تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,800 |
تعداد مقالات | 19,141 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,442,807 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,763,501 |
1. | اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی | |||
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 67-76 | ||||
سپیده آریایی مجد؛ مانیا صالحی فر | ||||
2. | اثر صمغهای دانه ریحان و گزانتان بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کمچرب | |||
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 65-78 | ||||
سیما شمسایی؛ سید محمد علی رضوی؛ بهاره عمادزاده؛ اسماعیل عطای صالحی | ||||
3. | اثر نانوفیبر سلولز و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای رئولوژیکی و اندازه ذرات مایونز کمچربی | |||
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 446-457 | ||||
لاله گلچوبی؛ مزدک علیمی؛ حسین یوسفی | ||||
4. | بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر ویژگی های رئولوژیکی و ریز ساختاری دوغ | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 آبان 1401 | ||||
محمد هادیان؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ محسن قدس روحانی | ||||
5. | بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ | |||
دوره 9، شماره 2، تیر 1392 | ||||
آرزو سلمان پور؛ بابک قنبرزاده؛ محمود صوتی خیابانی؛ سید حسین جلالی | ||||
6. | بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابیهای حسی و دستگاهی | |||
دوره 12، شماره 6، بهمن و اسفند 1395، صفحه 730-741 | ||||
نرگس سامانیان؛ سید محمد علی رضوی | ||||
7. | بررسی تاثیر امواج فراصوت بر ویژگیهای ساختاری، عملکردی و رئولوژیکی صمغ دانه خرنوب | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 اردیبهشت 1401 | ||||
سمیرا فریزاد؛ هاجر عباسی | ||||
8. | بهینهسازی ویژگیهای بافتی فرآوردههای خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ | |||
دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 719-728 | ||||
بهزاد ناصحی؛ سید محمد علی رضوی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی | ||||
9. | تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی، بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیمچرب | |||
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 469-479 | ||||
حسین جوینده؛ عرفان دانش؛ مصطفی گودرزی | ||||
10. | تأثیر پوشش چیتوزان بر خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی انگور رقم فخری در طول دوره انبارداری | |||
دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 347-364 | ||||
سعید خدامرادی؛ ابراهیم احمدی | ||||
11. | مقایسه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسلهای طبیعی با عسلهای شکری و تقلبی | |||
دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 392-407 | ||||
مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید محمد علی رضوی | ||||
|