آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,847
تعداد مقالات19,539
تعداد مشاهده مقاله9,343,886
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,580,290

1.

اثرات کود‌های آلی و شیمیایی بر برخی ویژگی‌های کمی و میزان آنتوسیانین چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L) در شرایط زابل

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 169-177
رحمن ابراهیم زاده آبدشتی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی

2.

اثر اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن در میوه گیلاس رقم سیاه مشهد

دوره 26، شماره 2، شهریور 1391
اعظم صدیقی؛ منصور غلامی؛ حسن ساریخانی؛ احمد ارشادی

3.

اثر تیمارهای پس از برداشت فنیل‌آلانین و سولفید هیدروژن بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه بادنجان (Solanum melongena L.)

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 705-717
رضا نجفی؛ طاهر برزگر؛ فرهنگ رضوی؛ زهرا قهرمانی

4.

اثر خاموشی ژن چالکون ایزومراز بر مسیر تولید رنگ در گیاه اطلسی با استفاده از فناوری RNAi

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 409-421
فاطمه کیخا آخر؛ عبدالرضا باقری؛ نسرین مشتاقی؛ مسعود فخرفشانی

5.

اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 617-628
محمد فرهادی چیتگر؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ محمدرضا عطارودی

6.

ارزیابی اثر محلول‌پاشی کود آهن بر خصوصیات فیتوشیمیایی و عملکردی گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L.) در کشت مخلوط با چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 06 اردیبهشت 1402
محمد عبدالهی؛ مهدی دهمرده؛ عیسی خمری

7.

ارزیابی اثر نظام‌های خاک‌ورزی برجنبه‌های زراعی کشت مخلوط تأخیری چای ترش (Hibiscus Subdariffa L.) و سویا (L. Glycine max)

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 1085-1104
فریبا سابقی نژاد؛ مهدی دهمرده؛ محمدرضا اصغری پور؛ عیسی خمری؛ زیبا سوری نظامی

8.

ارزیابی برخی پارامترهای بیوشیمایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) در واکنش به ورمیکمپوست و سولفات مس

دوره 36، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 389-400
محمد حسین امینی فرد؛ محبوبه عسگریان؛ مهدی جهانی؛ مهدی خیاط

9.

ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه

دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 789-802
زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم نوقابی؛ علی عبادی

10.

استخراج ترکیبات آنتوسیانینی و آنتی‌اکسیدانی پرچم گل زعفران به‌کمک فناوری امواج فراصوت

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 161-170
رکسانه روحانی؛ سودابه عین افشار؛ ریحانه احمدزاده قویدل

11.

بررسی اثر حاصلخیزکننده‌های مختلف فسفر بر خصوصیات فیزیولوژیکی رنگدانه‏‌های فتوسنتزی و قندهای محلول در گلرنگ تحت شرایط کمبود آب

دوره 14، شماره 2، تیر 1395، صفحه 304-317
سیاوش حشمتی؛ مجید امینی دهقی؛ علیرضا رضا زاده؛ کیوان فتحی امیرخیز

12.

بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین‌های زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris var asperma)

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 107-115
محمد فرهادی چیتگر؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ فخری شهیدی

13.

بررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخص‌های کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 693-703
علی اکبر شکوهیان؛ فرزاد لطافتی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ علی اصغری؛ رباب الفتی

14.

بهینه‌یابی فرآیند خشک کردن لایه نازک گلبرگ زعفران به‌منظور حفظ ترکیبات زیست‌فعال با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 877-889
پروین شرایعی؛ حسین چاجی

15.

تأثیر پوترسین و میکوریز بر رشد، فتوسنتز و عمر گلجای ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم ’‘Dune در شرایط هیدروپونیک

دوره 35، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 117-133
سهیلا رکبار؛ زهره جبارزاده؛ محسن برین

16.

تأثیر روش کاشت و مصرف آب بر خصوصیات کمی و کیفی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 شهریور 1400
فاطمه مشهدی؛ حمیدرضا خزاعی؛ محمدرضا رمضانی مقدم

17.

تأثیر نظام‌های خاک‌ورزی، مدیریت بقایای گیاهی و کاربرد کود پتاسیم بر عملکرد و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 633-647
زهرا میر؛ احمد قنبری؛ مهدی دهمرده؛ محمود رمرودی؛ محمدرضا اصغری پور

18.

تاثیر برخی کودهای زیستی و نانواکسید آهن و سیلیکون بر عملکرد و اجزای پر شدن دانه تریتیکاله در شرایط محدودیت آبی

دوره 21، شماره 2، تیر 1402، صفحه 203-219
فاطمه آقائی؛ رئوف سیدشریفی؛ سلیم فرزانه

19.

تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller)

دوره 31، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 158-166
غلامحسین داوری نژاد؛ سیده فائزه تقی زاده؛ جواد اصیلی

20.

تاثیر سیکلودکسترین‌ها و کوپیگمانتاسیون بر پایداری حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران در نوشیدنی مدل

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 765-777
حامد صابریان؛ وحید پاسبان

21.

تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد و کیفیت کاهو رقم نیورد فایر (Lactuca sativa cv. New Red Fire

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 مرداد 1401
پرستو مولائی؛ طاهر برزگر؛ محمد بابا اکبری ساری؛ فاطمه نکونام؛ زهرا قهرمانی

22.

تعیین سطوح بهینه کودهای زیستی و محلول‌‌پاشی آهن بر عملکرد کمی و برخی ویژگی‌های کیفی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 9، شماره 4، دی 1396، صفحه 1194-1207
زهرا میر؛ مهدی دهمرده؛ عیسی خمری؛ جمشید پیری ‍‍‍

23.

تهیه و ارزیابی ویژگی‌های شناساگر حساس به pH بر پایه فیلم کامپوزیتی صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L)

دوره 18، شماره 4، مهر و آبان 1401، صفحه 527-541
امیر رضائی؛ مسعود رضائی؛ مهدی آل بو فتیله

24.

خصوصیات بیوشیمیایی میوه دوازده ژنوتیپ بومی زرشک (Berberis spp.)

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 293-306
احمد بالندری؛ مجید عزیزی؛ مهسا خدابنده

25.

مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه‌دار بومی استان سمنان

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 250-260
محمد فرهادی چیتگر؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ احمد بالندری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب