آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,776
تعداد مقالات18,924
تعداد مشاهده مقاله7,740,639
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,001,648

1.

اثر آبیاری تکمیلی بر رشد و عملکرد گندم دیم

دوره 10، شماره 2، تیر 1391، صفحه 448-455
مریم تاتاری؛ ملک مسعود احمدی؛ رضا عباسی علی کمر

2.

اثر آبیاری یک‌طرفه بر تغییر شاخص‌های تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجه‌فرنگی رقم ’ فالکاتو‘

دوره 28، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 565-575
مریم حقیقی؛ مریم مظفریان

3.

اثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری

دوره 6، شماره 3، دی 1392، صفحه 208-217
مصیب شلایی؛ سید محمد حسینی

4.

اثرات اسانس مرزنگوش، شاه‌اسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجه‌های گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم

دوره 11، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 463-479
علی خطیب جو؛ مریم اعلائی؛ فرشید فتاح نیا؛ مصطفی نعمتی؛ محمدرضا حافظی احمدی؛ هومن فرزادی

5.

اثرات استفاده از تفاله سیب و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون در مرغ‌های تخم‌گذار 65 تا 76 هفتگی

دوره 8، شماره 2، آذر 1395، صفحه 340-350
شهباز نورانیان؛ علی نوبخت

6.

اثرات استفاده از جیره تولک حاوی پودر یونجه در مقایسه با محرومیت غذایی، بر تغییرات فراسنجه های خونی در خلال دوره تولک و عملکرد تولید در مرغان تخمگذار تجاری

دوره 7، شماره 1، آذر 1394، صفحه 77-86
احسان شهرامی؛ محمود شیوازاد؛ حسن رکنی

7.

اثرات استفاده از سطوح مختلف پوست هندوانه با و بدون آنزیم بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌‌های بیوشیمیایی خون و صفات ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 57-72
علی نوبخت؛ ولی قربانعلی نژاد

8.

اثرات بستر پایه و مکمل‌های غذایی بر شاخص‌های رشدی قارچ صدفی فلوریدا (Pleurotus florida)

دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 368-376
فرشته ماکنالی؛ عبدالکریم کاشی؛ جمشید حکمتی

9.

اثرات جاذب آلومینوسیلیکاته نانو ساختار فرآوری شده فیزیکی بر عملکرد، وزن نسبی اجزای لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خونی جوجه‎ گوشتی تحت چالش با آفلاتوکسین B1

دوره 10، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 489-500
حسن کیهانی یزدی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محسن مجتهدی؛ علی اله رسانی

10.

اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گامه انتهایی آبستنی بر عملکرد، تولید پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بزهای سیستانی

دوره 11، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 27-43
رقیه رحمانی فیروزی؛ اسداله تیموری یانسری؛ عیسی دیرنده

11.

اثرات سطوح مختلف دانه باقلای بدون تانن بر عملکرد و برخی پاسخ های فیزیولوژیکی جوجه های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 بهمن 1401
مجید کاظمی گرجی؛ شکوفه غضنفری؛ کاظم یوسفی کلاریکلایی؛ کریم نوبری؛ سید داود شریفی؛ فاطمه شیخ

12.

اثرات سطوح مختلف دانه سویای برشته و متیونین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های نر گوشتی

دوره 5، شماره 2، آذر 1392
محسن تیموری؛ رضا وکیلی؛ سونیا زکی زاده؛ علیرضا فروغی؛ حسن رحمانی

13.

اثرات سطوح مختلف مکمل‌های معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار با جیره‌های بر پایه‌ی گندم و ذرت

دوره 4، شماره 4، اسفند 1390
علی نوبخت

14.

اثرات مخلوط تفاله‌های انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 59-72
اشکان صدیقی؛ علی نوبخت

15.

اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 3، بهمن 1396، صفحه 328-339
نسیم بیدار؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مهدی وریدی؛ محمد محسن زاده

16.

اثر استفاده از متیونین محافظت شده (مپران) در سطح مزرعه ای در اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 4، شماره 2، شهریور 1391
محمد خوروش؛ حسین یزدانی؛ احسان محجوبی؛ رسول کوثر؛ غلامرضا قربانی

17.

اثر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیت‌های سرم خون و فعالیت آنزیمی در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 4، فروردین 1397، صفحه 446-460
زهرا تهامی؛ مصیب شلایی؛ سید محمد حسینی

18.

اثر استفاده از نسبت های مختلف اسید آمینه ایده آل بر عملکردجوجه های گوشتی نر و ماده در دوره 21 تا 42 روزگی

دوره 2، شماره 2، تیر 1389
رضا طاهرخانی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ احمد زارع شحنه

19.

اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘

دوره 36، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 843-855
معصومه جعفری؛ علی اکبر شکوهیان؛ اسماعیل چمنی؛ اکبر قویدل

20.

اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین

دوره 13، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 161-173
فرشید صراف؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

21.

اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 2، آذر 1392
زهرا عبدالهی زاوه؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

22.

اثر بازدارنده نیترات سازی 3 و 4 دی متیل پیرازول فسفات بر جذب نیتروژن، اجزای عملکرد و عملکرد گندم در شرایط گلخانه

دوره 26، شماره 5، دی 1391، صفحه 1226-1235
شهرام کیانی

23.

اثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی

دوره 6، شماره 4، فروردین 1393، صفحه 359-364
مینا طرقیان؛ رضا وکیلی

24.

اثر پایه های مختلف کدوئیان بر برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک خیار مزرعه‌ای رقم سوپر دومینوس (Cucumis sativus cv. Super Dominus)

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 224-231
ریحانه مسگری؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی

25.

اثر پیش‌تیمار بذر با اکسین و جیبرلین بر خصوصیات جوانه‏زنی و عملکرد لوبیا چشم‌بلبلی (Vigna unguiculata L.)

دوره 11، شماره 2، دی 1399، صفحه 50-61
سعید سعیدی پور

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب