1.

اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 291-298
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

2.

برآورد محاسباتی واحدهای رنگی L*a*b* از RGB با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 53-64
سامان آبدانان مهدی زاده؛ سمیه امرایی

3.

بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 451-460
صفورا جلالی؛ حسین جلالی؛ سید حسین حسینی قابوس

4.

بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
اعظم حاج محمدی؛ جواد کرامت؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی

5.

بررسی اثر نانو زئولیت پتاسیم پرمنگنات و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی میوه کیوی (رقم هیوارد)

دوره 4، شماره 1، 1393، صفحه 37-49
حسین میرزائی مقدم؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ محسن برزگر بفروئی؛ علی سلیمی

6.

بررسی تاثیر هیدروکلویید کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوریمی تولید شده از دو ماهی سارم (Scomberoides commersonnianus) و حسون (Saurida tumbil)

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 517-532
درنوش جعفرپور؛ پریسا عطایی

7.

بررسی خواص مکانیکی میوه زردآلو تحت بارگذاری شبه استاتیکی و دینامیکی

دوره 6، شماره 1، 1395، صفحه 139-152
ابراهیم احمدی؛ حسین باریکلو

8.

بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 12-20
محمود یلمه؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ فرشته حسینی

9.

بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
سارا حسین پور؛ محمدهادی اسکندری؛ غلامرضا مصباحی؛ شهرام شکرفروش؛ عسگر فرحناکی

10.

پیشنهادی دربارۀ تصحیح و قرائت دو واژه از کارنامۀ اردشیر بابکان بر پایۀ قرینه ای در شاهنامۀ فردوسی

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 117-128
چنگیز مولایی

11.

تأثیر دما و روش خشک کردن بر مدت زمان خشک شدن و کیفیت رنگ گیاه نعناع

دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 415-426
حسین بهمن پور؛ سید مجید سجادیه؛ محمد جواد شیخ داودی؛ مریم ذوالفقاری

12.

تأثیر موسیلاژ اسفرزه و اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و بهبود نگهداری هویج برش تازه

دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 406-415
مجید عزیزی؛ زینب صفایی؛ سمیه میرمصطفایی؛ شادی بلوریان؛ نگار رحیمی

13.

تاثیر امواج فراصوت روی اندازه ذرات، رنگ، گرانروی و ویژگی‌های حسی شیرکاکائو

دوره 8، شماره 1، فروردین 1391
محبوبه استادزاده؛ سلیمان عباسی؛ محمدرضا احسانی

14.

تشخیص عیوب ظاهری و درجه‌بندی گوجه‌فرنگی با استفاده از فناوری ماشین بینایی و شبکه‌های عصبی- فازی

دوره 6، شماره 1، 1395، صفحه 49-59
هادی ایزدی؛ سعادت کامگار؛ محمد حسین رئوفت

15.

جایگزینی شکر با شیره خرما در کیک فنجانی

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 808-819
اعظم ایوبی؛ مهدا پورابوالقاسم

16.

دلالت رنگ‌ها در شعر بشاربن برد

دوره 4، شماره 6، آبان 1391
عباس طالب زاده؛ مصطفی مهدوی آرا

17.

کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم، پوترسین و سالیسیلیک اسید بر کیفیت میوه کنارهندی (Ziziphus mauritiana) ژنوتیپ خرمایی

دوره 32، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 227-237
فاطمه شنبه بور بندری؛ سمیه رستگار؛ مصطفی قاسمی

18.

مدل‌سازی تبدیل جزء برای تغیییرات رنگ سیب در فرآیند هم‌زمان آنزیم‌بری خشک و آب‌زدایی با روش پرتودهی متناوب مادون قرمز

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 383-397
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

19.

مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)

دوره 9، شماره 2، تیر 1392
آتنا پاسبان؛ محبت محبی؛ هاشم پورآذرنگ؛ مهدی وریدی

20.

مطالعه عوامل مؤثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی پودر خرمای کبکاب: بهینه‌سازی تأثیر دما و ترکیبات ضدچسبندگی

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 427-438
نازنین عبدی؛ ندا مفتون آزاد؛ امیر حیدری نسب؛ فوژان بدیعی

21.

مقایسه انرژی ویژه و بازده خشک‌کن خورشیدی تحت تاثیر نوع جمع‌کننده و بررسی برخی خصوصیات گوجه‌فرنگی خشک شده

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 717-728
هادی صمیمی اخیجهانی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.