تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,875 |
تعداد مقالات | 19,730 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,573,603 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,704,168 |
1. | Exploring the Anticancer Efficacy of Mixture of Local Probiotics on MDA-MB-231 and MCF-7 Breast Cell Lines | |||
دوره 13، شماره 1، آذر 2021، صفحه 54-64 | ||||
Mohadese Abdoli؛ Parisa Fathi Rezaei؛ Kamran Mansouri | ||||
2. | Phytochemical Analysis of Volatile and Non-volatile Fractions, Antioxidant, and Anti-Cancer Activities of Dracocephalum polychaetum and Dracocephalum kotschyi | |||
دوره 14، شماره 1، دی 2022، صفحه 11-19 | ||||
Marzieh Taghizadeh؛ Sara Soltanian؛ Nahid Nasibi | ||||
3. | The eff ects of extenders containing proline and glutamine on oxidative stress and motion parameters of stallion semen during cold storage | |||
دوره 11، شماره 1، مهر 2019، صفحه 51-59 | ||||
Najmeh Davoodian؛ Ali Kadivar؛ Ebrahim Ahmadi | ||||
4. | اثر آنتیاکسیدانی سلنیت سدیم میکروکپسولهشده بهروش تبخیر حلال، در روغن سویا در طول مدت یک سال نگهداری | |||
دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 669-685 | ||||
فروزان جلالی زند؛ محمد گلی | ||||
5. | اثرات عصاره آبی بره موم بر محتوای پلی فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی شیر خام | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 آذر 1402 | ||||
فاطمه قنادی اصل؛ زهرا جاه دوست | ||||
6. | اثرات عصاره دانه چیا بر ویژگیهای شیمیایی و حسی کره حاصل از خامه شیرین طی نگهداری در یخچال | |||
دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 751-763 | ||||
زهرا صدری صائین؛ محمدرضا خانی؛ وجیهه فدائی نوغانی | ||||
7. | اثر اسانس اسطوخودوس و متیل سالیسیلات بر کنترل کپک خاکستری و کیفیت میوه توت فرنگی در انبار | |||
دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 662-670 | ||||
محمد سیاری؛ رضا غریبی | ||||
8. | اثر تخمیر بهوسیله دو باکتریلاکتوباسیلوس روتری و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره کینوا | |||
دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 747-759 | ||||
رعنا طهماسبی؛ مهتا میرزایی؛ محمدرضا خانی | ||||
9. | اثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر | |||
دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 758-769 | ||||
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری | ||||
10. | اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره فنولی برگهای پونه کوهی (Origanum vulgar L.) | |||
دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 89-101 | ||||
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||||
11. | اثر فرایند اولتراسوند بر استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی بخشهای مختلف گردو | |||
دوره 18، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 85-98 | ||||
سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ سیما زارع | ||||
12. | اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس | |||
دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 235-249 | ||||
مریم ماندگاری؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لاله مشرف؛ مریم تاتاری | ||||
13. | ارزیابی اثرات آنتیاکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشهای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند | |||
دوره 10، شماره 1، فروردین 1393 | ||||
سحر لشگری؛ مجید جوانمرد | ||||
14. | ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برونتنی | |||
دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 17-24 | ||||
سحر روشنک؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ علیرضا وسیعی؛ ندا هاشمی | ||||
15. | ارزیابی تأثیر محلولپاشی متانول بر برخی شاخصهای مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی عدس (Lens culinaris Medik) تحت شرایط تنش کمآبی | |||
دوره 7، شماره 2، بهمن 1395، صفحه 202-214 | ||||
راهله احمدپور؛ نظام آرمند؛ سعید رضا حسین زاده؛ مهدی رژه | ||||
16. | ارزیابی تاثیر استفاده توأم از تخمیر کنترل شده جو دوسر و پودر عناب بر بافت و فعالیت آنتیاکسیدانی نان گندم حجیم تولیدی | |||
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 569-581 | ||||
فهیمه حاجی نیا؛ علیرضا صادقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری؛ یحیی مقصودلو؛ علی مویدی | ||||
17. | ارزیابی تاثیر روشهای مختلف خشککردن بر زمان خشکشدن و برخی خصوصیات فیتوشیمیایی شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens) | |||
دوره 33، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 655-668 | ||||
حسن مومیوند؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ شیرین تقی پور؛ کبری سپهوند؛ بهنام مرادی | ||||
18. | ارزیابی تنوع برخی از شاخصهای فیتوشیمیایی و اثرات ضدباکتریایی در عصاره ارقام ایرانی گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat.) | |||
دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 149-161 | ||||
شیرین تقی پور؛ عبداله احتشام نیا؛ حامد خدایاری؛ حسن مومیوند | ||||
19. | ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز | |||
دوره 35، شماره 3، آذر 1400، صفحه 447-458 | ||||
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور | ||||
20. | ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) | |||
دوره 9، شماره 2، تیر 1392 | ||||
ویدا مردانی قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ سعیده عربشاهی دلویی؛ رسول خدابخشی؛ مریم قادری قهفرخی | ||||
21. | ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک | |||
دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 63-72 | ||||
سحر روشنک؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ علیرضا وسیعی؛ ندا نوروزی | ||||
22. | استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتیاکسیدانی پرچم گل زعفران بهکمک فناوری امواج فراصوت | |||
دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 161-170 | ||||
رکسانه روحانی؛ سودابه عین افشار؛ ریحانه احمدزاده قویدل | ||||
23. | استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دیاکسید و بهینهسازی و اندازه گیری قدرت آنتیاکسیدانی آن | |||
دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 529-542 | ||||
فاطمه فرزانه مقدم؛ جواد سرگلزایی؛ شادی بلوریان | ||||
24. | الکتروریسی بدون نازل: نانوانکپسولاسیون اسانس زنیان با استفاده از نانوالیاف کیتوزان-ژلاتین | |||
دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 113-126 | ||||
بهناز وفانیا؛ میلاد فتحی؛ صبیحه سلیمانیان زاد | ||||
25. | بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تریآسیلگلیسرولهای زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتیاکسیدان سزامول | |||
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 121-132 | ||||
محمدرضا تورانی؛ رضا فرهوش؛ محمدتقی گلمکانی؛ علی شریف | ||||
|