آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,626,019
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,994,992

1.

اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 103-115
سید حسن جلیلی؛ رضا فرهوش؛ آرش کوچکی؛ عباسعلی مطلبی

2.

ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 309-318
رضا فرهوش؛ سید محمد علی رضوی

3.

ارزیابی پایداری اکسایشی روغن‌های زیتون سرخ‌کردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 235-243
فاطمه حبیبی نوده؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

4.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی روغن‌های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش‌های متفاوت استخراج

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 729-737
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی

5.

استخراج عصاره هسته انگور با سیستم‌های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن

دوره 5، شماره 1، فروردین 1388
امیر سالاری؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ سید حسن مرعشی

6.

بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تری‌آسیل‌گلیسرول‌های زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتی‌اکسیدان سزامول

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 121-132
محمدرضا تورانی؛ رضا فرهوش؛ محمدتقی گلمکانی؛ علی شریف

7.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیط‌های روغنی و امولسیون‌های روغن در آب آنها

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 743-753
آزاده مردانی قهفرخی؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

8.

بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 100-106
رضا فرهوش؛ محمد شاهدی؛ علی شریف

9.

بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن

دوره 4، شماره 2، مهر 1387
امیر سالاری؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ سید حسن مرعشی

10.

بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا

دوره 7، شماره 1، فروردین 1390
رضا فرهوش؛ سید محمد علی رضوی؛ سید محمود موسوی

11.

بررسی پایداری حرارتی تری‌آسیل‌گلیسرول های آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسید‌گالیک و متیل‌گالات

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 05 تیر 1402
مژگان اکبری؛ رضا فرهوش؛ مرضیه معین فرد

12.

بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 383-397
مائده حسینخانی آبادچی؛ رضا فرهوش

13.

بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی‌ شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica)

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 96-112
فریده مجریان؛ مرضیه معین فرد؛ رضا فرهوش؛ هادی مهدویان مهر

14.

بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC)

دوره 9، شماره 1، فروردین 1392
رضا فرهوش؛ هاشم پورآذرنگ؛ محمدحسین حدادخداپرست

15.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 565-571
نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ علی شریف

16.

بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 12-20
محمود یلمه؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ فرشته حسینی

17.

بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا

دوره 8، شماره 4، دی 1391
آزاده سعادتمندی؛ محمد الهی؛ رضا فرهوش؛ مهدی کریمی

18.

پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت‌تأثیر روغن‌های مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی‌ناشونده آن‌ها

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 239-249
سمانه پژوهان مهر؛ رضا فرهوش؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ علی شریف

19.

پایداری اکسایشی روغنهای زیتون تجاری ایران

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
رضا فرهوش؛ محمدحسین حدادخداپرست

20.

تعیین تاریخ انقضاء روغن‌های خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه

دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 145-158
الگا عظیمی؛ محبت محبی؛ رضا فرهوش؛ مهدی سعادتمند طرزجان

21.

تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روش‌های رایج تقطیر آبی

دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 236-246
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی

22.

توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریل‌آمید در واریته‌های هسته خرمای برشته‌

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 543-559
پانیذ خالوکرمانی؛ مرضیه معین فرد؛ رضا فرهوش؛ آرمیندا آلوش

23.

جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتی‌اکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum)

دوره 12، شماره 6، بهمن و اسفند 1395، صفحه 742-749
سودابه عین افشار؛ هاشم پورآذرنگ؛ رضا فرهوش؛ جواد اصیلی

24.

فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 588-595
نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ سعید جانی؛ علی شریف

25.

کاربرد تحلیل تصویر رقمی و تشخیص الگو در طبقه‌بندی روغن‌های خوراکی به کمک تغییرات رنگ در طی اکسایش اولیه و ثانویه

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 503-516
الگا عظیمی؛ رضا فرهوش؛ محبت محبی؛ مهدی سعادتمند طرزجان



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب