239
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده

13.

تولید و ارزیابی فیلم نانوکامپوزیتی کیتوزان-‌مونت‌موریلونیت حاوی اسانس مرزه (Satureja hortensis)

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 131-143
وحید علیزاده؛ حسن برزگر؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی

14.

سین‌بیوتیک‌ها ‌به‌عنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 127-139
بهزاد ناصحی؛ مجید نوش کام؛ میترا قدسی؛ احمد طاطار



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب