آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,978
تعداد مقالات20,301
تعداد مشاهده مقاله23,786,703
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,746,240

1.

Effect of lemon (Citrus lemon) pumace powder supplementation on growth performance, lipid peroxidation and protein oxidation biomarkers in some tissues of common carp (Cyprinus carpio)

دوره 10، شماره 2، خرداد 2018، صفحه 55-63
Sara Safaeian laein؛ Amir salari؛ Davar Shahsavani؛ Hasan Baghshani

2.

Effect of Zataria multiflora essential oil on rooster semen during storage at 4°C

دوره 10، شماره 1، دی 2018، صفحه 21-26
Fahimeh Geraminezhad؛ Mohammad Roostaei-Ali Mehr

3.

Neuroprotective effects of Equisetum telmateia in rat

دوره 1، شماره 1، مهر 2009، صفحه 29-34
Fatemeh Gholizadeh Nasari؛ Morteza Behnam Rassouli؛ Mohammd Reza Nikravesh؛ Ali Moghimi

4.

The Role of Exercising and Curcumin on the Treatment of lead-induced Cardiotoxicity in Rats

دوره 2، شماره 1، بهمن 2011، صفحه 1-5

5.

Treadmill Running and Antioxidants Supplementation Increases Cardiac Apelin and Oxidative Stress-related Biomarkers in Rats

دوره 5، شماره 1، شهریور 2014، صفحه 1-8

6.

اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 305-317
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ رضا فرهوش؛ پوران ابریشم چی

7.

اثر اسید ‌سالیسیلیک و کودهای ‌زیستی بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و عملکرد ارقام نخود دیم (Cicer arietinum L.)

دوره 12، شماره 2، دی 1400، صفحه 136-150
فردین مومنی؛ علیرضا ابدالی مشهدی؛ سید عطاالله سیادت؛ بابک پاکدامن سردرود؛ مختار قبادی

8.

اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنی‌شده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia)

دوره 19، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 79-94
محبوبه محمدی؛ سهیلا آقایی درگیری؛ سمیه رستگار

9.

اثر پوشش‌دهی کیتوسان و ژل آلوئه‌ورا بر شاخص‌های کیفیت و عمر انبارمانی انگور ’عسگری‘

دوره 37، شماره 3، آبان 1402، صفحه 655-668
عبداله احتشام نیا؛ شیرین تقی پور؛ سارا سیاه منصور

10.

اثر تنش شوری در مراحل مختلف رشد بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و فعالیت آنتی اکسیدانت‌ها در کوشیا (Kochia scoparia)

دوره 12، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 17-26
جعفر نباتی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علی معصومی؛ محمد زارع مهرجردی

11.

اثر تیمار بذر و محلول‌پاشی با اسید الاژیک بر ویژگی‌های فیزیولوژیک گیاه سویا در شرایط تسریع پیری

دوره 20، شماره 3، مهر 1401، صفحه 305-317
صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری

12.

اثر سالیسیلیک اسید بر عملکرد، اجزای عملکرد و اسانس سیاهدانه L.) (Nigella sativa در شرایط تنش کم آبی

دوره 12، شماره 3، مهر 1393، صفحه 427-437
اسماعیل رضائی چیانه؛ علیرضا پیرزاد

13.

اثر سمیت کادمیم بر تغییر میزان شاخص‌های پرولین و آنتی اکسیدان‌ها در کاهو (Lactuca sativa L.)

دوره 27، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 359-366
مریم حقیقی؛ محسن کافی

14.

اثر عصاره الکلی بره‌موم و هیدروکولینگ بر برخی صفات پس از برداشت خیار گلخانه‌ای ((Cucumis sativus

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 117-133
وحید انیسی؛ یحیی سلاح ورزی؛ مریم کمالی؛ بهرام عابدی

15.

اثر عصاره نسترن بر پارامترهای میکروسکوپی و بیوشیمیایی و آنزیم‌های پلاسمای منی پس از فرآیند انجماد-یخ‌گشایی

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 387-399
سمیرا رضویان؛ حسین دقیق کیا؛ ابوذر نجفی؛ حسین واثقی دودران

16.

اثر محلولپاشی برگی عناصر کم مصرف آهن و روی بر عملکرد و خصوصیات کیفی میوه آلبالو (Prunus cerasus L.)

دوره 33، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 311-322
مهدی قسمتی؛ فرید مرادی نژاد

17.

ارزیابی اثر تنش خشکی بر خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی سه جمعیت بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.)

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 605-620
حشمت امیدی؛ فاطمه پیرجلیلی؛ خدیجه احمدی

18.

ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی بالنگوی شیرازی (Lallemantia royleana) در پاسخ به تنش شوری و قارچ‌های میکوریزا

دوره 37، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 1043-1058
اسمعیل نبی زاده؛ مسعود حق شناس؛ خدیجه احمدی

19.

ارزیابی تغییرات ویژگی‌های بافتی و کیفی کیک غنی شده با جوانه گندم

دوره 19، شماره 5، آذر و دی 1402، صفحه 607-616
سید مصطفی صادقی؛ ماندانا طایفه؛ لیلی فدایی اشکیکی؛ کامبیز غیاثوند

20.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 631-642
زهرا هاشمی؛ محمد حجتی؛ محمد طاهانژاد

21.

ارزیابی محتوای عناصر غذایی، ترکیبات بیو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی قارچ دارویی گانودرما لوسیدوم(Ganoderma lucidum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 مرداد 1401
ژاله زندوی فرد؛ مجید عزیزی؛ مجید درودی؛ آذر حسینی

22.

ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 572-583
لطیفه پوراکبر

23.

ارزیابی ویژگی‌های مرفولوژیک، اجزای عملکرد و آنزیم کاتالاز جمعیت‌های بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.) تحت تنش خشکی

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 757-774
خدیجه احمدی؛ حشمت امیدی

24.

استفاده از یخ خشک در حذف طعم گس میوه خرمالو

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 543-555
اورنگ خادمی؛ یونس نعمتی میرک

25.

اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی به‌منظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی ‏اکسیدانی آن

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 117-129
فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مجید نوش کام؛ زهرا زارعی؛ فرشته فلاح

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب