آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,190
تعداد مشاهده مقاله17,074,932
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,081,878

1.

اثر آبیاری تکمیلی بر رشد و عملکرد گندم دیم

دوره 10، شماره 2، تیر 1391، صفحه 448-455
مریم تاتاری؛ ملک مسعود احمدی؛ رضا عباسی علی کمر

2.

اثر آبیاری یک‌طرفه بر تغییر شاخص‌های تنش خشکی، تغذیه، فعالیت آنتی اکسیدانی و فتوسنتزی گوجه‌فرنگی رقم ’ فالکاتو‘

دوره 28، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 565-575
مریم حقیقی؛ مریم مظفریان

3.

اثر آنتی بیوتیک و جایگزین های احتمالی آن (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد، خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغ های تخم گذار تجاری

دوره 6، شماره 3، مهر 1392، صفحه 208-217
مصیب شلایی؛ سید محمد حسینی

4.

اثرات اسانس مرزنگوش، شاه‌اسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجه‌های گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم

دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 463-479
علی خطیب جو؛ مریم اعلائی؛ فرشید فتاح نیا؛ مصطفی نعمتی؛ محمدرضا حافظی احمدی؛ هومن فرزادی

5.

اثرات استفاده از تفاله سیب و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و متابولیت‌های خون در مرغ‌های تخم‌گذار 65 تا 76 هفتگی

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 340-350
شهباز نورانیان؛ علی نوبخت

6.

اثرات استفاده از جیره تولک حاوی پودر یونجه در مقایسه با محرومیت غذایی، بر تغییرات فراسنجه های خونی در خلال دوره تولک و عملکرد تولید در مرغان تخمگذار تجاری

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 77-86
احسان شهرامی؛ محمود شیوازاد؛ حسن رکنی

7.

اثرات استفاده از سطوح مختلف پوست هندوانه با و بدون آنزیم بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فراسنجه‌‌های بیوشیمیایی خون و صفات ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 57-72
ولی قربانعلی نژاد؛ علی نوبخت

8.

اثرات افزودن مخمر تجاری چیتاسل به جیره بلدرچین ژاپنی و اثر آن بر عملکرد ، برخی پارامترهای سرم، مورفولوژی روده و کاهش پاتوژن های روده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 آبان 1402
فاروق کارگر؛ نجیب الله فیاض؛ آرش هادوی

9.

اثرات بستر پایه و مکمل‌های غذایی بر شاخص‌های رشدی قارچ صدفی فلوریدا (Pleurotus florida)

دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 368-376
فرشته ماکنالی؛ عبدالکریم کاشی؛ جمشید حکمتی

10.

اثرات جاذب آلومینوسیلیکاته نانو ساختار فرآوری شده فیزیکی بر عملکرد، وزن نسبی اجزای لاشه و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خونی جوجه‎ گوشتی تحت چالش با آفلاتوکسین B1

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 489-500
حسن کیهانی یزدی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محسن مجتهدی؛ علی اله رسانی

11.

اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گامه انتهایی آبستنی بر عملکرد، تولید پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای بزهای سیستانی

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 27-43
رقیه رحمانی فیروزی؛ اسداله تیموری یانسری؛ عیسی دیرنده

12.

اثرات سطوح مختلف دانه باقلای بدون تانن بر عملکرد و برخی پاسخ‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 445-461
مجید کاظمی گرجی؛ شکوفه غضنفری؛ کاظم یوسفی کلاریکلایی؛ کریم نوبری؛ سید داود شریفی؛ فاطمه شیخ

13.

اثرات سطوح مختلف دانه سویای برشته و متیونین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های نر گوشتی

دوره 5، شماره 2، تیر 1392
محسن تیموری؛ رضا وکیلی؛ سونیا زکی زاده؛ علیرضا فروغی؛ حسن رحمانی

14.

اثرات سطوح مختلف مکمل‌های معدنی و ویتامینی بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار با جیره‌های بر پایه‌ی گندم و ذرت

دوره 4، شماره 4، دی 1390
علی نوبخت

15.

اثرات مخلوط تفاله‌های انار، انگور، سیب و لیموترش با و بدون آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 59-72
اشکان صدیقی؛ علی نوبخت

16.

اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 328-339
نسیم بیدار؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مهدی وریدی؛ محمد محسن زاده

17.

اثر استفاده از متیونین محافظت شده (مپران) در سطح مزرعه ای در اوایل دوره شیردهی بر عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیرده هلشتاین

دوره 4، شماره 2، تیر 1391
محمد خوروش؛ حسین یزدانی؛ احسان محجوبی؛ رسول کوثر؛ غلام رضا قربانی خراجی

18.

اثر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیت‌های سرم خون و فعالیت آنزیمی در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 4، دی 1397، صفحه 446-460
زهرا تهامی؛ مصیب شلایی؛ سید محمد حسینی

19.

اثر استفاده از نسبت های مختلف اسید آمینه ایده آل بر عملکردجوجه های گوشتی نر و ماده در دوره 21 تا 42 روزگی

دوره 2، شماره 2، تیر 1389
رضا طاهرخانی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ احمد زارع شحنه

20.

اثر اسید استیک بر pH محلول کود آهن (سکوسترین و نانو) و تأثیر آن بر خصوصیات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم ’دیامنت‘

دوره 36، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 843-855
معصومه جعفری؛ علی اکبر شکوهیان؛ اسماعیل چمنی؛ اکبر قویدل

21.

اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 161-173
فرشید صراف؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

22.

اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 2، تیر 1392
زهرا عبدالهی زاوه؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

23.

اثر بازدارنده نیترات سازی 3 و 4 دی متیل پیرازول فسفات بر جذب نیتروژن، اجزای عملکرد و عملکرد گندم در شرایط گلخانه

دوره 26، شماره 5، دی 1391، صفحه 1226-1235
شهرام کیانی

24.

اثر بافت فیزیکی خوراک بر عملکرد و رفتارهای تغذیه ای در جوجه های گوشتی

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 359-364
مینا طرقیان؛ رضا وکیلی

25.

اثر بیوچار پسماند ‌تر شهری، پروبیوتیک و زئولیت بر بهبود عملکرد، ایمنی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمایی

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 529-545
شکوفه حسنوند؛ علی خطیب جو؛ حسن شیرزادی؛ یحیی محمدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ درخشنده رحیمی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب