آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,021
تعداد مقالات21,064
تعداد مشاهده مقاله46,844,137
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,960,710

1.

اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی غنی‌شده با روغن دانه انار بر کیفیت لیموترش مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia)

دوره 19، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 79-94
محبوبه محمدی؛ سهیلا آقایی درگیری؛ سمیه رستگار

2.

اثر تنش کم‌آبیاری و محلول‌پاشی با اسید آسکوربیک و اسید جاسمونیک بر برخی از متابولیت‌های ثانویه، عملکرد دانه و روغن ژنوتیپ‌های گلرنگ

دوره 17، شماره 4، دی 1398، صفحه 591-603
فاطمه محتشمی؛ محمودرضا تدین؛ پرتو روشندل

3.

اثر تیمار بذر و محلول‌پاشی با اسید الاژیک بر ویژگی‌های فیزیولوژیک گیاه سویا در شرایط تسریع پیری

دوره 20، شماره 3، مهر 1401، صفحه 305-317
صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری

4.

اثر محلول‌پاشی کیتوزان بر خصوصیات فیزیولوژیکی کمای بینالودی (Ferula flabelliloba) تحت تنش خشکی

دوره 13، شماره 4، دی 1394، صفحه 728-737
قدیر طاهری

5.

ارزیابی اثر تنش خشکی بر خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی سه جمعیت بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.)

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 605-620
حشمت امیدی؛ فاطمه پیرجلیلی؛ خدیجه احمدی

6.

ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی گیاه دارویی بالنگوی شیرازی (Lallemantia royleana) در پاسخ به تنش شوری و قارچ‌های میکوریزا

دوره 37، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 1043-1058
اسمعیل نبی زاده؛ مسعود حق شناس؛ خدیجه احمدی

7.

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست فعال میوه خرما (Phoenix dactylifera) دو رقم «پیارم» و «زاهدی»

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 177-186
سعیده زربخش؛ سمیه رستگار

8.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 631-642
زهرا هاشمی؛ محمد حجتی؛ محمد طاهانژاد

9.

ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 572-583
لطیفه پوراکبر

10.

اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی به‌منظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی ‏اکسیدانی آن

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 117-129
فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مجید نوش کام؛ زهرا زارعی؛ فرشته فلاح

11.

بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتی‌اکسیدان سزامول

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 121-132
محمدرضا تورانی؛ رضا فرهوش؛ محمدتقی گلمکانی؛ علی شریف

12.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 659-672
عاطفه ایران خواه؛ لیلا ناطقی؛ سیمین اسداللهی

13.

بررسی اثر قارچ میکوریزا (Piriformospora indica) بر صفات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی استویا (Stevia rebaudiana) تحت تنش خشکی

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 453-465
اسمعیل نبی زاده؛ مسعود حق شناس؛ خدیجه احمدی

14.

بررسی پیش‌تیمارهای فراصوت و پوشش‌دهی با صمغ‌های مرو و گزانتان بر کیفیت، ترکیبات فنلی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات حسی زغال‌اخته خشک‌شده به روش فروسرخ

دوره 20، شماره 5، آذر و دی 1403، صفحه 559-572
معین اینانلودوقوز؛ فخرالدین صالحی؛ مصطفی کرمی؛ اشرف گوهری‌اردبیلی

15.

بررسی تأثیر آنتی‌اکسیدان 4 هگزیل رزورسینول روی ملانوزیز در میگوی پرورشی (Litopenaeus vannamei) در انجماد

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 200-210
مینا سیف زاده؛ علی اصغر خانی پور

16.

بررسی تأثیر نوع آنزیم پروتئازی و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله بذر کتان (Linum usitatissimum)

دوره 20، شماره 3، مرداد و شهریور 1403، صفحه 33-47
مریم هاشمی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالقاسم سراج

17.

بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 96-112
فریده مجریان؛ مرضیه معین فرد؛ رضا فرهوش؛ هادی مهدویان مهر

18.

بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی پوست ژنوتیپ‌های انار ایرانی و معرفی آن به‌عنوان افزودنی غذایی طبیعی

دوره 19، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 95-109
حسن رضادوست؛ مریم منظری توکلی؛ صمد نژادابراهیمی؛ محمدرضا وظیفه شناس؛ محمدحسین میرجلیلی

19.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست فراسودمند حاوی پودر کارلا

دوره 19، شماره 5، آذر و دی 1402، صفحه 593-606
زینب محکمی؛ حسن قربانی قوژدی؛ فاطمه بیدرنامنی؛ یعثوب شیری

20.

بررسی خصوصیات هم‌افزایی و هم‌ستیزی عصاره جلبک اسپیرولینا و گیاه گازرخ در روغن زیتون بکر

دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 343-365
ساناز فلاح تفتی زاده؛ غلامرضا عبدی؛ فاطمه زنده بودی؛ مهدی محمدی

21.

بررسی واکنش‌های رشدی و بیوشیمیایی گیاه دارویی مرزنجوش (Origanum majorana) به فلزات سنگین کادمیم و سرب

دوره 38، شماره 2، تیر 1403، صفحه 367-380
محمد باقر رضوی نیا؛ نسیبه پورقاسمیان؛ فرزاد نجفی

22.

بررسی ویژگی‌های اکوفیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و علف‌کشی اسطوخودوس افراشته، سنا بومی، زامور و بادمجان وحشی

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 391-407
حسین غلامی؛ محمدجمال سحرخیز؛ محسن شیردل؛ کهزاد سرطاوی؛ حمید مزارعی

23.

بهبود عملکرد رشد و کاهش تلفات با مکمل سازی عصاره اتانولی برگ مو (Vinifera Vitis ) در جوجه‌های گوشتی تحت آسیت القایی

دوره 16، شماره 3، مهر 1403، صفحه 433-445
مختار فتحی؛ تیمور تنها؛ رضا طاهرخانی؛ وحید رضایی

24.

بهبود ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و امولسیفایری پروتئین‌های هیدرولیزشده نخود کاجان (Cajanus cajan) توسط گلیکوزیلاسیون با واکنش میلارد

دوره 17، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 137-152
الهام رنجبر ندامانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ شارلوت جاکوبسن؛ وحید خوری

25.

بهینه‌سازی عوامل مؤثر بر ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد با تخمیر توسط باسیلوس سابتیلیس

دوره 20، شماره 5، آذر و دی 1403، صفحه 547-558
پریسا راعی؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ علی مویدی؛ محبوبه کشیری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب