1.

اثر پوترسین بر کیفیت پس از برداشت، ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی گلچه‌های کلم بروکلی (Brassica oleracea L. cv Italica)

دوره 28، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 303-311
فاطمه جعفرپور؛ داود بخشی؛ محمود قاسم نژاد؛ رضا حسن ساجدی

2.

اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 159-170
ندا درخشان؛ علی اکبر شکوهیان؛ بهرام فتحی آچاچلوئی

3.

اثر تنش کم‌آبیاری و محلول‌پاشی با اسید آسکوربیک و اسید جاسمونیک بر برخی از متابولیت‌های ثانویه، عملکرد دانه و روغن ژنوتیپ‌های گلرنگ

دوره 17، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 591-603
فاطمه محتشمی؛ محمود رضا تدین؛ پرتو روشندل

4.

اثرکاربرد کودهای آلی وزیستی بر خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی رازیانه (Foeniculum vulgar Miller) در شرایط گلخانه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 مرداد 1400
سید امیرحمزه بهاری میمندی؛ شهرام شرف زاده؛ امید علیزاده؛ فرود بذرافشان؛ بهرام امیری

5.

اثر نیتریک اکساید و آربوسکولار میکوریزا بر برخی صفات فیزیولوژیک گیاه شیرین‌بیان تحت تنش شوری

دوره 33، شماره 1، بهار 1398، صفحه 53-64
آرزو صفرزاده؛ گیتی برزین؛ داریوش طالعی

6.

اثر ورمی‌کمپوست و نیتروکسین بر رشد رویشی و برخی صفات بیوشیمیایی در گیاه دارویی اکلیل کوهی (.Rosmarinus officinalis L)

دوره 30، شماره 2، بهار 1395، صفحه 178-184
فرزانه نوربخش؛ ویدا چالوی؛ وحید اکبرپور

7.

ارزیابی پارامترهای بیوشیمایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) در واکنش به ورمی کمپوست و سولفات مس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اردیبهشت 1400
محمدحسین امینی فرد؛ محبوبه عسگریان؛ مهدی جهانی؛ مهدی خیاط

8.

ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‌های مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز

دوره 35، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 447-458
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور

9.

ارزیابی فیتوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی برخی ارقام مختلف گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 مرداد 1400
شیرین تقی پور؛ عبداله احتشام نیا؛ حامد خدایاری؛ حسن مومیوند

10.

بررسی اثر نگهداری در دمای محیط(25 درجه سلسیوس) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ترکیبات زیست‌فعال میوه زغال اخته

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 759-770
روح اله پاشایی بهرام؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی

11.

بررسی تأثیر خاکپوش و محلول‌پاشی با محرک زیستی استیمپلکس و کود دکاپ بر رشد و برخی صفات فیزیوشیمیایی ریحان

دوره 34، شماره 1، بهار 1399، صفحه 15-32
لمیا وجودی مهربانی

12.

بررسی خصوصیات ادافیکی، مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی جمعیت‌های وحشی گیاه گلدر (Otostegia Persica B.) در رویشگاه‌های بلوچستان، ایران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 شهریور 1400
منیره نعمتی؛ عبدالشکور رئیسی؛ محمد رضا اصغری پور؛ فاطمه نصرتی

13.

بررسی میزان تغییرات خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی جمعیت‌های مختلف پولک (Stachys inflata Benth.) در استان همدان

دوره 34، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 247-260
مهتاب صالحی؛ رمضان کلوندی

14.

تأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت

دوره 27، شماره 1، بهار 1392، صفحه 10-17
کامبیز مشایخی؛ حسین صادقی؛ وحید اکبرپور؛ صادق آتشی؛ سید جواد موسوی‌زاده؛ ملیحه آبشایی؛ زهره نظری

15.

تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller)

دوره 31، شماره 1، بهار 1396، صفحه 158-166
غلامحسین داوری نژاد؛ سیده فائزه تقی زاده؛ جواد اصیلی

16.

غربالگری اکوتیپ‌های بید علفی پونه‌ای ایران از لحاظ ظرفیت آنتی اکسیدانی

دوره 34، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 405-416
میترا محمدی بازرگانی

17.

مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه integerrima×Vulgaris)) Berberis در حلال‌های آبی و الکلی

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 296-307
فریده شریفی؛ لطیفه پوراکبر



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.