1.

اثر اسانس اسطوخودوس و متیل سالیسیلات بر کنترل کپک خاکستری و کیفیت میوه توت‌ فرنگی در انبار

دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 662-670
محمد سیاری؛ رضا غریبی

2.

اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تاثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم دیامنت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 بهمن 1400
معصومه جعفری؛ علی اکبر شکوهیان؛ اسماعیل چمنی؛ اکبر قویدل

3.

اثر تنش کم آبیاری و کاربرد سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و ویژگی‌های کمی و کیفی میوه فیسالیس(Physalis peruviana L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 بهمن 1400
سارا سیاه منصور؛ عبداله احتشام نیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد

4.

اثر تیمارهای پس از برداشت فنیل‌آلانین و سولفید هیدروژن بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه بادنجان (Solanum melongena L.)

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 705-717
رضا نجفی؛ طاهر برزگر؛ فرهنگ رضوی؛ زهرا قهرمانی

5.

اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro)

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 252-259
مهسا همدانی؛ حسین مرادی؛ علی قنبری

6.

اثرمحلول پاشی برخی عناصر ریز مغذیدر قبل و بعد از گلدهی بر ویژگی های کمی وکیفی میوه انگور رقم"خوشناو"

دوره 31، شماره 3، آذر 1396، صفحه 577-589
زهرا داورخواه؛ بیژن کاووسی

7.

ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه

دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 789-802
زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم نوقابی؛ علی عبادی

8.

بررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخص‌های کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 693-703
علی اکبر شکوهیان؛ فرزاد لطافتی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ علی اصغری؛ رباب الفتی

9.

بررسی ارزش غذایی و کیفیت ظاهری میوه ده رقم پرتقال (Citrus sinensis) روی پایه نارنج (Citrus aurantium)

دوره 35، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 507-520
اعظم سیدی؛ زینب فیروزبخت؛ مریم احمد زاده

10.

پارامترهای رشدی، عملکرد و کیفیت خیار گلخانه‌ای تحت تأثیر نسبت‌های مختلف پتاسیم به کلسیم محلول غذایی در سیستم بدون خاک

دوره 32، شماره 3، آذر 1397، صفحه 383-391
یاسر جوان؛ محمد جواد نظری دلجو

11.

تأثیر اسید‌‌ سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانه‌زنی بذر و آنتی‌اکسیدان‌های فراسودمند در جوانه‌های کلم براکلی

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 388-398
مصباح بابالار؛ جواد هاشمی؛ یونس مستوفی

12.

تأثیر اسیدهیومیک و چای‌کود مواد آلی بر فیزیولوژی گیاهی و ویژگی‌های میوه پپینو (Solanum muricatum)

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 59-68
جمال جوانمردی؛ عذرا حسن شاهیان

13.

تأثیر بسته‌های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 88-99
صلاح فهیمی نیا؛ لطفعلی ناصری

14.

تأثیر روش کاشت و میزان مصرف آب بر خصوصیات کمی و کیفی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 شهریور 1400
فاطمه مشهدی؛ حمیدرضا خزاعی؛ محمدرضا رمضانی مقدم

15.

تأثیر محلول‌پاشی اسیدآسکوربیک و لاکتات کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه-ای

دوره 33، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 79-87
مهسا فاتح؛ طاهر برزگر؛ فرهنگ رضوی

16.

تأثیر محلول‌پاشی برگی منابع مختلف کلسیم بر کیفیت و ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی کلم گل رقم رومانسکو (Brassica oleracea cv. botrytis Romanesco)

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 تیر 1400
رضا نجفی؛ طاهر برزگر

17.

تأثیر مکمل - ویتامین ث بر عملکرد رشد و فعالیت آنتی اکسیدانی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

دوره 13، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 65-75
صیاد سیف زاده؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ عبدالفتاح زیدان محمد سالم؛ رضا سید شریفی

18.

تاثیر محلول‌پاشی برگی روی و بور بر صفات کمی وکیفی میوه توت‌فرنگی رقم اروماس در کشت هیدروپونیک

دوره 32، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 213-226
آرا علی‌نژاد اله‌شاه؛ حسین مرادی؛ حسین صادقی

19.

کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم، پوترسین و سالیسیلیک اسید بر کیفیت میوه کنارهندی (Ziziphus mauritiana) ژنوتیپ خرمایی

دوره 32، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 227-237
فاطمه شنبه بور بندری؛ سمیه رستگار؛ مصطفی قاسمی

20.

مقایسه برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میزان پلی فنول‌ها در میوه شش رقم انار

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 فروردین 1401
علیرضا بنیان پور؛ بابک جمالی

21.

منابع ژرم پلاسم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه ذغال اخته (Cornus mas L.) در ایران

دوره 30، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 624-633
حمید حسن پور

22.

نقش براسینواسترویید روی بهبود ویژگی ‏های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 316-326
سهیلا محمدرضاخانی؛ زهرا پاک کیش؛ سمیه رفیعی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.