1.

Antibacterial effect of Satureja hortensis and Salvia officinalis essential oils against major bovine mastitis bacteria

دوره 13، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 75-81
Saman Zarooni؛ Reza Rahchamani؛ Farzad Ghanbari؛ Alireza khanahmadi

2.

اثرات اسانس برخی از گیاهان دارویی به روش تدخینی بر جوانه‌زنی بذر و رشد گیاهچه کاهو به عنوان شاخص

دوره 33، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 475-491
سمیه میرمصطفائی؛ مجید عزیزی؛ یاشیهارو فوجی

3.

اثرات تاریخ کاشت، زمان آبیاری و کاربرد گیاهان پوششی بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 8، شماره 3، مرداد 1395، صفحه 435-451
علیرضا کوچکی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ حمیدرضا فلاحی

4.

اثرات تنش خشکی و تلقیح کودهای زیستی بر رشد، عملکرد و ترکیبات اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.)

دوره 7، شماره 2، خرداد 1394، صفحه 237-253
رقیه محمدپوروشوایی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ براتعلی فاخری

5.

اثرات ضد باکتریایی ترکیبی اسانس کرفس کوهی) Kelussia odoratissima Mozaffarian) و کلپوره (L. Teucrium polium) با نانوذرات سنتزی نقره علیه باکتری‌های غذا زاد

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 270-279
مجید عزیزی؛ منصور مشرقی؛ فاطمه عروجعلیان؛ ناصر شاه طهماسبی

6.

اثر تراکم بوته و مصرف منفرد و تلفیقی کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد بذر و موسیلاژ در گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata Forssk.)

دوره 11، شماره 3، آذر 1398، صفحه 1139-1150
میثم خاوری؛ محمدعلی بهدانی؛ حمیدرضا فلاحی

7.

اثرتنش باد تحت تأثیر سطوح مختلف کودهای شیمیایی و زیستی بر برخی صفات کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 10، شماره 4، اردیبهشت 1397، صفحه 1093-1106
ملیحه محمدزاده؛ براتعلی فاخری؛ نفیسه مهدی نژاد؛ رقیه محمدپور

8.

اثر تیمارهای ضدعفونی سطحی و چینه‌سرمایی بر جوانه‌زنی بذر انجدان رومی (Koch. Levisticum officinale) در شرایط درون ‌شیشه‌ای

دوره 27، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 130-138
راحله خطیب‌زاده؛ مجید عزیزی؛ حسین آرویی؛ محمد فارسی

9.

اثر طیف‌های مختلف نور بر صفات مورفولوژیکی و میزان هیپریسین در گل راعی (Hypericum perforatum L.)

دوره 35، شماره 3، آذر 1400، صفحه 331-339
ژاله زندوی فرد؛ مجید عزیزی

10.

اثر غنی سازی با کودهای زیستی و سه عنصر ریزمغذی آهن، روی و مگنز بر خصوصیات جوانه زنی گیاه زنیان (Carum copticum L.)

دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 564-571
مینا معتمدنژاد؛ سید وحید اسلامی؛ محمد حسن سیاری زهان؛ سهراب محمودی

11.

اثر کادمیم و سرب بر خصوصیات کمی و درصد اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

دوره 9، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 142-157
شهرام امیرمرادی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علیرضا کوچکی؛ شهناز دانش؛ امیر فتوت

12.

اثرکود زیستی بر رشد، عملکرد دانه و اسانس رازیانه(Foeniculum vulgare Mill.) تحت تنش خشکی

دوره 9، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 50-62
حسین گرگینی شبانکاره؛ براتعلی فاخری؛ رقیه محمد پور وشوایی

13.

اثر کودهای زیستی در تلفیق با مقادیر مختلف کودهای شیمیایی بر ویژگی‌های رشد و عملکرد کاسبرگ‌های چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 9، شماره 2، مهر 1396، صفحه 276-295
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ براتعلی فاخری

14.

