آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,984
تعداد مقالات20,378
تعداد مشاهده مقاله25,100,753
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,980,075

1.

اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 67-76
سپیده آریایی مجد؛ مانیا صالحی فر

2.

اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 65-78
سیما شمسایی؛ سید محمد علی رضوی؛ بهاره عمادزاده؛ اسماعیل عطای صالحی

3.

اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کم‌چربی

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 446-457
لاله گلچوبی؛ مزدک علیمی؛ حسین یوسفی

4.

بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 19-34
محمد هادیان؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محسن قدس روحانی

5.

بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ

دوره 9، شماره 2، تیر 1392
آرزو سلمان پور؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی خیابانی؛ سید حسین جلالی

6.

بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی

دوره 12، شماره 6، بهمن و اسفند 1395، صفحه 730-741
نرگس سامانیان؛ سید محمد علی رضوی

7.

بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگی‎‌های ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 365-381
سمیرا فریزاد؛ هاجر عباسی

8.

بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 719-728
بهزاد ناصحی؛ سید محمد علی رضوی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی

9.

تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم‌چرب

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 469-479
حسین جوینده؛ عرفان دانش؛ مصطفی گودرزی

10.

تأثیر پوشش چیتوزان بر خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی انگور رقم فخری در طول دوره انبارداری

دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 347-364
سعید خدامرادی؛ ابراهیم احمدی

11.

تأثیر کاپاکاراگینان بر ژل پر شده امولسیونی سرد ایزوله پروتئین آب پنیر: یک مطالعه رئولوژیکی و مکانیکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 تیر 1402
محمد رضا صلاحی؛ سید محمد علی رضوی؛ محبت محبی

12.

مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسل‌های طبیعی با عسل‌های شکری و تقلبی

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 392-407
مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید محمد علی رضوی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب