1.

(RSM) بهینه‌یابی شرایط تصفیه شربت خام چغندر‌قند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 1، بهار 1391
عیسی جاهد؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ خلیل بهزاد؛ محمد الهی؛ آرش کوچکی

2.

Study on the effects of sucrose and lactose on the rheological properties of Alyssum homolocarpum seed gum in dilute solutions

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 144-155
محمدعلی حصاری نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ آرش کوچکی؛ محمدامین محمدی فر

3.

اثرات هیدرولیز آلکالازی پوست کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر برخی خصوصیات کیفی و پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکای ریزپوشانی شده

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 103-115
سید حسن جلیلی؛ رضا فرهوش؛ آرش کوچکی؛ عباسعلی مطلبی

4.

اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج

دوره 10، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 299-306
سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ آرش کوچکی

5.

اثر پلاسمای غیرحرارتی بر بهبود ویژگی‌های عملکردی نشاسته سورگوم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
فاطمه شکرالهی؛ فخری شهیدی؛ محمد جواد وریدی؛ آرش کوچکی؛ فرشاد صحبت زاده لنبر

6.

اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 608-619
حامد مهدویان مهر؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

7.

اثر ضدمیکروبی فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیرحاوی اسانس صمغ درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) برکپک پنی‌سیلیوم اکسپانسوم

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 657-670
سمیرا عباسپور منجزی؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ آرش کوچکی

8.

ارزیابی اثر متغیرهای ترکیب خوراک و دمای اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی اسنک بر پایه آرد جو و تفاله هویج

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 906-991
سرور لطفی شیرازی؛ آرش کوچکی؛ الناز میلانی؛ محبت محبی

9.

ارزیابی تاثیر پلاسمای غیر حرارتی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و عملکردی آرد گندم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1400
سید امیر توکلی لاهیجانی؛ فخری شهیدی؛ محمود حبیبیان؛ آرش کوچکی

10.

ارزیابی خصوصیات ریزکپسول‌های چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریل‌های ایزوله پروتئین سویا و پکتین

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 553-565
الهام انصاری فر؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ نوید رمضانیان

11.

ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراج شده به کمک فراصوت

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 163-181
عاطفه فرهمند؛ مهدی وریدی؛ آرش کوچکی

12.

ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و عملکردی غله صبحانه بر پایه کنجاله کتان و آرد برنج

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
الناز میلانی؛ آرش کوچکی

13.

ارزیابی ویژگی‌های ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris)

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 79-91
نازنین فاطمه رحمتی؛ آرش کوچکی؛ مهدی وریدی؛ رسول کدخدایی

14.

بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگی‌های عملکردی (ویژگی‌های رئولوژیکی، پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 240-250
مریم محفوظی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی

15.

بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر

دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 395-406
سهیلا احمدیان مسک؛ فریده طباطبایی یزدی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی

16.

بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم

دوره 10، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 318-326
محبت محبی؛ آرش کوچکی

17.

بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت

دوره 9، شماره 1، بهار 1392
رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی

18.

بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم

دوره 7، شماره 1، بهار 1390
آرش کوچکی؛ فخری شهیدی؛ سید علی مرتضوی؛ مهدی کریمی؛ الناز میلانی

19.

بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون

دوره 10، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 375-386
آرش کوچکی؛ محبت محبی

20.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز

دوره 6، شماره 2، تابستان 1389
فاطمه ضابطیان حسینی؛ سید علی مرتضوی؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز؛ آرش کوچکی؛ شادی بلوریان

21.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی موس شکلاتی حاوی سدیم کازئینات و ژلاتین

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 330-339
سعید میرعرب رضی؛ محبت محبی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ آرش کوچکی

22.

بررسی ویژگی‌های ساختاری، ریخت‌شناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 393-404
احمد احتیاطی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهسا مجذوبی

23.

بهینه سازی فرآیند تولید سس هوادهی شده کم چرب به روش سطح پاسخ و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1401
سیده فریناز صارم نژاد نمینی؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی

24.

بهینه‌یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 572-587
آرش کوچکی؛ عبدالله همتیان سورکی؛ محمد الهی؛ سید محمد علی رضوی

25.

بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز، بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون

دوره 8، شماره 4، زمستان 1391
آرش کوچکی؛ سید علی مرتضوی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.