اثر نسبت‌های مختلف کشت مخلوط جایگزینی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) و موسیر (Allium altissimum Regel.) بر خصوصیات زراعی و نسبت برابری زمین

دوره 18، شماره 2، تیر 1399، صفحه 181-196
جواد مشکانی؛ محمد کافی؛ سرور خرم دل؛ فاطمه معلم بنهنگی

15.

اثر نظام‌های مختلف کوددهی (شیمیایی، زیستی و تلفیقی) بر غلظت عناصر، ویژگی‌های بیوشیمیایی و عملکرد چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 9، شماره 3، دی 1396، صفحه 652-674
رقیه محمدپوروشوایی؛ احمد قنبری؛ براتعلی فاخری

16.

ارزیابی اثر افزودن عصاره الکلی گیاهان دارویی آویشن شیرازی و سرخارگل به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و وضعیت ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 12، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 75-86
رضا فرخ نیا؛ فرید مسلمی پور؛ شهریار مقصودلو؛ فرزاد قنبری

17.

ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی سیاهدانه (Nigella sativa L.) و ریحان (Ocimum basilicum L.) در الگوهای مختلف کشت مخلوط با لوبیا (Phaseolus vulgaris L.)

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 263-280
اسماعیل رضائی چیانه

18.

ارزیابی ویژگی های جوانه زنی و خواب در سی توده بذری گیاهان دارویی

دوره 9، شماره 4، دی 1390، صفحه 651-658
حمیدرضا احیایی؛ محمد خواجه حسینی

19.

بررسی اثرات بستر کشت بر ویژگی‏های رویشی و عملکرد دو گونه مرزه سهندی (Satureja sahendica) و سنبله‌‏ای (S. spicigera) تحت شرایط دیم

دوره 19، شماره 4، دی 1400، صفحه 407-419
بابک بحرینی نژاد؛ محمد حسین لباسچی؛ فاطمه سفیدکن؛ زهرا جابرالانصار

20.

بررسی اثرات تنش شوری بر صفات مرتبط با عملکرد در هشت توده بومی شنبلیله (.L. Trigonella foenom-graecum L)

دوره 12، شماره 4، دی 1393، صفحه 862-870
حسن فرهادی؛ مجید عزیزی؛ سید حسین نعمتی

21.

بررسی اثر تنش رطوبتی و منابع کودهای شیمیایی و آلی بر عملکرد دانه و ترکیبات فنلی ریشه سرخارگل Echinacea purpurea L.

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 593-603
بیژن سلطانیان؛ پرویز رضوانی مقدم؛ جواد اصیلی

22.

بررسی اثر محلول‌پاشی با غلظت‌های مختلف عصاره ورمی‌کمپوست (ورمی واش) بر صفات مورفولوژیک، درصد و عملکرد اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.)

دوره 27، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 411-417
هاجر نعمتی دربندی؛ مجید عزیزی؛ سمانه محمدی؛ ساجده کریم پور

23.

بررسی تأثیر کاربرد سولفات پتاسیم و اسیدهیومیک بر رشد، عملکرد و میزان اسانس گل راعی (Hypericumperforatum)

دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 518-527
هلاله کابلی‌فرشچی؛ مجید عزیزی؛ سید حسین نعمتی؛ وحید روشن

24.

بررسی تاثیر سطوح مختلف کود آلی جلبک دریایی بر شاخصه‌های رشد، عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی مرزه (Satureja hortensis L.)

دوره 33، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 685-696
علی رضایی؛ محمدتقی عبادی؛ حسن پیرانی

25.

بررسی ترکیب فیتوشیمیایی اسانس مرزه سهندی (Satureja sahandica Bornm.) در مراحل مختلف فنولوژیکی

دوره 8، شماره 1، تیر 1395، صفحه 1-16
حیران قمری؛ مهدی صیدی؛ عظیم قاسم نژاد؛ علیرضا قنبری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.