1.

اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده

دوره 4، شماره 1، فروردین 1387
مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ حامد طلاکار

2.

اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 65-78
سیما شمسایی؛ سید محمد علی رضوی؛ بهاره عمادزاده؛ اسماعیل عطای صالحی

3.

اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
مسعود مظاهری نسب؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ سید محمد علی رضوی

4.

اثر کشت‌های آغازگر سویه‌ مخلوط تجاری بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی

دوره 17، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 166-153
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

5.

ارزیابی اثر صمغ دانه ریحان بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکی خلال‌های سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن عمیق

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 309-318
رضا فرهوش؛ سید محمد علی رضوی

6.

ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 528-539
سجاد قادری؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

7.

بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگی‌های عملکردی (ویژگی‌های رئولوژیکی، پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 240-250
مریم محفوظی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی

8.

بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت

دوره 9، شماره 1، فروردین 1392
رسول کدخدایی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی

9.

بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا

دوره 7، شماره 1، فروردین 1390
رضا فرهوش؛ سید محمد علی رضوی؛ سید محمود موسوی

10.

بررسی ارتباط بین قوام پودینگ شکلات در ارزیابی‌های حسی و دستگاهی

دوره 12، شماره 6، بهمن و اسفند 1395، صفحه 730-741
نرگس سامانیان؛ سید محمد علی رضوی

11.

بررسی اهمیت پارامترهای الگوریتم ازدحام ذرات چند هدفه در بهینه یابی درصد دفع اجزاء محلول اولترافیلتراسیون شیر شتر با استفاده از رگرسیون حداقل مربعات جزئی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
سید محمد علی رضوی؛ مرتضی کاشانی نژاد

12.

بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران

دوره 2، شماره 1، فروردین 1385
سید محمد علی رضوی؛ سمیرا یگانه زاد؛ علیرضا صادقی؛ شیرین ابراهیم زاده؛ اعظم نیازمند

13.

بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ

دوره 5، شماره 2، مهر 1388
سید محمد علی رضوی؛ یونس زاهدی دیزج یکان؛ هادی مهدویان مهر

14.

بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی

دوره 6، شماره 1، فروردین 1389
سید محمد علی رضوی؛ خلیل بهزاد؛ مصطفی مظاهری تهرانی

15.

بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری

دوره 1، شماره 2، مهر 1384
بهزاد ناصحی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی

16.

بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند

دوره 9، شماره 2، تیر 1392
مصطفی شهیدی نوقابی؛ سید محمد علی رضوی؛ سید محمود موسوی؛ محمد الهی

17.

بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به‌روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 2، تیر 1393
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ حسن رشیدی

18.

بررسی ویژگی‌های ساختاری، ریخت‌شناسی، ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 393-404
احمد احتیاطی؛ فخری شهیدی؛ آرش کوچکی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهسا مجذوبی

19.

بررسی ویژگی‌های فیلم آلژینات حاوی باکتری پروبیوتیکLactobacillus plantarum جهت پوشش‌دهی کالباس ورقه‌ای

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1401
دینا شهرام پور؛ مرتضی خمیری؛ سید محمد علی رضوی؛ محبوبه کشیری

20.

بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو)

دوره 1، شماره 1، فروردین 1384
محسن قدس روحانی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

21.

بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 4، دی 1392
نفیسه واحدی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ رسول کدخدایی

22.

بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ تولیدشده ازترکیبات لبنی و غیرلبنی

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 80-91
علی اکبر غلامحسین پور؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

23.

بهینه‌سازی ویژگی‌های بافتی فرآورده‌های خمیری حاوی آرد کامل سویا با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 719-728
بهزاد ناصحی؛ سید محمد علی رضوی؛ سید علی مرتضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی

24.

بهینه‌یابی برهم‌کنش پروتئین آب‌پنیر-صمغ دانه شاهی به‌روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف‌زایی نمونه بهینه

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 437-449
زهرا خلوصی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید محمد علی رضوی

25.

بهینه‌یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ

دوره 12، شماره 5، آذر و دی 1395، صفحه 572-587
آرش کوچکی؛ عبدالله همتیان سورکی؛ محمد الهی؛ سید محمد علی رضوی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.