1.

اثر 1، 25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی میوه پنیرباد (Withania Coagulans) بر عملکرد، بافت شناسی استخوان درشت نی و پارامتر های خونی در جوجه های نر گوشتی

دوره 6، شماره 4، بهار 1393، صفحه 351-358
سیدجواد حسینی؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابولقاسم نبی پور؛ احمد حسن آبادی

2.

اثرات 1-25 دی‌هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر پاسخ ایمنی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 1، تابستان 1396، صفحه 41-56
محمد طاهر میرکزهی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن صالح؛ محمد جواد آگاه

3.

اثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر معدنی شدن و استحکام استخوان جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 4، بهار 1392
محمد طاهر میرکزهی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمدرضا راجی

4.

اثرات اسانس مرزنگوش، شاه‌اسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجه‌های گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 463-479
علی خطیب جو؛ مریم اعلائی؛ فرشید فتاح نیا؛ مصطفی نعمتی؛ محمدرضا حافظی احمدی؛ هومن فرزادی

5.

اثرات استفاده از سطوح مختلف پوست هندوانه با و بدون آنزیم بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌‌های بیوشیمیایی خون و صفات ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 1، تابستان 1396، صفحه 57-72
علی نوبخت؛ ولی قربانعلی نژاد

6.

اثرات جاذب آلومینوسیلیکاته نانو ساختار فرآوری شده فیزیکی بر عملکرد، وزن نسبی اجزای لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خونی جوجه‎ گوشتی تحت چالش با آفلاتوکسین B1

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 489-500
حسن کیهانی یزدی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محسن مجتهدی؛ علی اله رسانی

7.

اثرات سطوح مختلف دانه سویای برشته و متیونین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های نر گوشتی

دوره 5، شماره 2، پاییز 1392
محسن تیموری؛ رضا وکیلی؛ سونیا زکی زاده؛ علیرضا فروغی؛ حسن رحمانی

8.

اثرات لسیتین سویا، روغن سویا و چربی حیوانی بر عملکرد و بیان ژن SREBP-1 در جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 3، بهار 1394، صفحه 294-304
احمد حسن آبادی؛ حسنا حاجاتی؛ مهری جوادی

9.

اثرات مخلوط تفاله‌های انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 59-72
اشکان صدیقی؛ علی نوبخت

10.

اثرات مکمل ال-آرژنین بر رشد، تولید ماهیچه و ذخیره چربی در جوجه‌‌های گوشتی

دوره 5، شماره 4، بهار 1392
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ مجید تبیانیان؛ مسعود ادیب مرادی؛ کرامت نوری جلیانی

11.

اثر استفاده از نسبت های مختلف اسید آمینه ایده آل بر عملکردجوجه های گوشتی نر و ماده در دوره 21 تا 42 روزگی

دوره 2، شماره 2، تابستان 1389
رضا طاهرخانی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ احمد زارع شحنه

12.

اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 2، پاییز 1392
زهرا عبدالهی زاوه؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

13.

اثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی

دوره 6، شماره 4، بهار 1393، صفحه 359-364
مینا طرقیان؛ رضا وکیلی

14.

اثر پروبیوتیک و پری‌بیوتیک بر سامانه آنتی‌اکسیدانی، سیستم ایمنی، آنزیم‌های کبدی و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌های گوشتی رأس 308 تحت تنش گرمایی

دوره 8، شماره 4، بهار 1396، صفحه 688-700
علی قربانی؛ هادی سریر؛ نظر افضلی؛ حامد کرمانی موخر

15.

اثر پس‌مانده کلسیم‌دار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 3، زمستان 1392، صفحه 189-196
سمیرا حسن پور باشی؛ ابولقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی

16.

اثر پوست سبز پسته کله قوچی و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، پاسخ ایمنی، شاخص‌-های بیوشیمیایی خون و ریخت‌شناسی ژژنوم جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 آبان 1400
راضیه احمدی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ محسن مجتهدی؛ هادی سریر

17.

اثر تزریق داخل تخم مرغی مواد مغذی مختلف و 36 ساعت گرسنگی پس از تفریخ بر قابلیت هچ، فرآسنجه های خونی، مورفولوژی روده و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 162-172
نگین امیری؛ محمد سالارمعینی؛ سیما تشرفی

18.

اثر تفاله‌‌های لیمو، انگور و سیب بر عملکرد، صفات لاشه، خصوصیات دستگاه گوارش، مورفولوژی روده و صفات ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 4، بهار 1394، صفحه 466-477
کیوان صادقی؛ علی نوبخت

19.

اثر جایگزینی کنجاله سویا با دانه کامل سویا‌ی برشته شده بر عملکرد رشد، صفات لاشه و برخی فراسنجه‌های خون جوجه‌ خروس‌های گوشتی

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 123-135
مهدی میهن دوست؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان

20.

اثر سطوح مختلف آرژنین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه در دوره آغازین بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه های سرم خون جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 139-152
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ ابوالقاسم گلیان

21.

اثر سطوح مختلف پودر عصاره گیاه یوکا (Yucca Schidigera) در جیره غذایی بر عملکرد، متابولیت‌‌های خون، سیستم‌ ایمنی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 10، شماره 1، تابستان 1397، صفحه 69-80
احسان امیربیک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم

22.

اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهاربرعملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلرید کربن

دوره 7، شماره 4، بهار 1394، صفحه 447-455
ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی؛ سارا بهشتی مقدم

23.

اثر سیلی مارین بر تنش اکسیداتیو ایجاد شده توسط سرب در جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 4، بهار 1392
روح اله ابراهیمی؛ طاهره محمد آبادی؛ محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ محمدجواد ضمیری؛ محمد تقی بیگی نصیری

24.

اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه،

دوره 1، شماره 2، بهار 1388
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

25.

اثر کنجاله پالم مکمل شده با آنزیم بتا ماناناز بر روی عملکرد و جمعیت لاکتو باسیل های سکوم جوجه های گوشتی

دوره 1، شماره 2، بهار 1388
رضا وکیلی؛ سید محسن علوی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.