آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,838,057
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,852,546

1.

مقایسه اثرات زیست محیطی نظام‏های تولید برنج (Oryza sativa L.) در الگوهای کشت اول و دوم با روش ارزیابی چرخۀ حیات (مطالعه موردی: شهرستان ساری)

صفحه 949-964
عبداله ملافیلابی

2.

ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد و نسبت برابری زمین در کشت مخلوط ردیفی کدو پوست-کاغذی (Cucurbita pepo L.) با برخی گیاهان زراعی

صفحه 965-981
سحر مریداحمدی؛ سرور خرم دل؛ علیرضا کوچکی؛ جواد شباهنگ؛ عبداله ملافیلابی

3.

اثر رژیم‌های آبیاری بر عملکرد، اجزاء عملکرد و خصوصیات کیفی اسانس اکوتیپ‌های زیره سبز (Cuminum Cyminum L.) در شرایط آب و هوایی افغانستان

صفحه 983-1005
محمد یوسف جامی؛ عبداله ملافیلابی؛ مجید امینی دهقی

4.

اندازه‎گیری تمایل به پرداخت برای خدمات اقتصادی و اکولوژیکی پارک‎ تندوره و عوامل مؤثر بر آن

صفحه 1007-1021
محمد قربانی؛ علیرضا کوچکی؛ محسن رجب زاده

5.

ردپای اکولوژیکی غذا در ایران

صفحه 1023-1034
علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ سرور خرم دل

6.

روند تغییرات زمانی ردپای اکولوژیکی غذا در ایران و ارزیابی سناریوهای آینده

صفحه 1035-1050
مهدی نصیری محلاتی؛ علیرضا کوچکی؛ سرور خرم دل

7.

تنوع زیستی حشرات در بوم‌نظام‌های زراعی ارگانیک و رایج گندم (Triticum aestivum L.) و سیب‌زمینی (Solanum tuberosum L.) در منطقه فریمان

صفحه 1051-1066
منصوره محلوجی راد؛ پرویز رضوانی مقدم؛ مهدی پارسا؛ قربانعلی اسدی؛ ناصر شاهنوشی

8.

تأثیر تاریخ کاشت و تراکم بوته بر خصوصیات مورفولوژیکی و عملکرد گیاه دارویی وسمه (Indigofera tinctoria L.)

صفحه 1067-1079
نادر مدافع بهزادی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محسن جهان

9.

بررسی تأثیر زمان برداشت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی علوفه کنگر فرنگی (Cynara scolymus L.)

صفحه 1081-1092
مرضیه اله دادی؛ یعقوب راعی؛ بابک بحرینی نژاد؛ اکبر تقی زاده

10.

اثرتنش باد تحت تأثیر سطوح مختلف کودهای شیمیایی و زیستی بر برخی صفات کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

صفحه 1093-1106
ملیحه محمدزاده؛ براتعلی فاخری؛ نفیسه مهدی نژاد؛ رقیه محمدپور وشوایی

11.

واکنش عملکرد و صفات فیزیولوژیک عدس (Lens culinaris L.) به کودهای شیمیایی فسفری و زیستی در شرایط متفاوت رطوبتی

صفحه 1107-1120
مراد محمدی؛ محمد رضا قانع؛ ناصر مجنون حسینی؛ حسین مقدم

12.

مدیریت علف‌های هرز با استفاده از کشت مخلوط غلات- لگوم

صفحه 1121-1134
لیلا سلیمانپور؛ روح اله نادری؛ احسان بیژن زاده؛ یحیی امام

13.

ارزیابی زیست محیطی سموم کشاورزی مورد استفاده در مزارع پنبه (Gossypium herbaceum L.) استان گلستان

صفحه 1135-1148
رضا عارفی؛ افشین سلطانی؛ حسین عجم نوروزی

14.

ارزیابی شاخص‌های کارایی مصرف نیتروژن ارقام جدید و قدیم جو (Hordeum vulgare L.) در شرایط اقلیمی استان گلستان (مطالعه موردی گنبد کاووس)

صفحه 1149-1160
ََعلی اصغر میرزایی؛ علی راحمی کاریزکی؛ علی نخ زری مقدم؛ عبداللطیف قلی زاده

15.

بررسی اثرات تغییر اقلیم بر نیاز آبی و پایداری مصرف آب در بخش کشاورزی دشت یزد- اردکان

صفحه 1161-1176
فاطمه برزگری؛ حسین ملکی نژاد

16.

مستندسازی فرآیندهای تولید گندم (Triticum aestivum L.) در سیستم‎های آبی و دیم در استان گلستان

صفحه 1177-1202
مریم طهماسبی؛ محمود رمرودی؛ افشین سلطانی؛ احمد قنبری؛ براتعلی فاخری

17.

ارزیابی اثر عوامل مختلف زراعی و اجتماعی بر عملکرد نخود (Cicer arietinum L.): مطالعه موردی استان کرمانشاه- دهستان سنجابی

صفحه 1203-1216
ناصر سهرابی؛ علیرضا باقری؛ فرزاد مندنی؛ ایرج نصرتی

18.

ارزیابی تحمل به یخ‌زدگی برخی گونه‌های آویشن (Thymus spp.) جهت کشت در فضای‌سبز

صفحه 1217-1227
حسن ملکی لجایر؛ هدایت زکی زاده؛ یوسف حمیداوغلی؛ اسماعیل چمنی؛ محمد حسن بیگلوئی

19.

اثر همزیستی با گونه‌های میکوریزا و پرایمینگ بذر بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه کنجد (Sesamum indicum L.) در سطوح تنش خشکی

صفحه 1229-1244
عبدالحسین عسکری؛ محمد رضا اردکانی؛ سعید وزان؛ فرزاد پاک نژاد؛ یعقوب حسینی

20.

تأثیر مدیریت تغذیه‌ای روی عملکرد، کارایی نیتروژن، کربن آلی و نیتروژن خاک در تناوب کلزا (Brassica napus L.)-گندم (Triticum aestivum L.)

صفحه 1245-1257
حامد اکبری؛ سید علی محمد مدرس ثانوی

21.

خصوصیات رشدی و عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) (رقم سینگل کراس 704) تحت تأثیر مصرف تلفیقی کود دامی و شیمیایی

صفحه 1259-1268
هادی زرقانی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ احمد قنبری؛ عبدالجلیل یانق


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب