تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,109 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,403,494 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,733,264 |
1. | اثر درجه چرخکردن بر ویژگیهای رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ | |||
دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 291-298 | ||||
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی | ||||
2. | برآورد محاسباتی واحدهای رنگی L*a*b* از RGB با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی | |||
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 53-64 | ||||
سامان آبدانان مهدی زاده؛ سمیه امرایی | ||||
3. | بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی | |||
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 451-460 | ||||
صفورا جلالی؛ حسین جلالی؛ سید حسین حسینی قابوس | ||||
4. | بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی | |||
دوره 9، شماره 3، مهر 1392 | ||||
اعظم حاج محمدی؛ جواد کرامت؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی | ||||
5. | بررسی اثر نانو زئولیت پتاسیم پرمنگنات و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی میوه کیوی (رقم هیوارد) | |||
دوره 4، شماره 1، 1393، صفحه 37-49 | ||||
حسین میرزائی مقدم؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ محسن برزگر بفروئی؛ علی سلیمی | ||||
6. | بررسی تأثیر هیدروکلویید کنجاک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی سوریمی تولیدشده از دو ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) و حسون (Saurida tumbil) | |||
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 517-532 | ||||
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی | ||||
7. | بررسی خواص مکانیکی میوه زردآلو تحت بارگذاری شبه استاتیکی و دینامیکی | |||
دوره 6، شماره 1، 1395، صفحه 139-152 | ||||
ابراهیم احمدی؛ حسین باریکلو | ||||
8. | بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینهسازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو | |||
دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 12-20 | ||||
محمود یلمه؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ فرشته حسینی | ||||
9. | بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت | |||
دوره 9، شماره 3، مهر 1392 | ||||
سارا حسین پور؛ محمدهادی اسکندری؛ غلامرضا مصباحی؛ شهرام شکرفروش؛ عسگر فرحناکی | ||||
10. | بهینهسازی فرمولاسیون دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حاوی صمغ کتیرا و شیرین کننده استویا | |||
دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 125-143 | ||||
فریبا حدیدی؛ علی گنجلو؛ محمد هادی فکور | ||||
11. | پیشنهادی دربارۀ تصحیح و قرائت دو واژه از کارنامۀ اردشیر بابکان بر پایۀ قرینه ای در شاهنامۀ فردوسی | |||
دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 117-128 | ||||
چنگیز مولایی | ||||
12. | تأثیر دما و روش خشک کردن بر مدت زمان خشک شدن و کیفیت رنگ گیاه نعناع | |||
دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 415-426 | ||||
حسین بهمن پور؛ سید مجید سجادیه؛ محمد جواد شیخ داودی؛ مریم ذوالفقاری | ||||
13. | تأثیر موسیلاژ اسفرزه و اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و بهبود نگهداری هویج برش تازه | |||
دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 406-415 | ||||
مجید عزیزی؛ زینب صفایی؛ سمیه میرمصطفایی؛ شادی بلوریان؛ نگار رحیمی | ||||
14. | تاثیر امواج فراصوت روی اندازه ذرات، رنگ، گرانروی و ویژگیهای حسی شیرکاکائو | |||
دوره 8، شماره 1، فروردین 1391 | ||||
محبوبه استادزاده؛ سلیمان عباسی؛ محمدرضا احسانی | ||||
15. | تشخیص عیوب ظاهری و درجهبندی گوجهفرنگی با استفاده از فناوری ماشین بینایی و شبکههای عصبی- فازی | |||
دوره 6، شماره 1، 1395، صفحه 49-59 | ||||
هادی ایزدی؛ سعادت کامگار؛ محمد حسین رئوفت | ||||
16. | جایگزینی شکر با شیره خرما در کیک فنجانی | |||
دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 808-819 | ||||
اعظم ایوبی؛ مهدا پورابوالقاسم | ||||
17. | دلالت رنگها در شعر بشاربن برد | |||
دوره 4، شماره 6، آبان 1391 | ||||
عباس طالب زاده؛ مصطفی مهدوی آرا | ||||
18. | کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم، پوترسین و سالیسیلیک اسید بر کیفیت میوه کنارهندی (Ziziphus mauritiana) ژنوتیپ خرمایی | |||
دوره 32، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 227-237 | ||||
فاطمه شنبه بور بندری؛ سمیه رستگار؛ مصطفی قاسمی | ||||
19. | مدلسازی تبدیل جزء برای تغیییرات رنگ سیب در فرآیند همزمان آنزیمبری خشک و آبزدایی با روش پرتودهی متناوب مادون قرمز | |||
دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 383-397 | ||||
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد | ||||
20. | مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) | |||
دوره 9، شماره 2، تیر 1392 | ||||
آتنا پاسبان؛ محبت محبی؛ هاشم پورآذرنگ؛ مهدی وریدی | ||||
21. | مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینهسازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی | |||
دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 427-438 | ||||
نازنین عبدی؛ ندا مفتون آزاد؛ امیر حیدری نسب؛ فوژان بدیعی | ||||
22. | مقایسه انرژی ویژه و بازده خشککن خورشیدی تحتتأثیر نوع جمعکننده و بررسی برخی خصوصیات گوجهفرنگی خشکشده | |||
دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 717-728 | ||||
هادی صمیمی اخیجهانی | ||||
|