آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,017
تعداد مقالات21,038
تعداد مشاهده مقاله46,511,742
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,850,447

1.

اثر تیماردهی با امواج مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کارایی فرآیند خشک شدن آلبالو

دوره 20، شماره 2، خرداد و تیر 1403، صفحه 339-350
فخرالدین صالحی؛ معین اینانلودوقوز؛ سارا قزوینه؛ پریسا مرادخانی

2.

اثر سینامیک اسید بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی نشاء خیار تحت تنش سرما

دوره 36، شماره 3، آذر 1401، صفحه 619-630
زهرا دارابی؛ فردین قنبری؛ جواد عرفانی مقدم

3.

اثر کاربرد سینامیک اسید بر ماندگاری و کیفیت قارچ دکمه‌ای در دوره پس از برداشت

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 264-276
حدیث چراغی؛ فردین قنبری؛ مهدی صیدی

4.

اثر محلول‌پاشی برگی اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر پاسخ‌های فیزیولوژیک توت‌فرنگی رقم ’کاماروسا‘

دوره 37، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 1073-1086
نعیمه سوخت سرایی؛ فریال وارسته؛ مهدی علی زاده

5.

ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه

دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 789-802
زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم نوقابی؛ علی عبادی

6.

ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‌های مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز

دوره 35، شماره 3، آذر 1400، صفحه 447-458
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور

7.

بررسی اثر نگهداری در دمای محیط(25 درجه سلسیوس) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست‌فعال میوه زغال اخته

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 759-770
روح اله پاشایی بهرام؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی

8.

بررسی تأثیر خاکپوش و محلول‌پاشی با محرک زیستی استیمپلکس و کود دکاپ بر رشد و برخی صفات فیزیوشیمیایی ریحان

دوره 34، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 15-32
لمیا وجودی مهربانی

9.

بررسی توانایی سویه‌های مختلف Agrobacterium rhizogenes در القای ریشه مویین و تولید متابولیت‌های ثانویه در گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 34، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 273-284
مریم زارع حسن آبادی؛ علی گنجعلی؛ مهرداد لاهوتی؛ نسرین مشتاقی

10.

بررسی حساسیت و روند تغییرات فنل کل ارقام مختلف هسته دار به قارچ Monilia laxa

دوره 28، شماره 2، تیر 1393، صفحه 164-170
مریم قره‌خانی؛ محمد سالاری؛ سعید نصرالله نژاد؛ ناصر پنجه که؛ سید کاظم صباغ

11.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانتی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritiana)

دوره 32، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 327-334
شاداب فرامرزی

12.

بررسی میزان تغییرات خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی جمعیت‌های مختلف پولک (Stachys inflata Benth.) در استان همدان

دوره 34، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 247-260
مهتاب صالحی؛ رمضان کلوندی

13.

تأثیر ترکیبات مختلف آلی و شیمیایی روی تراکم جمعیت سفیدبالک گلخانه و برخی ترکیبات ثانویه گیاه لوبیا

دوره 35، شماره 4، دی 1400، صفحه 469-480
محمد کاراموزیان؛ مریم پهلوان یلی؛ کمال احمدی

14.

تأثیر تنش‌های خشکی و شوری بر رشد، گلدهی و برخی از ویژگی‌های بیوشیمیایی گیاه نرگس (Narsicuss tazetta L.)

دوره 33، شماره 3، آذر 1398، صفحه 451-466
علی ناصری مقدم؛ حسن بیات؛ محمد حسین امینی فرد؛ فرید مرادی نژاد

15.

تأثیر ملاتونین بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گشنیز (Coriandrum sativum L.) و شوید (Anethum graveolens L.) تحت شرایط تنش شوری

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 561-575
میلاد چراغی؛ علی اصغر حاتم نیا؛ فردین قنبری

16.

کاربرد پس از برداشت ال-فنیل‌آلانین بر ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی توت‌فرنگی رقم ̓سابرینا̒ در طی نگهداری در سردخانه

دوره 38، شماره 3، مهر 1403، صفحه 611-625
کریم منداحکی؛ حمید حسن پور



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب