1.

The eff ects of extenders containing proline and glutamine on oxidative stress and motion parameters of stallion semen during cold storage

دوره 11، شماره 1، پاییز و زمستان 2019، صفحه 51-59
Najmeh Davoodian؛ Ali Kadivar؛ Ebrahim Ahmadi

2.

اثر اسانس اسطوخودوس و متیل سالیسیلات بر کنترل کپک خاکستری و کیفیت میوه توت‌ فرنگی در انبار

دوره 29، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 662-670
محمد سیاری؛ رضا غریبی

3.

اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 758-769
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

4.

اثر فرآیندهای حمام و پروب فراصوت بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره فنولی برگ‌های پونه کوهی (Origanum vulgar L.)

دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 89-101
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری

5.

ارزیابی اثرات آنتی اکسیدانی عصاره استونی و متانولی دانه ذرت خوشه ای در مقایسه با TBHQ در چربی دنبه گوسفند

دوره 10، شماره 1، بهار 1393
سحر لشگری؛ مجید جوانمرد

6.

ارزیابی تاثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خصوصیات فیتوشیمیایی شمعدانی عطری (Pelargonium graveolens)

دوره 33، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 655-668
حسن مومیوند؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ شیرین تقی پور؛ کبری سپهوند؛ بهنام مرادی

7.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.)

دوره 9، شماره 2، تابستان 1392
ویدا مردانی قهفرخی؛ مهران اعلمی؛ سعیده عربشاهی دلویی؛ رسول خدابخشی؛ مریم قادری قهفرخی

8.

استخراج ترکیبات فنولی میوه عناب با سیال فوق بحرانی کربن دی‌اکسید و بهینه‌سازی و اندازه گیری قدرت آنتی‌اکسیدانی آن

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 529-542
فاطمه فرزانه مقدم؛ جواد سرگلزایی؛ شادی بلوریان

9.

بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره معمولی و انکپسوله گیاه اسفرزه (Plantago ovate) بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن آفتابگردان)

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 297-306
مهشید شاملوفر؛ زهرا غیاثوند؛ الهام پایندان

10.

بررسی اثر افزودن پپتید زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی آب ماست بر ویژگی‌های کیفی دوغ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
نفیسه کریمی؛ رضوان پوراحمد؛ سلمان طاهری؛ اورنگ عیوض زاده

11.

بررسی تأثیر خاکپوش و محلول‌پاشی با محرک زیستی استیمپلکس و کود دکاپ بر رشد و برخی صفات فیزیوشیمیایی ریحان

دوره 34، شماره 1، بهار 1399، صفحه 15-32
لمیا وجودی مهربانی

12.

بررسی تأثیر روش های مختلف خشک‌کردن بر زمان خشک‌شدن و برخی خواص بیوشیمیایی نعنا فلفلی (.Mentha piperita L)

دوره 28، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 407-415
فاطمه روزدار؛ مجید عزیزی؛ عسگر غنی؛ غلامحسین داوری‌نژاد

13.

بررسی تاثیر آنتی‌اکسیدانی اسانس بخش‌های هوایی مریم‌گلی کبیر (Salvia sclarea) و ریحان (Ocimum basilicum) در پنیر سفید ایرانی

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 346-362
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

14.

بررسی ترکیب فیتوشیمیایی اسانس مرزه سهندی (Satureja sahandica Bornm.) در مراحل مختلف فنولوژیکی

دوره 8، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 1-16
حیران قمری؛ مهدی صیدی؛ عظیم قاسم نژاد؛ علیرضا قنبری

15.

بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول هاو فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 285-295
اکرم آریان فر؛ فخری شهیدی؛ رسول کدخدایی؛ مهدی وریدی

16.

بهبود پایداری اکسیداسیون روغن کانولا با استفاده از عصاره میوه گیاه زنیان به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 13-24
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

17.

بهینه‌سازی تولید پپتیدهای زیست‌فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی گرده زنبور عسل با آلکالاز و مقایسه با ژله رویال

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 243-257
عاطفه مقصودلو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ فیدل تولدرا

18.

پتانسیل آنتی‌اکسیدانی اسانس‌های دارچین، زنیان و آویشن شیرازی در روغن هسته انگور

دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 81-88
مریم عزیزخانی؛ فاطمه آدینه پور

19.

تأثیر تنش‌های خشکی و شوری بر رشد، گلدهی و برخی از ویژگی‌های بیوشیمیایی گیاه نرگس (Narsicuss tazetta L.)

دوره 33، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 451-466
علی ناصری مقدم؛ حسن بیات؛ محمد حسین امینی فرد؛ فرید مرادی نژاد

20.

تأثیر کود کمپوست بر خصوصیات فیزیولوژیکی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی گیاه عدس (Lens culinaris Medik) تحت تنش ‌آبی

دوره 10، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 141-154
راهله احمدپور؛ نظام آرمند؛ سعیدرضا حسین زاده؛ گرشاسب ریگی

21.

تأثیر محلول‌پاشی اسیدآسکوربیک و لاکتات کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه-ای

دوره 33، شماره 1، بهار 1398، صفحه 79-87
مهسا فاتح؛ طاهر برزگر؛ فرهنگ رضوی

22.

تأثیر مکمل - ویتامین ث بر عملکرد رشد و فعالیت آنتی اکسیدانی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 65-75
صیاد سیف زاده؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ عبدالفتاح زیدان محمد سالم؛ رضا سیدشریفی

23.

تاثیر نسبت روغن و مقدار امولسیفایر بر خصوصیات نانوامولسیون روغن دانه چیا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
سارا فروزنده؛ محمد فاضل

24.

مطالعه خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران

دوره 28، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 312-318
علی تهرانی‌فر؛ مهدی زارعی؛ بهنام اسفندیاری؛ زهرا نعمتی

25.

مقایسه تاثیر زمان و روش‌ استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی‌اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 273-281
محمد دولت‌آبادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.