1.

اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی

دوره 6، شماره 4، بهار 1393، صفحه 351-358
سیدجواد حسینی؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابولقاسم نبی پور؛ احمد حسن آبادی

2.

اثرات لسیتین سویا، روغن سویا و چربی حیوانی بر عملکرد و بیان ژن SREBP-1 در جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 3، بهار 1394، صفحه 294-304
احمد حسن آبادی؛ حسنا حاجاتی؛ مهری جوادی

3.

اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 328-339
نسیم بیدار؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مهدی وریدی؛ محمد محسن زاده

4.

اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 2، پاییز 1392
زهرا عبدالهی زاوه؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

5.

اثر پس‌مانده کلسیم‌دار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 3، زمستان 1392، صفحه 189-196
سمیرا حسن پور باشی؛ ابولقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی

6.

اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویا‌ی برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌ خروس‌های گوشتی

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 123-135
مهدی میهن دوست؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان

7.

اثر سطوح پروتئین و اسیدهای آمینه گوگرد دار جیره آغازین بر عملکرد و بافت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 4، بهار 1394، صفحه 437-446
آویسا اخوان خالقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ احمدرضا راجی

8.

اثر سطوح مختلف آرژنین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه در دوره آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه های سرم خون جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 139-152
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان

9.

اثر سطوح مختلف پودر عصاره گیاه یوکا (Yucca Schidigera) در جیره غذایی بر عملکرد، متابولیت‌‌های خون، سیستم‌ ایمنی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 10، شماره 1، تابستان 1397، صفحه 69-80
احسان امیربیک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم

10.

اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهاربرعملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلرید کربن

دوره 7، شماره 4، بهار 1394، صفحه 447-455
ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی؛ سارا بهشتی مقدم

11.

اثر سطوح مختلف فیبر خام و چربی جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی جوان با استفاده از مدل رویه‌ی پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 شهریور 1400
فاطمه عزیز علی آبادی؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان؛ سعید زره داران

12.

اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه،

دوره 1، شماره 2، بهار 1388
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

13.

ارزش افزوده (ماتریکس) مکمل لیزوفسفولیپید بر انرژی قابل متابولیسم انواع چربی و مواد مغذی قابل هضم جیره ذرت - کنجاله سویا در جوجه‌های گوشتی

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 513-528
علی اکبر سالاری؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی

14.

بررسی اثرات زئولیت (کلینوپتیلولیت) بر شاخص های عملکرد مرغ تخمگذار تجارتی

دوره 3، شماره 1، پاییز 1390
احمد حسن آبادی؛ مرتضی صفرخانلو

15.

بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین خام و لیزین جیره غذایی بر عملکرد و ابقای ظاهری نیتروژن در جوجه‌های گوشتی

دوره 3، شماره 3، زمستان 1389
احمد حسن آبادی؛ موسی حسینی؛ فهیمه علیپور

16.

بررسی اثرات سطوح مختلف پودر دارچین با آنتی‌ بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 47-57
محمدعلی بهروز لک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی

17.

بررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های‌گوشتی

دوره 8، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 96-107
احسان شیخ سامانی؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

18.

تأثیر سطوح افزایشی اسانس اسطوخودوس(Lavandula angustifolia) بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 2، تابستان 1391
احمد حسن آبادی؛ نسیم بیدار

19.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در دوره آغازین و رشد

دوره 4، شماره 3، پاییز 1391
احمد حسن آبادی؛ محمد حسین شهیر؛ حسنا حاجاتی

20.

تأثیر سطوح مختلف دانه کامل گلرنگ بر عملکرد جوجه های گوشتی از سن 21 تا 42 روزگی

دوره 3، شماره 1، پاییز 1390
مهدی ملکیان؛ احمد حسن آبادی

21.

تأثیر سطوح و منابع متیونین و جایگزینی آن با بتائین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی در دو شرایط دمایی متداول و تنش گرمایی

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 525-540
فاطمه صاحبی اعلا؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

22.

تأثیر شدت‌های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 3، پاییز 1391
حسنا حاجاتی؛ منصور رضایی؛ احمد حسن آبادی

23.

تأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف گندم

دوره 5، شماره 1، تابستان 1392
وفا متجدد؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی

24.

تأثیر محدودیت غذایی در سنین پایین بر عملکرد و غلظت تیروکسین سرم خون جوجه های گوشتی

دوره 1، شماره 2، بهار 1388
احمد حسن آبادی؛ ابولقاسم گلیان؛ حسن نصیری مقدم

25.

تاثیر سطوح مختلف دانه سویای پرچرب اکسترود شده بر عملکرد، متابولیت‌های خون و ریخت‌شناسی مخاط روده جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 3، بهار 1392، صفحه 182-189
صفا ژاله؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ سید علی میرقلنج

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.