آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,021
تعداد مقالات21,086
تعداد مشاهده مقاله47,020,154
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,029,168

1.

اثر اسانس اسطوخودوس و متیل سالیسیلات بر کنترل کپک خاکستری و کیفیت میوه توت‌ فرنگی در انبار

دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 662-670
محمد سیاری؛ رضا غریبی

2.

اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘

دوره 36، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 843-855
معصومه جعفری؛ علی اکبر شکوهیان؛ اسماعیل چمنی؛ اکبر قویدل

3.

اثر تیمارهای پس از برداشت فنیل‌آلانین و سولفید هیدروژن بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه بادنجان (Solanum melongena L.)

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 705-717
رضا نجفی؛ طاهر برزگر؛ فرهنگ رضوی؛ زهرا قهرمانی

4.

اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro)

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 252-259
مهسا همدانی؛ حسین مرادی؛ علی قنبری

5.

اثر کاربرد سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی عروسک پشت پرده (Physalis peruviana L.) تحت تنش کم آبی

دوره 36، شماره 3، آذر 1401، صفحه 643-655
سارا سیاه منصور؛ عبداله احتشام نیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد

6.

اثر کم آبیاری و کم آبیاری تنظیم شده بر عملکرد و بهرهوری آب در گیاه هندوانه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آبان 1403
نادیا بهره مند؛ حسین آروئی؛ احمد آئین

7.

اثرمحلول پاشی برخی عناصر ریز مغذیدر قبل و بعد از گلدهی بر ویژگی های کمی وکیفی میوه انگور رقم"خوشناو"

دوره 31، شماره 3، آذر 1396، صفحه 577-589
زهرا داورخواه؛ بیژن کاووسی

8.

اثر محلول‌پاشی کلریدکلسیم و آسکوربیک اسید و زمان برداشت بر صفات کیفی میوه ‌گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum cv. SV8320TD)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مرداد 1402
زهرا خلیلی؛ فاطمه نکونام؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ملیحه فرهنگ پور

9.

ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه

دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 789-802
زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم نوقابی؛ علی عبادی

10.

ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های زرشک وحشی (.Berberis spp) در استان‌های البرز و تهران با استفاده از نشانگرهای ریخت‌شناسی و میوه‌شناسی

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 177-191
محی الدین پیرخضری

11.

ارزیابی کاربرد خاکی اسید هیومیک و تنش کم‌آبیاری بر رشد، خواص کیفی میوه و کارآیی مصرف آب عروسک پشت پرده (Physalis peruviana L.)

دوره 38، شماره 2، تیر 1403، صفحه 321-337
سید امیر حسین موسوی؛ فاطمه نکونام؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ جعفر نیکبخت

12.

بررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخص‌های کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 693-703
علی اکبر شکوهیان؛ فرزاد لطافتی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ علی اصغری؛ رباب الفتی

13.

بررسی اثر سالیسیلیک‌اسید بر تعدیل تنش شوری در گوجه‌فرنگی

دوره 37، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 931-948
جابر پناهنده؛ محمد صدیق زارع فر؛ علیرضا مطلبی آذر؛ فریبرز زارع نهندی؛ مینا امانی

14.

بررسی ارزش غذایی و کیفیت ظاهری میوه ده رقم پرتقال (Citrus sinensis) روی پایه نارنج (Citrus aurantium)

دوره 35، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 507-520
اعظم سیدی؛ زینب فیروزبخت؛ مریم احمد زاده

15.

پارامترهای رشدی، عملکرد و کیفیت خیار گلخانه‌ای تحت تأثیر نسبت‌های مختلف پتاسیم به کلسیم محلول غذایی در سیستم بدون خاک

دوره 32، شماره 3، آذر 1397، صفحه 383-391
یاسر جوان؛ محمد جواد نظری دلجو

16.

تأثیر اسید‌‌ سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانه‌زنی بذر و آنتی‌اکسیدان‌های فراسودمند در جوانه‌های کلم براکلی

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 388-398
مصباح بابالار؛ جواد هاشمی؛ یونس مستوفی

17.

تأثیر اسیدهیومیک و چای‌کود مواد آلی بر فیزیولوژی گیاهی و ویژگی‌های میوه پپینو (Solanum muricatum)

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 59-68
جمال جوانمردی؛ عذرا حسن شاهیان

18.

تأثیر انواع کودهای آلی و شیمیایی و کاربرد ترکیبی آن‌ها بر ویژگی‌های کمی و کیفی گوجه‌فرنگی

دوره 21، شماره 4، دی 1402، صفحه 501-515
امیرعلی آریان فر؛ پرویز رضوانی مقدم؛ احسان ابراهیمی

19.

تأثیر بسته‌های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 88-99
صلاح فهیمی نیا؛ لطفعلی ناصری

20.

تأثیر محلول‌پاشی اسیدآسکوربیک و لاکتات کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه-ای

دوره 33، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 79-87
مهسا فاتح؛ طاهر برزگر؛ فرهنگ رضوی

21.

تأثیر محلول‌پاشی برگی منابع مختلف کلسیم بر کیفیت و ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی کلم گل رقم ’رومانسکو‘ (Brassica oleracea cv. botrytis ‘Romanesco’)

دوره 36، شماره 3، آذر 1401، صفحه 577-589
رضا نجفی؛ طاهر برزگر

22.

تأثیر مکمل - ویتامین ث بر عملکرد رشد و فعالیت آنتی اکسیدانی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 65-75
صیاد سیف زاده؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ عبدالفتاح زیدان محمد سالم؛ رضا سید شریفی

23.

تاثیر محلول‌پاشی برگی روی و بور بر صفات کمی وکیفی میوه توت‌فرنگی رقم اروماس در کشت هیدروپونیک

دوره 32، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 213-226
آرا علی‌نژاد اله‌شاه؛ حسین مرادی؛ حسین صادقی

24.

کاربرد قبل از برداشت کلریدکلسیم، پوترسین و سالیسیلیک اسید بر کیفیت میوه کنارهندی (Ziziphus mauritiana) ژنوتیپ خرمایی

دوره 32، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 227-237
فاطمه شنبه بور بندری؛ سمیه رستگار؛ مصطفی قاسمی

25.

مقایسه برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میزان پلی فنول‌ها در میوه شش رقم انار

دوره 36، شماره 3، آذر 1401، صفحه 709-719
علیرضا بنیان پور؛ بابک جمالی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب