آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,984
تعداد مقالات20,380
تعداد مشاهده مقاله25,139,551
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,007,757

1.

اثر آب ازن‌دار بر کاهش باکتری‌های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
نعیمه کاظمی طاسکوه؛ محمد جواد وریدی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ فریده طباطبایی یزدی

2.

اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی

دوره 8، شماره 4، دی 1391
فرشته دهقان نصیری؛ محبت محبی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محمدحسین حدادخداپرست

3.

اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
پرویز بشیری؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ ناصر صداقت؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی نصیری محلاتی

4.

اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 299-306
رضا فرهمندفر؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ آرش کوچکی

5.

ارزیابی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برون‌تنی

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 17-24
سحر روشنک؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ علیرضا وسیعی؛ ندا هاشمی

6.

ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 63-72
سحر روشنک؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ علیرضا وسیعی؛ ندا نوروزی

7.

اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی به‌منظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی ‏اکسیدانی آن

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 117-129
فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مجید نوش کام؛ زهرا زارعی؛ فرشته فلاح

8.

بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر

دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 395-406
سهیلا احمدیان مسک؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی

9.

بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسول‌های اسانس‌های دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار

دوره 20، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 1-18
شهره نیکخواه؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ فریده طباطبایی یزدی

10.

بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری و کاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش

دوره 7، شماره 3، مهر 1390
الهام زایرزاده؛ سید علی مرتضوی؛ محمود رضا جعفری؛ سیما افشارنژاد؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی نصیری محلاتی

11.

بررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن

دوره 6، شماره 4، دی 1389
رسول کدخدایی؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی

12.

بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک

دوره 5، شماره 1، فروردین 1388
فریده طباطبایی یزدی؛ خلیل بهزاد؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ مصطفی شهیدی نوقابی

13.

بررسی شرایط تولید و خشک‌کردن شیر موز به روش کف پوشی با مایکرویو و بررسی خصوصیات پودر

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 283-296
فاطمه پورحاجی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ محبت محبی؛ مصطفی مظاهری طهرانی

14.

بررسی ویژگی‌های ضدباکتریایی، آنتی‌اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن حاوی اسانس بذر گشنیز

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 863-873
نگین غظنفری؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مرتضی محمدی

15.

بهینه‌سازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 201-213
بهروز علیزاده بهبهانی؛ علی الغونه؛ فریده طباطبایی یزدی؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی

16.

بهینه سازی شرایط استخراج پکتین به کمک امواج اولتراسونیک از تفاله شاه توت (Morus nigra L.)

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 594-610
وحید مسیبی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ زهرا امام جمعه

17.

بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ

دوره 7، شماره 4، دی 1390
سید حسین رضوی زادگان جهرمی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی

18.

شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روش‌های بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 323-339
محمد ابراهیم گوهرجو؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ محمد جواد وریدی

19.

مطالعه‌ی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعال‌سازی و رفتار خشک‌شدن فرمولاسیون‌های مختلف ترخینه در خشک‌کن هوای داغ

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
فریده طباطبایی یزدی؛ محبت محبی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش قیطران پور؛ بهروز علیزاده بهبهانی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب