تعداد نشریات | 48 |
تعداد شمارهها | 1,599 |
تعداد مقالات | 17,552 |
تعداد مشاهده مقاله | 4,443,775 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 2,038,604 |
1. | اثر اسانس اسطوخودوس و متیل سالیسیلات بر کنترل کپک خاکستری و کیفیت میوه توت فرنگی در انبار | |||
دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 662-670 | ||||
محمد سیاری؛ رضا غریبی | ||||
2. | اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تاثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توتفرنگی رقم دیامنت | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 بهمن 1400 | ||||
معصومه جعفری؛ علی اکبر شکوهیان؛ اسماعیل چمنی؛ اکبر قویدل | ||||
3. | اثر تنش کم آبیاری و کاربرد سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و ویژگیهای کمی و کیفی میوه فیسالیس(Physalis peruviana L.) | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 بهمن 1400 | ||||
سارا سیاه منصور؛ عبداله احتشام نیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد | ||||
4. | اثر تیمارهای پس از برداشت فنیلآلانین و سولفید هیدروژن بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه بادنجان (Solanum melongena L.) | |||
دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 705-717 | ||||
رضا نجفی؛ طاهر برزگر؛ فرهنگ رضوی؛ زهرا قهرمانی | ||||
5. | اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro) | |||
دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 252-259 | ||||
مهسا همدانی؛ حسین مرادی؛ علی قنبری | ||||
6. | اثرمحلول پاشی برخی عناصر ریز مغذیدر قبل و بعد از گلدهی بر ویژگی های کمی وکیفی میوه انگور رقم"خوشناو" | |||
دوره 31، شماره 3، آذر 1396، صفحه 577-589 | ||||
زهرا داورخواه؛ بیژن کاووسی | ||||
7. | ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه | |||
دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 789-802 | ||||
زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم نوقابی؛ علی عبادی | ||||
8. | بررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخصهای کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین | |||
دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 693-703 | ||||
علی اکبر شکوهیان؛ فرزاد لطافتی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ علی اصغری؛ رباب الفتی | ||||
9. | بررسی ارزش غذایی و کیفیت ظاهری میوه ده رقم پرتقال (Citrus sinensis) روی پایه نارنج (Citrus aurantium) | |||
دوره 35، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 507-520 | ||||
اعظم سیدی؛ زینب فیروزبخت؛ مریم احمد زاده | ||||
10. | پارامترهای رشدی، عملکرد و کیفیت خیار گلخانهای تحت تأثیر نسبتهای مختلف پتاسیم به کلسیم محلول غذایی در سیستم بدون خاک | |||
دوره 32، شماره 3، آذر 1397، صفحه 383-391 | ||||
یاسر جوان؛ محمد جواد نظری دلجو | ||||
11. | تأثیر اسید سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانهزنی بذر و آنتیاکسیدانهای فراسودمند در جوانههای کلم براکلی | |||
دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 388-398 | ||||
مصباح بابالار؛ جواد هاشمی؛ یونس مستوفی | ||||
12. | تأثیر اسیدهیومیک و چایکود مواد آلی بر فیزیولوژی گیاهی و ویژگیهای میوه پپینو (Solanum muricatum) | |||
دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 59-68 | ||||
جمال جوانمردی؛ عذرا حسن شاهیان | ||||
13. | تأثیر بستههای نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا | |||
دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 88-99 | ||||
صلاح فهیمی نیا؛ لطفعلی ناصری | ||||
14. | تأثیر روش کاشت و میزان مصرف آب بر خصوصیات کمی و کیفی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L. | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 شهریور 1400 | ||||
فاطمه مشهدی؛ حمیدرضا خزاعی؛ محمدرضا رمضانی مقدم | ||||
15. | تأثیر محلولپاشی اسیدآسکوربیک و لاکتات کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه-ای | |||
دوره 33، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 79-87 | ||||
مهسا فاتح؛ طاهر برزگر؛ فرهنگ رضوی | ||||
16. | تأثیر محلولپاشی برگی منابع مختلف کلسیم بر کیفیت و ویژگیهای آنتیاکسیدانی کلم گل رقم رومانسکو (Brassica oleracea cv. botrytis Romanesco) | |||
مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 تیر 1400 | ||||
رضا نجفی؛ طاهر برزگر | ||||
17. | تأثیر مکمل - ویتامین ث بر عملکرد رشد و فعالیت آنتی اکسیدانی گوسالههای شیرخوار هلشتاین | |||
دوره 13، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 65-75 | ||||
صیاد سیف زاده؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ عبدالفتاح زیدان محمد سالم؛ رضا سید شریفی | ||||
18. | تاثیر محلولپاشی برگی روی و بور بر صفات کمی وکیفی میوه توتفرنگی رقم اروماس در کشت هیدروپونیک | |||
دوره 32، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 213-226 | ||||
آرا علینژاد الهشاه؛ حسین مرادی؛ حسین صادقی | ||||
19. | کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم، پوترسین و سالیسیلیک اسید بر کیفیت میوه کنارهندی (Ziziphus mauritiana) ژنوتیپ خرمایی | |||
دوره 32، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 227-237 | ||||
فاطمه شنبه بور بندری؛ سمیه رستگار؛ مصطفی قاسمی | ||||
20. | مقایسه برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میزان پلی فنولها در میوه شش رقم انار | |||
مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 فروردین 1401 | ||||
علیرضا بنیان پور؛ بابک جمالی | ||||
21. | منابع ژرم پلاسم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه ذغال اخته (Cornus mas L.) در ایران | |||
دوره 30، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 624-633 | ||||
حمید حسن پور | ||||
22. | نقش براسینواسترویید روی بهبود ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس | |||
دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 316-326 | ||||
سهیلا محمدرضاخانی؛ زهرا پاک کیش؛ سمیه رفیعی | ||||
|