1.

Baking-drying kinetics of crisp bread: The influence of bran content and baking temperature

دوره 11، شماره 3، مرداد و شهریور 1394، صفحه 225-235
امیر سالاری؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

2.

Fatty acid composition, rheological and thermal properties of butter from sheep’s and omega-3 cow’s milks

دوره 13، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 66-79
مرتضی کاشانی نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ مهدی کاشانی نژاد

3.

Influence of Ultrasound-Assisted Extraction on Bioavailibity of Bene Hull (Pistacia Atlantica Subsp. Mutica) Extract: Testing Optimal Conditions and Antioxidant Activity

دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 17-28
ماکان دلفانیان؛ محمد حسین حدادخداپرست؛ سید محمد علی رضوی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

4.

Investigating the relationship between the perceived thickness of the chocolate pudding in sensory and instrumental analysis

دوره 12، شماره 6، بهمن و اسفند 1395، صفحه 730-741
نرگس سامانیان؛ سید محمد علی رضوی

5.

Optimization of mucilage extraction conditions from Plantago major L. seed using response surface methodology

دوره 13، شماره 3، مرداد و شهریور 1396، صفحه 1-13
یونس زاهدی دیزج یکان؛ هادی مهدویان مهر؛ سید محمد علی رضوی

6.

Optimization of textural characteristics of analogue UF-Feta cheese made from dairy and non-dairy ingredients

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 80-91
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

7.

Study on the effects of sucrose and lactose on the rheological properties of Alyssum homolocarpum seed gum in dilute solutions

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 144-155
محمدعلی حصاری نژاد؛ سید محمد علی رضوی؛ آرش کوچکی؛ محمدامین محمدی فر

8.

The effect of some processing parameters on mechanical and image texture properties of fried carrot

دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 340-349
میلاد فتحی؛ سید محمد علی رضوی

9.

اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1387
مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ حامد طلاکار

10.

اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 65-78
سیما شمسایی؛ سید محمد علی رضوی؛ بهاره عمادزاده؛ اسماعیل عطای صالحی

11.

اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391
مسعود مظاهری نسب؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ سید محمد علی رضوی

12.

اثر کشت‌های آغازگر سویه‌مخلوط تجاری بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 مهر 1400
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

13.

ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 309-318
رضا فرهوش؛ سید محمد علی رضوی

14.

ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 528-539
سجاد قادری؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

15.

بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگی‌های عملکردی (ویژگی‌های رئولوژیکی، پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 240-250
مریم محفوظی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی

16.

بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت

دوره 9، شماره 1، بهار 1392
رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی

17.

بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا

دوره 7، شماره 1، بهار 1390
رضا فرهوش؛ سید محمد علی رضوی؛ سید محمود موسوی

18.

بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینه یابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
سید محمد علی رضوی؛ مرتضی کاشانی نژاد

19.

بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران

دوره 2، شماره 1، بهار و تابستان 1385
سید محمد علی رضوی؛ سمیرا یگانه زاد؛ علیرضا صادقی؛ شیرین ابراهیم زاده؛ اعظم نیازمند

20.

بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ

دوره 5، شماره 2، پاییز و زمستان 1388
سید محمد علی رضوی؛ یونس زاهدی دیزج یکان؛ هادی مهدویان مهر

21.

بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی

دوره 6، شماره 1، بهار 1389
سید محمد علی رضوی؛ خلیل بهزاد؛ مصطفی مظاهری تهرانی

22.

بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری

دوره 1، شماره 2، پاییز و زمستان 1384
بهزاد ناصحی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی

23.

بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند

دوره 9، شماره 2، تابستان 1392
مصطفی شهیدی نوقابی؛ سید محمد علی رضوی؛ سید محمود موسوی؛ محمد الهی

24.

بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 2، تابستان 1393
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ حسن رشیدی

25.

بررسی ویژگی‌های ساختاری، ریخت‌شناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 393-404
احمد احتیاطی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهسا مجذوبی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.