آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,259
تعداد مشاهده مقاله19,736,459
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,073,410

1.

Effect of thiamine and vitamin C on tissue lead accumulation following experimental lead poisoning in Cyprinus carpio

دوره 9، شماره 1، آذر 2017، صفحه 39-44
Davar Shahsavani؛ Hassan Baghishani؛ Kimiya Nourian

2.

Vitamin C Loaded Albumin Nanoparticles Treatment and Its Effect on Collagen I and III and mir-133 Genes Expression

دوره 13، شماره 1، آذر 2021، صفحه 92-97
Hamid Reza Shojania؛ Madjid Momeni Moghaddam؛ Seyed Ebrahim Hossini

3.

اثرات جایگزینی بیوچار به ‌همراه ویتامین C با مکمل معدنی جیره بر عملکرد و کیفیت پوسته تخم‌مرغ‌ در مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 399-412
فاطمه احمدی؛ محسن افشارمنش؛ محمد سالارمعینی

4.

اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘

دوره 36، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 843-855
معصومه جعفری؛ علی اکبر شکوهیان؛ اسماعیل چمنی؛ اکبر قویدل

5.

اثر تیمارهای پس از برداشت فنیل‌آلانین و سولفید هیدروژن بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی میوه بادنجان (Solanum melongena L.)

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 705-717
رضا نجفی؛ طاهر برزگر؛ فرهنگ رضوی؛ زهرا قهرمانی

6.

اثر جیبرلیک‌اسید و میدان مغناطیسی بر ماندگاری توت‌فرنگی رقم ’سلوا‘ در شرایط تنش دمایی

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 337-350
محمدرضا زندی؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ بهنام بهروزنام؛ عبدالرسول ذاکرین

7.

اثر زمان برداشت و عمر انبارمانی بر کیفیت میوه پرتقال خونی رقم «مورو» (Citrus sinensis cv. Moro)

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 252-259
مهسا همدانی؛ حسین مرادی؛ علی قنبری

8.

اثر کاربرد سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی عروسک پشت پرده (Physalis peruviana L.) تحت تنش کم آبی

دوره 36، شماره 3، آذر 1401، صفحه 643-655
سارا سیاه منصور؛ عبداله احتشام نیا؛ عبدالحسین رضایی نژاد

9.

اثرمحلول پاشی برخی عناصر ریز مغذیدر قبل و بعد از گلدهی بر ویژگی های کمی وکیفی میوه انگور رقم"خوشناو"

دوره 31، شماره 3، آذر 1396، صفحه 577-589
زهرا داورخواه؛ بیژن کاووسی

10.

اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri)

دوره 34، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 61-74
محسن مظفری؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی

11.

اثر محلول‌پاشی کلریدکلسیم و آسکوربیک اسید و زمان برداشت بر صفات کیفی میوه ‌گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum cv. SV8320TD)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مرداد 1402
زهرا خلیلی؛ فاطمه نکونام؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ ملیحه فرهنگ پور

12.

ارزیابی ترکیبات فیتوشیمیایی میوه برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلو و گوجه

دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 789-802
زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم نوقابی؛ علی عبادی

13.

ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های زرشک وحشی (.Berberis spp) در استان‌های البرز و تهران با استفاده از نشانگرهای ریخت‌شناسی و میوه‌شناسی

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 177-191
محی الدین پیرخضری

14.

ارزیابی کاربرد خاکی اسید هیومیک و تنش کم‌آبیاری بر رشد، خواص کیفی میوه و کارآیی مصرف آب عروسک پشت پرده (Physalis peruviana L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 اسفند 1401
سید امیر حسین موسوی؛ فاطمه نکونام؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ جعفر نیکبخت

15.

بررسی اثرات عصاره هیدروالکلی شقایق کوهی (Glaucium flavum) بر پارامترهای هماتولوژیک در موش‌ صحرایی نر

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 295-303
شهره عالیان سماک خواه؛ کیاوش هوشمندی؛ فرید هاشمی؛ سیما ارویی؛ ابراهیم رحمانی مقدم

16.

بررسی اثر زئین ذرت و گلوتن گندم، بر شاخص‌های کیفی و انبارمانی انگور رسمی مشکین

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 693-703
علی اکبر شکوهیان؛ فرزاد لطافتی؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ علی اصغری؛ رباب الفتی

17.

بررسی اثر سالیسیلیک‌اسید بر تعدیل تنش شوری در گوجه‌فرنگی

دوره 37، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 931-948
جابر پناهنده؛ محمد صدیق زارع فر؛ علیرضا مطلبی آذر؛ فریبرز زارع نهندی؛ مینا امانی

18.

بررسی ارزش غذایی و کیفیت ظاهری میوه ده رقم پرتقال (Citrus sinensis) روی پایه نارنج (Citrus aurantium)

دوره 35، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 507-520
اعظم سیدی؛ زینب فیروزبخت؛ مریم احمد زاده

19.

پارامترهای رشدی، عملکرد و کیفیت خیار گلخانه‌ای تحت تأثیر نسبت‌های مختلف پتاسیم به کلسیم محلول غذایی در سیستم بدون خاک

دوره 32، شماره 3، آذر 1397، صفحه 383-391
یاسر جوان؛ محمد جواد نظری دلجو

20.

تأثیر اسید‌‌ سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانه‌زنی بذر و آنتی‌اکسیدان‌های فراسودمند در جوانه‌های کلم براکلی

دوره 28، شماره 3، آذر 1393، صفحه 388-398
مصباح بابالار؛ جواد هاشمی؛ یونس مستوفی

21.

تأثیر انواع کودهای آلی و شیمیایی و کاربرد ترکیبی آن‌ها بر ویژگی‌های کمی و کیفی گوجه‌فرنگی

دوره 21، شماره 4، دی 1402، صفحه 501-515
امیرعلی آریان فر؛ پرویز رضوانی مقدم؛ احسان ابراهیمی

22.

تأثیر بسته‌های نانوکامپوزیت بر خواص کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم سانتارزا

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 88-99
صلاح فهیمی نیا؛ لطفعلی ناصری

23.

تأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.)

دوره 34، شماره 3، آذر 1399، صفحه 493-504
علی حسنی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ محمدتقی عبادی

24.

تأثیر روش کاشت و مصرف آب بر خصوصیات کمی و کیفی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 شهریور 1400
فاطمه مشهدی؛ حمیدرضا خزاعی؛ محمدرضا رمضانی مقدم

25.

تأثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 141-153
سعید میرزاپور سراب؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده؛ علی اقایی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب