آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,026
تعداد مقالات21,103
تعداد مشاهده مقاله47,276,053
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,110,010

1.

بررسی انبارمانی توده‌های پیاز ‌خوراکی (Allium cepa L.) بومی افغانستان در دو شرایط دمایی

صفحه 1-14
سید علی یعقوبی؛ سید حسین نعمتی؛ مجید عزیزی؛ محمود شور

2.

ارزیابی قابلیت جایگزینی و مقایسه خصوصیات رشدی و کیفی چمن‌های شبدری با چمن‌های گراسی رایج در فضای سبز به منظور کاهش هزینه‌های سرزنی

صفحه 15-28
الهام سعیدی پویا؛ علی تهرانی فر؛ علی گزانچیان؛ فاطمه کاظمی؛ محمود شور

3.

بررسی خصوصیات مورفو- فیزیولوژیکی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تأثیر منابع کربنی اتانول و متانول

صفحه 29-41
وحید اکبرپور؛ مصطفی مطهری نژاد؛ محمدعلی بهمنیار

4.

تأثیر تیمارهای ویتامین C و B بر عملکرد قارچ تکمه‌ای و عمر پس از برداشت آن

صفحه 43-56
سعید خسروی؛ مریم حقیقی؛ منیره محنت کش

5.

اثر ترکیب هورمونی اکسین و سیتوکینین بر ریزازدیادی گیاه سوسن شرقی (Lilium oriental hybrid ‘Casablanca’) با استفاده از ریزنمونه‌ی فلس پیاز

صفحه 57-69
نیما جواهری؛ بهزاد کاویانی

6.

نقش ملاتونین بر خصوصیات پس از برداشت میوه گیلاس رقم ’سیاه مشهد‘ طی دوره انبارمانی

صفحه 71-85
بهاره قربانی؛ رقیه نجف زاده

7.

ارزیابی خصوصیات فنولوژیک، مورفولوژیک و پومولوژیک برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های شلیل در شرایط اقلیمی استان خراسان رضوی

صفحه 87-101
آمنه قهرمانی؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ علی مرجانی

8.

تاثیر تنش آبی بر برخی صفات مورفولوژی و فیزیولوژی دانهال ژنوتیپ‌های طبیعی مرکبات

صفحه 103-115
رضا فیفائی؛ حسین طاهری؛ یحیی تاجور؛ اسماعیل غلامیان

9.

اثر عصاره الکلی بره‌موم و هیدروکولینگ بر برخی صفات پس از برداشت خیار گلخانه‌ای ((Cucumis sativus

صفحه 117-133
وحید انیسی؛ یحیی سلاح ورزی؛ مریم کمالی؛ بهرام عابدی

10.

اثرتنش آبی بر صفات فیزیولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه دارویی خارمریم (Silybum marianum L.)

صفحه 135-147
راحله قنبری محب سراج؛ مهدی بهنامیان؛ اسدالله احمدی خواه؛ وحید شریعتی؛ سارا دژستان

11.

ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی و اثرات ضدباکتریایی در عصاره ارقام ایرانی گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat.)

صفحه 149-161
شیرین تقی پور؛ عبداله احتشام نیا؛ حامد خدایاری؛ حسن مومیوند

12.

تأثیر اسید جیبرلیک و پوترسین بر رشد، گلدهی و عمر گلجای گل شاخه بریده سوسن رقم ʻLesothoʼ

صفحه 163-175
مریم حجتی پور؛ معظم حسن پور اصیل

13.

ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های زرشک وحشی (.Berberis spp) در استان‌های البرز و تهران با استفاده از نشانگرهای ریخت‌شناسی و میوه‌شناسی

صفحه 177-191
محی الدین پیرخضری

14.

تأثیر پوترسین و نیتریک‌اکسید بر بهبود ویژگی‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و پس‌از‌برداشت رز رقم ’آوالانچ‘

صفحه 193-212
رقیه عبدی؛ زهره جبارزاده

15.

تأثیر سلنیوم و نانوذره آهن بر رشد و عملکرد شعمدانی عطری تحت تنش شوری کلریدسدیم

صفحه 213-228
لمیا وجودی مهربانی؛ یعقوب انوری قشلاق؛ علیرضا مطلبی آذر

16.

تولید پایدار محصول بِه با کاربرد محرک‌زیستی فولویک اسید و کلسیم

صفحه 229-239
علی اکبر شکوهیان؛ سمیه محمدی شویر؛ شهریار عینی زاده

17.

تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید آسکوربیک بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه‌ی خرمالو ((Diospyros kaki Thunb.

صفحه 241-257
فهیمه نصر؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی؛ غلامرضا گوهری

18.

همبستگی کانونی صفات مورفولوژی و فیتوشیمیایی پنج رقم ارکیده فالانوپسیس

صفحه 259-269
فاطمه بیدرنامنی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ یعثوب شیری

19.

مدل‌سازی خطی تأثیر آفات و بیماری‌ها بر روند رشد گیاه توت فرنگی در فضای حالت

صفحه 271-283
زهره عباسی؛ ایمان زمانی؛ محسن شفیعی راد؛ امیرحسین امیری مهرا؛ سید مهدی حسینی فرهی

20.

اثر کاربرد کودهای آلی و زیستی بر خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی رازیانه (Foeniculum vulgar Miller) در شرایط گلخانه

صفحه 285-306
سید امیرحمزه بهاری میمندی؛ شهرام شرف زاده؛ امید علیزاده؛ فرود بذرافشان؛ بهرام امیری

21.

بررسی اثر جیبرلیک‌اسید و طیف‌های مختلف نور LED بر کیفیت نشاء Cyclamen persicum Mill.

صفحه 307-318
بدری غلامیان دهکردی؛ سعید ریزی؛ مسعود قاسمی قهساره

22.

تأثیر اشعه ماورابنفش (UV-C) بر رنگیزه‌های فتوسنتزی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه خرفه (Portulaca oleracea)

صفحه 319-328
زینب السادات شاه زیدی؛ سعید حسامی تکلو؛ لیلا امجد؛ حکیمه زالی؛ علیرضا ایرانبخش


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب