آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,977
تعداد مقالات20,292
تعداد مشاهده مقاله22,908,349
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,186,308

1.

Screening of Chloramphenicol Residues in Broiler Chickens Slaughtered in an Industrial Poultry Abattoir in Mashhad, Iran

دوره 2، شماره 1، آذر 2010، صفحه 25-32
Sara Mehdizadeh؛ Hamid Reza Kazerani؛ Abdollah Jamshidi

2.

اثرات 1-25 دی‌هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر پاسخ ایمنی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 41-56
محمد طاهر میرکزهی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن صالح؛ محمد جواد آگاه

3.

اثرات اسانس مرزنگوش، شاه‌اسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجه‌های گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم

دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 463-479
علی خطیب جو؛ مریم اعلائی؛ فرشید فتاح نیا؛ مصطفی نعمتی؛ محمدرضا حافظی احمدی؛ هومن فرزادی

4.

اثرات جاذب آلومینوسیلیکاته نانو ساختار فرآوری شده فیزیکی بر عملکرد، وزن نسبی اجزای لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خونی جوجه‎ گوشتی تحت چالش با آفلاتوکسین B1

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 489-500
حسن کیهانی یزدی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محسن مجتهدی؛ علی اله رسانی

5.

اثرات سطوح مختلف دانه باقلای بدون تانن بر عملکرد و برخی پاسخ‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 445-461
مجید کاظمی گرجی؛ شکوفه غضنفری؛ کاظم یوسفی کلاریکلایی؛ کریم نوبری؛ سید داود شریفی؛ فاطمه شیخ

6.

اثرات لسیتین سویا، روغن سویا و چربی حیوانی بر عملکرد و بیان ژن SREBP-1 در جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 294-304
احمد حسن آبادی؛ حسنا حاجاتی؛ مهری جوادی

7.

اثرات مکمل ال-آرژنین بر رشد، تولید ماهیچه و ذخیره چربی در جوجه‌‌های گوشتی

دوره 5، شماره 4، دی 1392
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ مجید تبیانیان؛ مسعود ادیب مرادی؛ کرامت نوری جلیانی

8.

اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیره‌های بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 3، شماره 4، دی 1390
محمد حسین شهیر؛ سعید مرادی؛ امید افسریان؛ افشین حیدری نیا

9.

اثر بیوچار پسماند ‌تر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر بهبود عملکرد، ایمنی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 529-545
شکوفه حسنوند؛ علی خطیب جو؛ حسن شیرزادی؛ یحیی محمدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ درخشنده رحیمی

10.

اثر سیلی مارین بر تنش اکسیداتیو ایجاد شده توسط سرب در جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 4، دی 1392
روح اله ابراهیمی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ محمد جواد ضمیری؛ محمد تقی بیگی نصیری

11.

ارزیابی اثر افزودن عصاره الکلی گیاهان دارویی آویشن شیرازی و سرخارگل به جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و وضعیت ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 75-86
رضا فرخ نیا؛ فرید مسلمی پور؛ شهریار مقصودلو؛ فرزاد قنبری

12.

ارزیابی خصوصیات شیمیایی و قابلیت جذب منابع مختلف منگنز با استفاده از تکنیک قطعات وارونه روده و بررسی اثر سطوح و منابع مختلف منگنز بر عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 05 دی 1402
فاروق کارگر؛ حسن کرمانشاهی؛ علی جوادمنش؛ رضا مجیدزاده هروی

13.

برآورد کارایی فنی و کارایی مقیاس واحدهای پرورش مرغ گوشتی در استان خوزستان

دوره 33، شماره 3، آذر 1398، صفحه 299-311
عباس عبدشاهی؛ محمدرضا قربانی

14.

بررسی اثر تغذیه دو منبع متیونین محافظت شده درشکمبه بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین در اواسط دوره شیردهی

دوره 4، شماره 3، مهر 1391
یونس عبداللهی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ حمید امانلو؛ حمیدرضا میرزایی الموتی

15.

بررسی امکان جایگزینی مخلوط پروتئینی به‌جای کنجاله‌ سویا و مکمل‌ مخلوط آنزیمی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 201-219
محمد ایزانلو؛ شهریار مقصودلو؛ زهرا تراز؛ فرزاد قنبری

16.

بررسی عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت غذایی با و بدون مکمل پروبیوتیک

دوره 4، شماره 2، تیر 1391
ماشاالله رحیمی رتکی؛ بهروز دستار؛ صفر محسنی؛ مرتضی خمیری

17.

بررسی میزان انرژی قابل استفاده چربی‏ها برای جوجه‌های گوشتی در سن 42 روزگی

دوره 2، شماره 2، تیر 1389
محمد سالارمعینی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی

18.

تأثیر پودرگیاه دارویی کنگر‌فرنگی (Cynara scolymus) بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم، آنزیم‌های کبدی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش سرمایی

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 47-60
علی نقی شکری؛ صیفعلی ورمقانی؛ محمد اکبری قرائی؛ کامران طاهرپور؛ علی خطیب جو؛ مهدی سلطانی

19.

تأثیر سطوح و منابع متیونین و جایگزینی آن با بتائین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی در دو شرایط دمایی متداول و تنش گرمایی

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 525-540
فاطمه صاحبی اعلا؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

20.

تأثیر شدت‌های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 3، مهر 1391
حسنا حاجاتی؛ منصور رضایی؛ احمد حسن آبادی

21.

تأثیر گیاه زوفا (Hyssopus Officinalis)، آسپرین و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خونی، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی القایی

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 249-262
نظر اکبری زاده؛ علی خطیب جو؛ صیفعلی ورمقانی؛ هوشنگ جعفری؛ علی نقی شکری

22.

تأثیر مکمل‌های ضد میکروبی بر عملکرد، مرفولوژی روده و بیان ژن‌هایPepT1 ، PepT2 و LEAP2 در دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 549-563
سجاد حسن زاده؛ رضا مجیدزاده هروی؛ علی جوادمنش

23.

تاثیر افزودن دو ماده جاذب تجاری و زئولیت طبیعی به خوراک آلوده به آفلاتوکسین B1 بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 4، دی 1390
جواد عظیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ عبدالامیر علامه؛ حامد اهری

24.

تاثیر زمان مکمل سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر پاسخ ایمنی سلولی و همورال جوجه‌های گوشتی سویه آرین

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 132-140
علی خطیب جو؛ امین الله پورملکشاهی؛ فرشید فتاح نیا؛ هوشنگ جعفری؛ مریم اعلائی

25.

تعیین انرژی قابل متابولیسم گندم فرآوری شده در دماهای مختلف و اثر آن در جیره با و بدون مکمل آنـزیمی بر مورفولوژی روده کوچک و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی در دوره 24 – 11 روزگی

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 275-290
سید محمد رضا صلواتی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب