تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,796 |
تعداد مقالات | 19,092 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,355,433 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,688,968 |
1. | اثر پودر پنیر و امواج فراصوت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی بدون گلوتن | |||
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 423-435 | ||||
بهاره صحرائیان؛ فاطمه پورحاجی؛ بهروز علیزاده بهبهانی | ||||
2. | ارزیابی پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره مچه (Lepidium draba) در شرایط برونتنی | |||
دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 17-24 | ||||
سحر روشنک؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ علیرضا وسیعی؛ ندا هاشمی | ||||
3. | ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچهای عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال | |||
دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 699-709 | ||||
مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد | ||||
4. | ارزیابی میزان کلروفیل، فعالیت ضداکسایشی و اثر ضدمیکروبی عصاره برگ قاصدک | |||
دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 63-72 | ||||
سحر روشنک؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ علیرضا وسیعی؛ ندا نوروزی | ||||
5. | ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدباکتریایی SL163-4 Lactobacillus fermentum | |||
دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 233-242 | ||||
سارا مومن زاده؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسن برزگر | ||||
6. | ارزیابی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت گوسفندی پوششدهیشده با موسیلاژ فرنجمشک در ترکیب با اسانس زنیان جهت افزایش عمرانبارمانی در دمای یخچال | |||
دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 383-394 | ||||
بهروز علیزاده بهبهانی؛ فخری شهیدی | ||||
7. | اسانس پونه: ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی، فنل کل و اثر سایتوتوکسیک آن بر رده سلولی HT29 | |||
دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 643-653 | ||||
هادی تناور؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا | ||||
8. | بررسی اثر روش استخراج با حلالهای آب و متانول بر ویژگیهای ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره گیاه بنسرخ: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی “in vitro” | |||
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 83-91 | ||||
محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی | ||||
9. | بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی های تغذیه ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی | |||
دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 207-220 | ||||
نگین زنگنه؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمدامین مهرنیا | ||||
10. | بررسی ترکیبات شیمیایی، گروههای عاملی زیستفعال، قدرت آنتیاکسیدانی و سمیت سلولی اسانس آویشن شیرازی بر رده سلولیHT29: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی | |||
دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 203-217 | ||||
الناز صفاری سامانی؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی | ||||
11. | بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زندهمانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی | |||
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 533-541 | ||||
الهه عیسوند حیدری؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد | ||||
12. | بررسی گروههای عاملی ترکیبات زیستفعال، توانایی رادیکال گیرندگی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی شنبلیله (Trigonella foenum) در شرایط برونتنی | |||
دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 415-426 | ||||
هدیه یوسفی پور؛ محمدامین مهرنیا؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی | ||||
13. | بررسی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس گریپ فروت بر میکروارگانیسمهای بیماریزا: یک مطالعه آزمایشگاهی | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400 | ||||
حسین زنگانه؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ بهروز علیزاده بهبهانی | ||||
14. | بررسی ویژگیهای شیمیایی عصاره اتانولی چای سبز و اثر آن بر فعالیت مهارکنندگی و کشندگی آسپرژیلوس نایجر، بوتریتیس سینهرا و ریزوپوس استولونیفر (عامل فساد میوه توتفرنگی و انگور) | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1401 | ||||
مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد | ||||
15. | بهینهسازی استخراج عصاره برگ گیاه حرا با استفاده از روش مخلوط و بررسی اثر ضدمیکروبی آن بر Listeria innocua، Enterococcus faecium و Escherichia coli | |||
دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 201-213 | ||||
بهروز علیزاده بهبهانی؛ علی الغونه؛ فریده طباطبایی یزدی؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی | ||||
16. | تأثیر تیمار حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مواد معدنی، ترکیبات فعال زیستی و فعالیت آنتیاکسیدانی دانه چیا (Salvia hispanica L) | |||
دوره 16، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 15-23 | ||||
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ پریسا قاسمی | ||||
17. | تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگیهای ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسمهای بیماریزا | |||
دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 221-233 | ||||
مرضیه امیدی میرزائی؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد | ||||
18. | تعیین ساختار، ترکیبات و ویژگیهای شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه | |||
دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 261-271 | ||||
بهاره مجدی؛ محمدامین مهرنیا؛ حسن برزگر؛ بهروز علیزاده بهبهانی | ||||
19. | تعیین ویژگیهای شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ زیتون بر باکتریهای بیماریزا در شرایط برونتنی | |||
دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 603-614 | ||||
بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد | ||||
20. | سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشهشور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن | |||
دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 151-163 | ||||
زهره سوسنی غریبوند؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ حسین جوینده | ||||
21. | شناسایی ترکیبات شیمیایی، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدقارچی اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis) بر قارچهای مولد فساد میوه سیب | |||
دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 691-700 | ||||
مصطفی رحمتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی | ||||
22. | شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتیاکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری | |||
دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 467-482 | ||||
محسن ابراهیمی همتی کیخا؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد | ||||
23. | شناسایی گروههای عاملی، محتوای فنل و فلاونوئید کل، پتانسیل آنتیاکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی فلفل سیاه و برهمکنش آن با آنتیبیوتیکهای کلرامفنیکل و آمفوتریسین B | |||
دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 79-93 | ||||
احسان صفری؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد | ||||
24. | عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 اردیبهشت 1402 | ||||
بهروز علیزاده بهبهانی؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ محمد نوشاد | ||||
25. | مطالعهی ضریب نفوذ مؤثر، انرژی فعالسازی و رفتار خشکشدن فرمولاسیونهای مختلف ترخینه در خشککن هوای داغ | |||
دوره 10، شماره 3، مهر 1393 | ||||
فریده طباطبایی یزدی؛ محبت محبی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش قیطران پور؛ بهروز علیزاده بهبهانی | ||||
|