آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,973
تعداد مقالات20,280
تعداد مشاهده مقاله21,374,521
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,251,541

1.

بررسی اثر غنی‌سازی دی‌اکسید کربن بر صفات آناتومیکی برگ دو گونه فیکوس زینتی (Ficus elastica و Ficus benjamina) در شرایط گلخانه

صفحه 589-597
ناهید زمردی؛ محمود شور؛ علی تهرانی فر؛ مرتضی گلدانی

2.

اثر مقادیر و روش‌های مختلف کاربرد پوتریسین بر عمر گلجایی، برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و فعالیت آنزیمی میخک (Dianthus caryophyllus L.)

صفحه 599-614
سید عباس راضی؛ داود هاشم آبادی؛ بهزاد کاویانی

3.

تأثیر سطوح مختلف اسیدهیومیک و سولفات روی بر صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی مریم گلی (Salvia officinalis L.)

صفحه 615-627
فاطمه خسروی؛ محمدعلی بهمنیار؛ وحید اکبرپور

4.

اثر شدت هرس و تعداد جوانه در هر شاخه بر عملکرد و کیفیت انگور ’رطبی‘

صفحه 629-641
محمدجواد کرمی

5.

بررسی اثر قارچ آربوسکولار بر گیاه دارویی علف لیمو (Cymbopogon citratus) تحت تنش شوری

صفحه 643-653
فائزه سلیمانی؛ داود صمصام پور؛ عبدالنبی باقری

6.

اثر پوشش‌دهی کیتوسان و ژل آلوئه‌ورا بر شاخص‌های کیفیت و عمر انبارمانی انگور ’عسگری‘

صفحه 655-668
عبداله احتشام نیا؛ شیرین تقی پور؛ سارا سیاه منصور

7.

اثر ال-‌آرژنین و پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات کمی و کیفی خرمای ’پیارم‘ طی انبار

صفحه 669-683
پوران کریمی تزرجی؛ سمیه رستگار؛ حامد حسن زاده خانکهدانی

8.

تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و کیفیت کاهو رقم ’نیورد فایر‘( Lactuca sativa cv. New Red Fire)

صفحه 685-697
پرستو مولائی؛ طاهر برزگر؛ محمد بابا اکبری ساری؛ فاطمه نکونام؛ زهرا قهرمانی

9.

بررسی گوناگونی ریختی میوه در برخی گونه‌های فلفل (Capsicum ssp.)

صفحه 699-709
زهرا رودباری؛ محمدرضا ایمانی؛ جواد سرحدی؛ سیب گل خوشکام؛ رضا یونس زاده

10.

ارزیابی اجزای واریانس ژنتیکی و قابلیت‌های ترکیب‌پذیری برخی صفات کمی در ارقام گوجه‌فرنگی با استفاده از تجزیه لاین‌×‌تستر

صفحه 711-722
غفار کیانی؛ ساسان گل چشمه

11.

تأثیر تنش آبی و پساب شهری بر غلظت فلزات سنگین، عملکرد و ویژگی‌های‌کیفی ریحان (Ocimum basilicum L.)

صفحه 723-739
سعید شیوخی سوغانلو؛ محمدعلی غلامی؛ یوسف قاسمی

12.

ارزیابی همبستگی و تحلیل ضرایب مسیر صفات مرتبط با عملکرد میوه در توده‌های فلفل (Capsicum annum L.) ایرانی

صفحه 741-753
میترا جباری؛ رضا درویش زاده

13.

بررسی عوامل مؤثر در گیرایی پیوند سرشاخه‌کاری گیلاس در استان خراسان رضوی

صفحه 755-768
ابراهیم گنجی مقدم؛ احمد مصطفی پور؛ محبوبه زمانی پور

14.

تأثیر محلول‌پاشی کلرید کلسیم و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه عناب (Ziziphus jujuba Mill.)

صفحه 769-786
محمد علی احمدی؛ سعید دقیقی؛ فرهاد آذرمی آتاجان؛ حسن بیات

15.

بررسی اثر فاکتورهای مختلف بر القاء آندروژنز در کشت بساک گل جعفری آفریقایی (Tagetes erecta) و گل جعفری فرانسوی (Tagetes patula)

صفحه 787-799
رضا شفیعی؛ محمدرضا عبداللهی؛ اصغر میرزائی اصل؛ سید سعید موسوی؛ حسن ساریخانی

16.

اثر کاربرد پس از برداشت آب گرم، کلرید کلسیم و کود نانو‌کلات کلسیم برکاهش آسیب سرمازدگی و افزایش عمر انبارمانی میوه پرتقال رقم ’محلی داراب‘

صفحه 801-819
مجید راحمی؛ محمد حسن نظران؛ سمیرا ابولقاسمی؛ سحر صداقت؛ مریم زارع

17.

تأثیر طیف‌های مختلف نور بر عملکرد فتوسنتزی، شاخص‌های رشد و میزان اسانس گیاه مریم گلی (Salvia officinalis L.)

صفحه 821-841
مهدی مرادی؛ بهرام عابدی؛ حسین آرویی؛ ساسان علی نیائی فرد؛ کمال قاسمی بزدی

18.

بررسی کیفی مریم‌گلی دارویی (Salvia officinalis L.) تازه و خشک در نوبت‌های مختلف برداشت

صفحه 843-856
اسما مشت زن؛ علیرضا یاوری؛ مژگان سلیمانی زاده

19.

تأثیر نانو ذرات کلسیم و نقره بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی گل شاخه بریده رز

صفحه 857-871
حمید سلیمانی؛ میترا اعلائی؛ مسعود ارغوانی

20.

تأثیر سطوح مختلف بیوچار تفاله گل محمدی، پوست سبز گردو و کود گاوی بر برخی خصوصیات بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و عملکرد گیاه دارویی گاوزبان اروپایی

صفحه 873-886
اسماء نجارزاده؛ حسن فرحبخش؛ مهدی ناصر علوی؛ روح اله مرادی؛ مهدی نقی زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب