1.

اثرات فیلم کامپوزیتی خوراکی نشاسته- کیتوزان حاوی ترکیب عصاره پوست انار و اسانس روغنی کاکوتی بر ماندگاری گوشت قرمز در زمان نگهداری

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 371-382
تورج مهدیزاده؛ حسین تاجیک؛ علی مجدر لنگرودی

2.

اثر پوشش‌های خوراکی چیتوزان، آلژینات سدیم و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ماندگاری زردآلوی رقم رجبعلی

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 307-320
میثم عابدیان؛ سیدحمیدرضا ضیاءالحق؛ علی نجفی

3.

اثرفیلم بسته‌بندی نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات حسی، میکروبی و شیمیایی قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 132-144
زینب نوری هاشم آباد؛ بهاره شعبانپور؛ حامد عزیزی؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی

4.

بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت

دوره 28، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 464-478
غلامحسین داوری‌نژاد؛ سکینه عارفخانی؛ مجید عزیزی؛ مهدی زارعی

5.

بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)

دوره 8، شماره 3، پاییز 1391
ساناز اجنوردی؛ مجید جوانمرد؛ سیمین اسداللهی

6.

بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون

دوره 10، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 375-386
آرش کوچکی؛ محبت محبی

7.

بررسی تاثیر نگهداری سرد ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) برخصوصیات کیفی سوریمی تولیدی

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 202-213
بهاره شعبانپور؛ منصوره نی‌ریزی؛ زینب نوری هاشم آباد

8.

بررسی روند تغییرات دما با در نظر گرفتن ضریب هارست (مطالعه موردی: استان آذربایجان غربی)

دوره 31، شماره 3، تابستان 1396، صفحه 985-1000
فرشاد احمدی؛ محمد ناظری تهرودی؛ رسول میرعباسی نجف آبادی

9.

تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 620-630
امیر عباس امید فر؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

10.

تأثیر بقایای علف‌کش پرومترین بر زیست توده میکروبی خاک و گیاهان زراعی مختلف از طریق زیست سنجی

دوره 30، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 337-346
محمد تقی آل ابراهیم؛ محمد مهدیزاده

11.

تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی و روغن سبوس برنج بر کیفیت شیمیایی، فیزیکی و میکروبی تخم‌مرغ

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 738-746
ملاحت صفوی؛ مجید جوانمرد

12.

تأثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسی متیل‌سلولز و متابی‌سولفیت‌سدیم بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 581-605
مهیار راد؛ حامد غفوری؛ زهره غلامی

13.

تأثیر پوشش صمغ باریجه، اسانس زیره‌سبز و کلرور کلسیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی گیلاس رقم سیاه‌مشهد

دوره 32، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 665-680
محمدرضا اصغری؛ زهرا آذرشریف؛ حسین تاجیک؛ علیرضا فرخزاد نانساء

14.

تأثیر ساکارز و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریده آلسترومریا (Alstroemeria cv. Stratus)

دوره 28، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 505-516
زیبا محمدی؛ سید نجم الدین مرتضوی

15.

تأثیر شکست سری زمانی داده‌های بارش بر تغییرات مشخصه‌های خشکسالی (مطالعه موردی شهرهای تبریز و اراک)

دوره 35، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 409-425
منصوره غزنوی؛ ابوالفضل مساعدی؛ محمد قبائی سوق

16.

تعیین ماندگاری علف‌کش نیکوسولفورون با آزمون زیست‌سنجی و آنالیز دستگاهی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 اسفند 1399
ابراهیم ممنوعی؛ ابراهیم ایزدی دربندی؛ مهدی راستگو؛ محمد علی باغستانی؛ محمد حسن زاده

17.

شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 152-162
محمودرضا گلزاریان؛ علی محمدزاده؛ محمدحسین عباسپورفرد



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.