آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,819
تعداد مشاهده مقاله39,560,528
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,300,802

1.

اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کف‌های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 865-876
شهرام بیرقی طوسی؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی

2.

اثر درجه چرخ‌کردن بر ویژگی‌های رنگی گوشت گاو، شتر و شترمرغ

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 291-298
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

3.

ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگی‌های بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 37-54
مهسان ایرجی فر؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ یونس زاهدی دیزج یکان

4.

ارزیابی تأثیر دما، زمان سرخ‌کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ‌شده به‌روش سیستم مدل پوسته (DFCM)

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
بهداد شکرالهی یانچشمه؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ الهام انصاری فر

5.

ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراج‌شده به‌کمک فراصوت

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 163-181
عاطفه فرهمند؛ مهدی وریدی؛ آرش کوچکی

6.

ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 139-146
فاطمه حیدری؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی

7.

ارزیابی ویژگی‌های ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris)

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 79-91
نازنین فاطمه رحمتی؛ آرش کوچکی؛ مهدی وریدی؛ رسول کدخدایی

8.

استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه جهت تهیه ناگت مرغ کم چرب

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 25-37
فاطمه حیدری؛ محبت محبی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

9.

بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 521-534
سمیرا فیضی؛ مهدی وریدی؛ فاطمه زارع؛ محمد جواد وریدی

10.

بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئه‌ورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی40 درصد گوشت قرمز

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 1-11
شکیبا کیانیانی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

11.

بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ و ارزیابی اقتصادی آن

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
هما بقایی؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی

12.

بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین‌های زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris var asperma)

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 107-115
محمد فرهادی چیتگر؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی وریدی؛ فخری شهیدی

13.

بررسی اثر زیست‌توده ریزجلبک Spirulina platensis” “ بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی‌های ریزساختاری ماست

دوره 11، شماره 2، خرداد و تیر 1394، صفحه 152-160
سید امیر توکلی لاهیجانی؛ فخری شهیدی؛ مهدی وریدی؛ محبت محبی

14.

بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss)

دوره 9، شماره 3، مهر 1392
محبت محبی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ مهدی وریدی؛ بیژن ملائکه نیکوئی

15.

بررسی عوامل مؤثر بر استخراج پلی‎فنول هاو فعالیت آنتی‌اکسیدانی چای سبز

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 285-295
اکرم آریان فر؛ فخری شهیدی؛ رسول کدخدایی؛ مهدی وریدی

16.

بهینه‌سازی تولید پودر پوره سیب‌زمینی به روش خشک کردن کف‌پوشی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 585-600
عاطفه پورمهدی؛ محبت محبی؛ اشرف گوهری اردبیلی؛ مهدی وریدی؛ محمد رضا صلاحی

17.

بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی

دوره 19، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 177-195
فائزه حسین الحسن؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ مهدی وریدی

18.

پروتئولیز کازئینات سدیم با استفاده از عصاره ویتانیا کوآگولانس: یک مطالعه بهینه‌یابی

دوره 14، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 101-111
سمیه نیک نیا؛ سید محمد علی رضوی؛ مهدی وریدی

19.

تأثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
زهرا احمدیان؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ هاشم پورآذرنگ

20.

تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسول‌های آلژینات-پروتئین آب‌پنیر حامل دی‌استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 435-444
محسن زندی؛ محبت محبی؛ مهدی وریدی؛ نوید رمضانیان

21.

مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ

دوره 9، شماره 2، تیر 1392
الهام انصاری فر؛ محبت محبی؛ فخری شهیدی؛ مهدی وریدی

22.

مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)

دوره 9، شماره 2، تیر 1392
آتنا پاسبان؛ محبت محبی؛ هاشم پورآذرنگ؛ مهدی وریدی

23.

مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه‌دار بومی استان سمنان

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 250-260
محمد فرهادی چیتگر؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ احمد بالندری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب