آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,398,464
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,398,387

1.

Exploring the Anticancer Efficacy of Mixture of Local Probiotics on MDA-MB-231 and MCF-7 Breast Cell Lines

دوره 13، شماره 1، آذر 2021، صفحه 54-64
Mohadese Abdoli؛ Parisa Fathi Rezaei؛ Kamran Mansouri

2.

Phytochemical Analysis of Volatile and Non-volatile Fractions, Antioxidant, and Anti-Cancer Activities of Dracocephalum polychaetum and Dracocephalum kotschyi

دوره 14، شماره 1، دی 2022، صفحه 11-19
Marzieh Taghizadeh؛ Sara Soltanian؛ Nahid Nasibi

3.

The eff ects of extenders containing proline and glutamine on oxidative stress and motion parameters of stallion semen during cold storage

دوره 11، شماره 1، مهر 2019، صفحه 51-59
Najmeh Davoodian؛ Ali Kadivar؛ Ebrahim Ahmadi

4.

اثر آنتی‌اکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسوله‌شده به‌روش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یک سال نگهداری

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 669-685
فروزان جلالی زند؛ محمد گلی

5.

اثرات عصاره آبی بره‌موم بر محتوای پلی‌فنل کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی شیر خام

دوره 19، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 167-175
فاطمه قنادی اصل؛ زهرا جاه دوست

6.

اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 751-763
زهرا صدری صائین؛ محمدرضا خانی؛ وجیهه فدائی نوغانی

7.

اثر اسانس اسطوخودوس و متیل سالیسیلات بر کنترل کپک خاکستری و کیفیت میوه توت‌ فرنگی در انبار

دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 662-670
محمد سیاری؛ رضا غریبی

8.

اثر تخمیر به‌وسیله دو باکتریلاکتوباسیلوس روتری و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره کینوا

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 747-759
رعنا طهماسبی؛ مهتا میرزایی؛ محمدرضا خانی

9.

اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 758-769
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

10.

اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره فنولی برگ‌های پونه کوهی (Origanum vulgar L.)

دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 89-101
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری

11.

اثر فرایند اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی بخش‌های مختلف گردو

دوره 18، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 85-98
سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ سیما زارع

12.

اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 235-249
مریم ماندگاری؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لاله مشرف؛ مریم تاتاری

13.

ارزیابی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشه‌ای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
سحر لشگری؛ مجید جوانمرد

14.

ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برون‌تنی

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 17-24
سحر روشنک؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ علیرضا وسیعی؛ ندا هاشمی

15.

ارزیابی تأثیر محلول‌پاشی متانول بر برخی شاخص‌های مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی عدس (Lens culinaris Medik) تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 7، شماره 2، بهمن 1395، صفحه 202-214
راهله احمدپور؛ نظام آرمند؛ سعید رضا حسین زاده؛ مهدی رژه

16.

ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 569-581
فهیمه حاجی نیا؛ علیرضا صادقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ علی مویدی

17.

ارزیابی تاثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خصوصیات فیتوشیمیایی شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens)

دوره 33، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 655-668
حسن مومیوند؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ شیرین تقی پور؛ کبری سپهوند؛ بهنام مرادی

18.

ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی و اثرات ضدباکتریایی در عصاره ارقام ایرانی گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat.)

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 149-161
شیرین تقی پور؛ عبداله احتشام نیا؛ حامد خدایاری؛ حسن مومیوند

19.

ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‌های مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز

دوره 35، شماره 3، آذر 1400، صفحه 447-458
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور

20.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.)

دوره 9، شماره 2، تیر 1392
ویدا مردانی قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ سعیده عربشاهی دلویی؛ رسول خدابخشی؛ مریم قادری قهفرخی

21.

ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 63-72
سحر روشنک؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ علیرضا وسیعی؛ ندا نوروزی

22.

استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی‌اکسیدانی پرچم گل زعفران به‌کمک فناوری امواج فراصوت

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 161-170
رکسانه روحانی؛ سودابه عین افشار؛ ریحانه احمدزاده قویدل

23.

استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 529-542
فاطمه فرزانه مقدم؛ جواد سرگلزایی؛ شادی بلوریان

24.

استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو در هیدرولیز آنزیمی پروتئین دانه کدو (Cucurbita maxima L.) توسط آلکالاز و بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 آذر 1402
زینب نوشی منجیلی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ وحید عرفانی مقدم؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی

25.

الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین

دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 113-126
بهناز وفانیا؛ میلاد فتحی؛ صبیحه سلیمانیان زاد

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب