تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,846 |
تعداد مقالات | 19,522 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,313,207 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,544,416 |
1. | اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده | |||
دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 103-115 | ||||
سید حسن جلیلی؛ رضا فرهوش؛ آرش کوچکی؛ عباسعلی مطلبی | ||||
2. | ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلالهای سیبزمینی طی سرخکردن عمیق | |||
دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 309-318 | ||||
رضا فرهوش؛ سید محمد علی رضوی | ||||
3. | ارزیابی پایداری اکسایشی روغنهای زیتون سرخکردنی طی فرآیندهای حرارتی و سرخ کردنی | |||
دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 235-243 | ||||
فاطمه حبیبی نوده؛ رضا فرهوش؛ علی شریف | ||||
4. | ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی روغنهای اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روشهای متفاوت استخراج | |||
دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 729-737 | ||||
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی | ||||
5. | استخراج عصاره هسته انگور با سیستمهای مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن | |||
دوره 5، شماره 1، فروردین 1388 | ||||
امیر سالاری؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ سید حسن مرعشی | ||||
6. | بررسی آثار تغییرات دمایی بر پارامترهای سینتیکی-اکسایشی تریآسیلگلیسرولهای زیتون، کانولا و کنجد در حضور آنتیاکسیدان سزامول | |||
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 121-132 | ||||
محمدرضا تورانی؛ رضا فرهوش؛ محمدتقی گلمکانی؛ علی شریف | ||||
7. | بررسی اثر آنتیاکسیدانی اسیدهای جنتیسیک و آلفا-رزورسیلیک در محیطهای روغنی و امولسیونهای روغن در آب آنها | |||
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 743-753 | ||||
آزاده مردانی قهفرخی؛ رضا فرهوش؛ علی شریف | ||||
8. | بررسی اثرات اسید استیک و تخمیر خمیر بر میزان آکریل آمید نان سنگک | |||
دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 100-106 | ||||
رضا فرهوش؛ محمد شاهدی؛ علی شریف | ||||
9. | بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن | |||
دوره 4، شماره 2، مهر 1387 | ||||
امیر سالاری؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ سید حسن مرعشی | ||||
10. | بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا | |||
دوره 7، شماره 1، فروردین 1390 | ||||
رضا فرهوش؛ سید محمد علی رضوی؛ سید محمود موسوی | ||||
11. | بررسی پایداری حرارتی تریآسیلگلیسرول های آفتابگردان و زیتون تحت تأثیر اسیدگالیک و متیلگالات | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 05 تیر 1402 | ||||
مژگان اکبری؛ رضا فرهوش | ||||
12. | بررسی تاثیر اسید گالیک، متیل گالات و ترکیب آنها بر پایداری اکسایشی روغن طی فرآیند سرخ کردن | |||
دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 383-397 | ||||
مائده حسینخانی آبادچی؛ رضا فرهوش | ||||
13. | بررسی تاثیر افزودن هسته خرمای برشته شده بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی قهوه حاصل از دانه عربیکا (Coffea Arabica) | |||
دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 96-112 | ||||
فریده مجریان؛ مرضیه معین فرد؛ رضا فرهوش؛ هادی مهدویان مهر | ||||
14. | بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) | |||
دوره 9، شماره 1، فروردین 1392 | ||||
رضا فرهوش؛ هاشم پورآذرنگ؛ محمدحسین حدادخداپرست | ||||
15. | بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید پاراهیدروکسی بنزوئیک و استر متیل آن در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن | |||
دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 565-571 | ||||
نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ علی شریف | ||||
16. | بررسی کارایی روش سطح پاسخ در بهینهسازی استخراج عصاره ی رنگی دانه آناتو | |||
دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 12-20 | ||||
محمود یلمه؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ فرشته حسینی | ||||
17. | بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا | |||
دوره 8، شماره 4، دی 1391 | ||||
آزاده سعادتمندی؛ محمد الهی؛ رضا فرهوش؛ مهدی کریمی | ||||
18. | پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحتتأثیر روغنهای مغز و پوست بنه و اجزاء صابونیناشونده آنها | |||
دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 239-249 | ||||
سمانه پژوهان مهر؛ رضا فرهوش؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ علی شریف | ||||
19. | پایداری اکسایشی روغنهای زیتون تجاری ایران | |||
دوره 8، شماره 3، مهر 1391 | ||||
رضا فرهوش؛ محمدحسین حدادخداپرست | ||||
20. | تعیین تاریخ انقضاء روغنهای خوراکی مبنی بر تغییر رنگ طی فرآیند اکسایش: کاربرد تحلیل تصویر رقمی و آنالیز افتراقی خطی طی اکسایش اولیه و ثانویه | |||
دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 145-158 | ||||
الگا عظیمی؛ محبت محبی؛ رضا فرهوش؛ مهدی سعادتمند طرزجان | ||||
21. | تقطیر مقاومتی اسانس از گیاه نعناع فلفلی: مقایسه با روشهای رایج تقطیر آبی | |||
دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 236-246 | ||||
محسن گواهیان؛ رضا فرهوش؛ عسگر فرحناکی؛ کتایون جاویدنیا؛ فخری شهیدی | ||||
22. | توسعه یک روش آنالیز جهت تعیین محتوای آکریلآمید در واریتههای هسته خرمای برشته | |||
دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 543-559 | ||||
پانیذ خالوکرمانی؛ مرضیه معین فرد؛ رضا فرهوش؛ آرمیندا آلوش | ||||
23. | جداسازی و شناسایی ترکیبات دارای خواص آنتیاکسیدانی زیره سبز (Cuminum cyminum) | |||
دوره 12، شماره 6، بهمن و اسفند 1395، صفحه 742-749 | ||||
سودابه عین افشار؛ هاشم پورآذرنگ؛ رضا فرهوش؛ جواد اصیلی | ||||
24. | فعالیت آنتیاکسیدانی اسیدهای وانیلیک و سیرینجیک در روغن ماهی کیلکا و امولسیون روغن در آب آن | |||
دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 588-595 | ||||
نجمه ملااحمدی بهراسمان؛ رضا فرهوش؛ سعید جانی؛ علی شریف | ||||
25. | کاربرد تحلیل تصویر رقمی و تشخیص الگو در طبقهبندی روغنهای خوراکی به کمک تغییرات رنگ در طی اکسایش اولیه و ثانویه | |||
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 503-516 | ||||
الگا عظیمی؛ رضا فرهوش؛ محبت محبی؛ مهدی سعادتمند طرزجان | ||||
|