تعداد نشریات | 48 |
تعداد شمارهها | 1,654 |
تعداد مقالات | 17,963 |
تعداد مشاهده مقاله | 5,309,410 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 2,471,806 |
1. | اثرات کودهای آلی و شیمیایی بر برخی ویژگیهای کمی و میزان آنتوسیانین چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L) در شرایط زابل | |||
دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 169-177 | ||||
رحمن ابراهیم زاده آبدشتی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی | ||||
2. | اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد | |||
دوره 26، شماره 2، شهریور 1391 | ||||
اعظم صدیقی؛ منصور غلامی؛ حسن ساریخانی؛ احمد ارشادی | ||||
3. | اثر تیمارهای پس از برداشت فنیلآلانین و سولفید هیدروژن بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه بادنجان (Solanum melongena L.) | |||
دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 705-717 | ||||
رضا نجفی؛ طاهر برزگر؛ فرهنگ رضوی؛ زهرا قهرمانی | ||||
4. | اثر غلظتهای مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانینهای زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوهای | |||
دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 617-628 | ||||
محمد فرهادی چیتگر؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ محمدرضا عطارودی | ||||
5. | ارزیابی اثر نظامهای خاکورزی برجنبههای زراعی کشت مخلوط تأخیری چای ترش (Hibiscus Subdariffa L.) و سویا (L. Glycine max) | |||
دوره 11، شماره 3، آذر 1398، صفحه 1085-1104 | ||||
فریبا سابقی نژاد؛ مهدی دهمرده؛ محمدرضا اصغری پور؛ عیسی خمری؛ زیبا سوری نظامی | ||||
6. | ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه | |||
دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 789-802 | ||||
زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم نوقابی؛ علی عبادی | ||||
7. | استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتیاکسیدانی پرچم گل زعفران بهکمک فناوری امواج فراصوت | |||
دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 161-170 | ||||
رکسانه روحانی؛ سودابه عین افشار؛ ریحانه احمدزاده قویدل | ||||
8. | بررسی اثر حاصلخیزکنندههای مختلف فسفر بر خصوصیات فیزیولوژیکی رنگدانههای فتوسنتزی و قندهای محلول در گلرنگ تحت شرایط کمبود آب | |||
دوره 14، شماره 2، تیر 1395، صفحه 304-317 | ||||
سیاوش حشمتی؛ مجید امینی دهقی؛ علیرضا رضا زاده؛ کیوان فتحی امیرخیز | ||||
9. | بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانینهای زرشک بیدانه (Berberis vulgaris var asperma) | |||
دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 107-115 | ||||
محمد فرهادی چیتگر؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ فخری شهیدی | ||||
10. | بررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخصهای کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین | |||
دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 693-703 | ||||
علی اکبر شکوهیان؛ فرزاد لطافتی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ علی اصغری؛ رباب الفتی | ||||
11. | بهینهیابی فرآیند خشک کردن لایه نازک گلبرگ زعفران بهمنظور حفظ ترکیبات زیستفعال با استفاده از روش سطح پاسخ | |||
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 877-889 | ||||
پروین شرایعی؛ حسین چاجی | ||||
12. | تأثیر پوترسین و میکوریز بر رشد، فتوسنتز و عمر گلجای ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم ’‘Dune در شرایط هیدروپونیک | |||
دوره 35، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 117-133 | ||||
سهیلا رکبار؛ زهره جبارزاده؛ محسن برین | ||||
13. | تأثیر روش کاشت و مصرف آب بر خصوصیات کمی و کیفی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 شهریور 1400 | ||||
فاطمه مشهدی؛ حمیدرضا خزاعی؛ محمدرضا رمضانی مقدم | ||||
14. | تأثیر نظامهای خاکورزی توأم با مدیریت بقایای گیاهی و کاربرد کود پتاسیم بر عملکرد و برخی ویژگیهای فیزیولوژیک چای ترش(Hibiscus sabdariffa L.) | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 دی 1400 | ||||
زهرا میر؛ احمد قنبری؛ مهدی دهمرده؛ محمود رمرودی؛ محمدرضا اصغری پور | ||||
15. | تاثیر حلالهای مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller) | |||
دوره 31، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 158-166 | ||||
غلامحسین داوری نژاد؛ سیده فائزه تقی زاده؛ جواد اصیلی | ||||
16. | تاثیر سیکلودکسترینها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1401 | ||||
حامد صابریان؛ وحید پاسبان | ||||
17. | تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و کیفیت کاهو رقم نیورد فایر (Lactuca sativa cv. New Red Fire | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 مرداد 1401 | ||||
پرستو مولائی؛ طاهر برزگر؛ محمد بابا اکبری ساری؛ فاطمه نکونام؛ زهرا قهرمانی | ||||
18. | تعیین سطوح بهینه کودهای زیستی و محلولپاشی آهن بر عملکرد کمی و برخی ویژگیهای کیفی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) | |||
دوره 9، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1194-1207 | ||||
زهرا میر؛ مهدی دهمرده؛ عیسی خمری؛ جمشید پیری | ||||
19. | تهیه و ارزیابی ویژگیهای شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیت صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400 | ||||
امیر رضائی؛ مسعود رضائی؛ مهدی آل بو فتیله | ||||
20. | مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانهدار بومی استان سمنان | |||
دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 250-260 | ||||
محمد فرهادی چیتگر؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ احمد بالندری | ||||
21. | مقایسه برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میزان پلی فنولها در میوه شش رقم انار | |||
مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 فروردین 1401 | ||||
علیرضا بنیان پور؛ بابک جمالی | ||||
22. | مقایسه سیستمهای کشت ارگانیک، تلفیقی و مرسوم بر کیفیت میوه انار رقم رباب شیراز | |||
دوره 30، شماره 3، آذر 1395، صفحه 447-456 | ||||
میثم احمدی؛ محمود قاسم نژاد؛ حسین میغانی؛ مسعود کاووسی | ||||
23. | منابع ژرم پلاسم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه ذغال اخته (Cornus mas L.) در ایران | |||
دوره 30، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 624-633 | ||||
حمید حسن پور | ||||
24. | نقش براسینواسترویید روی بهبود ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس | |||
دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 316-326 | ||||
سهیلا محمدرضاخانی؛ زهرا پاک کیش؛ سمیه رفیعی | ||||
25. | نقش ملاتونین بر خصوصیات پس از برداشت میوه گیلاس رقم ’سیاه مشهد‘ طی دوره انبارمانی | |||
دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 71-85 | ||||
بهاره قربانی؛ رقیه نجف زاده | ||||
|