آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,973
تعداد مقالات20,283
تعداد مشاهده مقاله21,428,984
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,287,103

1.

Comparative pathomorphological study of rickets types in broiler chickens

دوره 3، شماره 1، آبان 2011، صفحه 1-10
Ivan Dinev

2.

Influence of feed contaminated with seeds of cleavers (Galium aparine) on the health and production traits in broiler chickens

دوره 4، شماره 2، دی 2012، صفحه 31-36
Ivan Dinev

3.

Serum concentration of Artemisinin after single and chronic oral dose administration in broiler chickens

دوره 8، شماره 1، تیر 2016، صفحه 1-7
jahangir Kaboutari؛ HossinAli Arab؛ Saied Habibian Dehkordi؛ Mahmood Rafiean؛ Maysam Estaki

4.

اثرات ال-کارنیتین و امولسیفایر در جیره‌های کم انرژی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 531-547
علی شاهمرادی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی

5.

اثرات گیرنده‌های مرکزی هیستامین و سیستم هیستامینرژیک بر میزان مصرف آب و خوراک در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 73-83
صفورا صلاحی؛ جواد نصر؛ کیومرث امینی؛ سعید شالباف

6.

اثر پروبیوتیک و پری‌بیوتیک بر سامانه آنتی‌اکسیدانی، سیستم ایمنی، آنزیم‌های کبدی و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌های گوشتی رأس 308 تحت تنش گرمایی

دوره 8، شماره 4، دی 1396، صفحه 688-700
علی قربانی؛ هادی سریر؛ نظر افضلی؛ حامد کرمانی موخر

7.

اثر پس‌مانده کلسیم‌دار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 3، مهر 1392، صفحه 189-196
سمیرا حسن پور باشی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی

8.

اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویا‌ی برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌ خروس‌های گوشتی

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 123-135
مهدی میهن دوست؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان

9.

اثر سطح تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد تولیدی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی

دوره 3، شماره 4، دی 1390
بهناز اشرفی؛ علی رضا حسابی نامقی؛ رضا وکیلی

10.

اثر سطوح مختلف اسید آمینه متیونین و پروتئین جیره بر عملکرد رشدی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 1، شماره 2، تیر 1388
یحیی محمدی؛ جلال یوسفی؛ حسن درمانی کوهی

11.

اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهاربرعملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلرید کربن

دوره 7، شماره 4، دی 1394، صفحه 447-455
ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی؛ سارا بهشتی مقدم

12.

اثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 2، تیر 1391
سید علی حسینی غفاری؛ ابوالقاسم گلیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن کرمانشاهی

13.

بررسی اثرات داروی آتنولول بر عملکرد رشد، تلفات آسیتی، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 329-339
مختار فتحی؛ محمد حیدری

14.

بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، دی 1390
جواد غلامی؛ محمد حسن فولادی؛ محمد سالارمعینی

15.

بررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های‌گوشتی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 96-107
احسان شیخ سامانی؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

16.

بررسی استفاده از اسیدهای آلی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی، جمعیت میکروبی و گوارش‌پذیری مواد مغذی جوجه‌های گوشتی

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 77-92
زهره صادقیان؛ محمد کاظمی فرد؛ منصور رضائی؛ سید علی جعفرپور

17.

بررسی ترکیبات ضایعات تقطیری گندم و اثر سطوح مختلف آن بر عملکرد و ریخت‌شناسی ژژنوم در جوجه‌های گوشتی در دوره‌های آغازین و رشد

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 235-248
حشمت سپهری مقدم؛ زینب نوری؛ امیر آذرلی؛ علیرضا حسابی نامقی

18.

تأثیر استفاده از عصاره آبی کاسنی، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های خونی، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 185-195
ذبیح الله یوسفی؛ محمد کاظمی فرد؛ منصور رضایی؛ زربخت انصاری پیرسرائی

19.

تأثیر افزودن صفرای گاوی و اسید آلی بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری چربی، متابولیت های خون و ویسکوزیته شیرابه ایلئومی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پیه

دوره 5، شماره 1، فروردین 1392
محمد الزوقری؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم

20.

تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه متیونین بر عملکرد سیستم ایمنی و بیان ژن اینترفرون گاما در جوجه‌های گوشتی

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 387-398
حمیدرضا سیدآبادی؛ خدیجه نصیری؛ زهرا رودباری؛ سید عبداله حسینی؛ ابوالفضل اکبری

21.

تأثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری مواد مغذی و انرژی قابل سوخت‌ و ساز دانه کلزا در جوجه‌های گوشتی

دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 199-210
نجیب الله فیاض؛ حسن کرمانشاهی؛ حیدر زرقی

22.

تأثیر مکمل آنزیمی بر انرژی قابل سوخت‌وساز، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین خام جو بدون پوشینه در جوجه‌های گوشتی

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 513-523
حمید طیموری؛ حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان

23.

تاثیر سطوح مختلف عصاره برگ پسته وحشی بر عملکرد، جمعیت میکروبی سکوم و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 367-379
صادق کرد زنگنه؛ محمدرضا قربانی؛ احمد طاطار؛ حسن برزگر

24.

مقایسه عملکرد و خصوصیات استخوان جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی در دو سیستم پرورشی بستر و قفس

دوره 4، شماره 3، مهر 1391
حسین مروج؛ موسی الرضا باغانی؛ مجید اله یاری شهراسب؛ محمود شیوازاد



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب